Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinejimas

QUOTE(Yups @ 2008 03 08, 12:50)
Jei taip parašyk kur siųsti

Ir aš tokių noooriu blush2.gif renata1226@gmail.com
Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Klausykit, o SUNSET rinkiniuose DMC siūlai? Man pagal spalvų pavadinimus ir pačius siūlus reikia atsirinkti, kur koks numeris. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 03 08, 13:16)
Klausykit, o SUNSET rinkiniuose DMC siūlai?

blink.gif g.gif
Atsakyti
Galvoju, kaip man atskirti Lt. Salmon Pink, Salmon Pink ir Mauve. g.gif doh.gif unsure.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 03 08, 14:16)
Klausykit, o SUNSET rinkiniuose DMC siūlai?

Dimension
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2008 03 08, 13:41)

aciuks.gif

saliuky, o tu gal turi nuorodą, kur būtų galima pasižiūrėti jų spalvų pavadinimus pagal spalvas?
Atsakyti
Apie šiuos kavos puodelius kalbi?

Pati siuvinejai? Man tiesiog idomu keliais siulais siuvinejai? Panasu, kad 2... Ten schemoje parasyta, kad pagrindine dalis turi buti siuvinejama 1 siulu, o dumai - 2. As padariau atvirksciai, taip, mano nuomone, graziau ziurisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 03 08, 13:47)
saliuky, o tu gal turi nuorodą, kur būtų galima pasižiūrėti jų spalvų pavadinimus pagal spalvas?

šiaip ne taip susirūšiavau tuos siūlus. karsta.gif Tikiuosi, nesuklydau berūšiuodama. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2008 03 08, 06:19)
O kuo pasipaisote linijas ant tamsios medziagos?
(kazkaip iki siol tik ant sviesiu siuvinejau, o dabar noriu pabandyti ant tamsios aidos)

Kiek zinau yra pirkti baltu kreidiniu piestuku braizyti. Maciau auksarankes puslapy
Atsakyti
user posted image

Ir aš noriu bigsmile.gif sandra_maciuliene@yahoo.com ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yups @ 2008 03 08, 14:50)
user posted image

gal gali ir man situ puodeliu schemute mestelti, nes kazkada maciau juos, bet schemutes neradau tai taip ir liko lie, bet patiko labai wub.gif

knutautiene@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Christin @ 2008 03 08, 17:58)
gal gali ir man situ puodeliu schemute mestelti, nes kazkada maciau juos, bet schemutes neradau tai taip ir liko lie, bet patiko labai wub.gif

"Iliuzija kavos puodelyje" (ir kitokie puodukai)
http://photofile.nam...1320948/?page=3

Tiesa, ten nuotraukose tie puodukai siuvineti ant kitokios spalvos medziagos ir su kiek kitokiomis spalvomis nei nurodyta schemoje (balta pakeista sviesiai ruda)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labutuliukas: 08 kovo 2008 - 18:09