Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinejimas

rimtai subalamūtijom...
Atsakyti
Zuikiniauskiene, kad žinok backstitchas nedaromas dviem siūlais paprastai, bus stora dešra g.gif jei darysi, daryk vienu siūlu. Palaikau Reskos nuomonę, kad gal pilku reikėtų pabandyti;)

man tai ir su bckst gražu, ir be jo;)
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 03 07, 10:27)
Zuikiniauskiene, kad žinok backstitchas nedaromas dviem siūlais paprastai, bus stora dešra g.gif jei darysi, daryk vienu siūlu. Palaikau Reskos nuomonę, kad gal pilku reikėtų pabandyti;)

man tai ir su bckst gražu, ir be jo;)

na, aš manau, kad jau ir vieno juodo siūlo backstitch'ui gana. Kiek dariau, visada su vienu siūlu. Bet čia net jokių instrukcijų nėra, tik spalvų kodai. Žalius lapelius ir kotus gal ir nieko juodu backstitch'u padaryt, bet va dėl žiedų abejoju... Panadysiu gal pilku pradžiai. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes,

O gal žinote kas siuvinėja ant drabužių, turiu sarafaną nėščiąjai juodą, kaižkaip noriu jį pagyvinti, ačiū už atsakymus. Galit rašyti į az.
Atsakyti
kokios firmos cia siulai? 2233,2113,2099,2016...Visi 2 prasideda. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 03 07, 10:40)
Išsiuvinėjau pagaliau savo narcizus:

user posted image

liko tik backstitch'as. Bet jis visas turi būti juoda spalva. Tai net nežinau, ar labai gražiai ant žiedų atrodys, ypač ant baltų. mastau.gif

man tai ir be backstitch'o labai grazu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapnu_salis: 07 kovo 2008 - 11:38
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 03 07, 10:14)
Imsiuos naujo darbelio. ax.gif

Pasirodyk, labai cekavu mirksiukas.gif
Atsakyti
Įkišiu savo trigrašį ir aš blush2.gif Zuikiniauskiene, tavo narcizai tokie natūralūs, jog, rodos, tuoj pasklis jų kvapas wub.gif Su backstitch'u kažkaip ne taip atrodo. Dabar siuvinėju arbatos lapelius - uždėjau 2 siūlų backstitch'ą ir atrodo prasčiau nei be (pats piešinys 3 ir 4 siūlais siuvinėjamas) Bet ko gero darysiu kaip parodyta. Iš tikro nelengva užduotis apsispręsti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 03 07, 09:15)
kokios firmos cia siulai? 2233,2113,2099,2016...Visi 2 prasideda. g.gif

nieks nezino???cia is wc berniuko to...
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 03 07, 12:30)
Pasirodyk, labai cekavu  mirksiukas.gif

imsiuos šito:

user posted image

Turiu gi pagaliau nusipirkus originalų rinkinį, kuris gal nuo spalio saugiai padėtas ir laukia, kada bus pradėtas siuvinėti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2008 03 07, 11:16)
Paziurekit, koki miela angeliuka uzmaciau  blush2.gif

http://picasaweb.goo...808465714955186

Aš tą angeliuką jau seniai užmačiusi esu ir taip norėtųsi jį išsiuvinėt, bet stabdo tai, kad schema spalvota, o aš nemėgstu iš spalvotų schemų siuvinėt doh.gif Man jau geriau juodai baltos schemos smile.gif

O dėl backstichto, tai aš irgi visada siuvinėjų tik vienu siūliuku... Man taip daug gražiau žiūrisi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 07 kovo 2008 - 13:14
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 03 07, 13:12)
imsiuos šito:
Turiu gi pagaliau nusipirkus originalų rinkinį, kuris gal nuo spalio saugiai padėtas ir laukia, kada bus pradėtas siuvinėti. rolleyes.gif

Atsimenu mirksiukas.gif thumbup.gif Lauksim proceso mirksiukas.gif
Atsakyti