Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinejimas

QUOTE(winia @ 2008 03 07, 22:49)
Aš esu sunaudojus dvi dėžutes Thread Heaven Conditioner, triu pradėtą trečią. Kai naudojau, man atrodė, kad tai būtinas dalykas, nes siūlas nesusisuka, kryžiukai lygiai gražiai gula. Paskui ilgesnį laiką nesiuvinėjau ir pamiršau, kad tokį gadget turiu ir nebenaudoju. Bet mano kryžiukai ir taip gaunasi lygūs ir gražūs. tai va:)

dabar prisimenu, kai kai jį naudojau, man jis labai patiko smile.gif manau verta pabandyti, jei finansų nereik labai skaičiuoti:) o jei reik, tai nesuk galvos, stebuklų nepadaro:)

Kiek dar skaiciau, tai dar jis saugo spalvas nuo nublukimo plaunant ir jei paveiksliukas saules gauna mastau.gif

O kaip atrodo jo naudojimas? Nes as maciau tik dezutes, bet nezinau kaip ji reikia naudoti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2008 03 07, 23:18)
Kiek dar skaiciau, tai dar jis saugo spalvas nuo nublukimo plaunant ir jei paveiksliukas saules gauna mastau.gif

O kaip atrodo jo naudojimas? Nes as maciau tik dezutes, bet nezinau kaip ji reikia naudoti...  ax.gif

Atsikerpi siūlą, pirštu prispaudi jį prie to kondicionieriaus ir petrauki su kita ranka visą tą siūlą tarp piršto ir kondicionieriaus:)

tik iš patirties pastebėjau, kad kas kiek laiko ant to condicionieriaus paviršiaus atsiranda pūkelių, tai juos reikia nugramdyti, na, pvz., su nagu:) kad neapsipukuotų šviesesnis siūlas:)
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 03 07, 23:25)
Atsikerpi siūlą, pirštu prispaudi jį prie to kondicionieriaus ir petrauki su kita ranka visą tą siūlą tarp piršto ir kondicionieriaus:)

tik iš patirties pastebėjau, kad kas kiek laiko ant to condicionieriaus paviršiaus atsiranda pūkelių, tai juos reikia nugramdyti, na, pvz., su nagu:) kad neapsipukuotų šviesesnis siūlas:)

Aciu uz paaiskinima 4u.gif
O kaip ilgam uztenka vienos dezutes?
Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2008 03 07, 23:53)
Aciu uz paaiskinima  4u.gif
O kaip ilgam uztenka vienos dezutes?

Na kad žinok ilgokai aš ją naudojau. nelabai atsimenu, bet tikrai netrumpam užtenka jos.
Atsakyti
labas mergytes 4u.gif
ieskau schemutes,kur keturi kavos puodeliai. gal kas turite? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2008 03 07, 23:15)
Labukas, gal turit schemas šitų grožių? blush2.gif

http://photofile.ru/...3062742/?page=3
http://photofile.ru/...3062742/?page=6
Atsakyti
O kuo pasipaisote linijas ant tamsios medziagos?
(kazkaip iki siol tik ant sviesiu siuvinejau, o dabar noriu pabandyti ant tamsios aidos)
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2008 03 08, 00:38)

Ačiū labai aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2008 03 08, 05:19)
O kuo pasipaisote linijas ant tamsios medziagos?
(kazkaip iki siol tik ant sviesiu siuvinejau, o dabar noriu pabandyti ant tamsios aidos)

Persiuvinėju šviesiu siuliuku (dygsnis-kas 10 langelių, taip mažiau reikia skaičiuoti persiuvinėjant, ačiū Zuikiniauskienei už idėją thumbup.gif ):

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 03 08, 11:05)
Persiuvinėju šviesiu siuliuku (dygsnis-kas 10 langelių, taip mažiau reikia skaičiuoti persiuvinėjant, ačiū Zuikiniauskienei už idėją  thumbup.gif ):

biggrin.gif Bet aš tai tingiu tiek persiuvinėt. Aš tik vieną liniją vertikaliai, kitą horizontaliai pasiuvinėju ir viskas. irnesakyk.gif

Reska, ką čia dabar siuvinėji? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 08 kovo 2008 - 12:36
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 03 08, 12:35)
Reska, ką čia dabar siuvinėji? bigsmile.gif

Jau seniau pradėjau, vis kitokių užsiėmimų turėjau, buvau užmetusi. Čia bus šita panienka:
user posted image
Bet norėjau juodo fono. Žiūrėsiu, kas gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaukseliss @ 2008 03 07, 23:04)
labas mergytes 4u.gif
ieskau schemutes,kur keturi kavos puodeliai. gal kas turite? aciu 4u.gif

Apie šiuos kavos puodelius kalbi?
user posted image
Jei taip parašyk kur siųsti
Atsakyti