Pabaigiau savo tulpę, dabar planuoju dramblius siuvinėti, ten eina Anchor siūlai, konvertavausi į DMC, žiurėjau 3 konvertavimo lenteles ir iš 13 siulų per visas 3 sutapo tik vienas tai ka daryti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 03 07, 11:12)
imsiuos šito:
Turiu gi pagaliau nusipirkus originalų rinkinį, kuris gal nuo spalio saugiai padėtas ir laukia, kada bus pradėtas siuvinėti.
Turiu gi pagaliau nusipirkus originalų rinkinį, kuris gal nuo spalio saugiai padėtas ir laukia, kada bus pradėtas siuvinėti.
koks grozis...
QUOTE(audrajaz @ 2008 03 07, 13:48)
Pabaigiau savo tulpę, dabar planuoju dramblius siuvinėti, ten eina Anchor siūlai, konvertavausi į DMC, žiurėjau 3 konvertavimo lenteles ir iš 13 siulų per visas 3 sutapo tik vienas tai ka daryti
Aš tai nekonvertuočiau, o siuvinėčiau Anchor siūlais. Vieną kartą teko vietoj Anchor konvertuotais DMC siūlais siuvinėt, tai paveiksliuko spalvos skyrėsi nuo originalo. Daugiau niekad nuo to laiko nekonvertuoju.
QUOTE(Klajokle @ 2008 03 07, 13:47)
nieks nezino???cia is wc berniuko to...
Pas WC berniuka DMC kodai salia ranka prirasyti
QUOTE(audrajaz @ 2008 03 07, 13:48)
žiurėjau 3 konvertavimo lenteles ir iš 13 siulų per visas 3 sutapo tik vienas tai ka daryti
O pavadinimų nėra surašytų? Man labiausiai atitinka, kai konvertuoju pagal spalvų pavadinimus. Retai tai darau ir tik tuos paveiksliukus, kur spalvos nepereina, kur neturi didelės reikšmės atspalviai.
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 03 07, 16:22)
Aš tai nekonvertuočiau, o siuvinėčiau Anchor siūlais.
gal kuri užrodysit kur rasti tedžių (tatty teddy) schemų
QUOTE(šaltute @ 2008 03 07, 19:06)
gal kuri užrodysit kur rasti tedžių (tatty teddy) schemų
http://photofile.ru/...vachan/2293275/
http://photofile.ru/...s/key7/2437199/
Turiu pora klausimeliu
Ar teko kada nors savo siuvinejimui naudoti Thread Heaven Conditioner?
Jei siuvinejime yra karoliuku, kuo juos tvirtinate?
As nuziurejau toki Invisible Thread for Beading. Tik dabar galvoju - jei noriu siuvineti ant tamsios medziagos, tai imti clear ar smoked?
Prasau patarimo, kas turi patirties
Jei siuvinejime yra karoliuku, kuo juos tvirtinate?
As nuziurejau toki Invisible Thread for Beading. Tik dabar galvoju - jei noriu siuvineti ant tamsios medziagos, tai imti clear ar smoked?
Prasau patarimo, kas turi patirties
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 03 07, 14:12)
imsiuos šito:
O as si grozi pora menesiu kankinau, bet jau seniai pabaigtas ir dziugina mano akis
QUOTE(Bianca @ 2008 03 07, 21:40)
O as si grozi pora menesiu kankinau, bet jau seniai pabaigtas ir dziugina mano akis
Gal gali pasirodyt?
QUOTE(Benitta @ 2008 03 07, 22:33)
Turiu pora klausimeliu
Aš esu sunaudojus dvi dėžutes Thread Heaven Conditioner, triu pradėtą trečią. Kai naudojau, man atrodė, kad tai būtinas dalykas, nes siūlas nesusisuka, kryžiukai lygiai gražiai gula. Paskui ilgesnį laiką nesiuvinėjau ir pamiršau, kad tokį gadget turiu ir nebenaudoju. Bet mano kryžiukai ir taip gaunasi lygūs ir gražūs. tai va:)
dabar prisimenu, kai kai jį naudojau, man jis labai patiko manau verta pabandyti, jei finansų nereik labai skaičiuoti:) o jei reik, tai nesuk galvos, stebuklų nepadaro:)
Labukas, gal turit schemas šitų grožių?