rimtai subalamūtijom...
QUOTE(winia @ 2008 03 07, 10:27)
Zuikiniauskiene, kad žinok backstitchas nedaromas dviem siūlais paprastai, bus stora dešra jei darysi, daryk vienu siūlu. Palaikau Reskos nuomonę, kad gal pilku reikėtų pabandyti;)
man tai ir su bckst gražu, ir be jo;)
man tai ir su bckst gražu, ir be jo;)
na, aš manau, kad jau ir vieno juodo siūlo backstitch'ui gana. Kiek dariau, visada su vienu siūlu. Bet čia net jokių instrukcijų nėra, tik spalvų kodai. Žalius lapelius ir kotus gal ir nieko juodu backstitch'u padaryt, bet va dėl žiedų abejoju... Panadysiu gal pilku pradžiai.
Sveikutes,
O gal žinote kas siuvinėja ant drabužių, turiu sarafaną nėščiąjai juodą, kaižkaip noriu jį pagyvinti, ačiū už atsakymus. Galit rašyti į az.
O gal žinote kas siuvinėja ant drabužių, turiu sarafaną nėščiąjai juodą, kaižkaip noriu jį pagyvinti, ačiū už atsakymus. Galit rašyti į az.
kokios firmos cia siulai? 2233,2113,2099,2016...Visi 2 prasideda.
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 03 07, 10:40)
Išsiuvinėjau pagaliau savo narcizus:
liko tik backstitch'as. Bet jis visas turi būti juoda spalva. Tai net nežinau, ar labai gražiai ant žiedų atrodys, ypač ant baltų.
liko tik backstitch'as. Bet jis visas turi būti juoda spalva. Tai net nežinau, ar labai gražiai ant žiedų atrodys, ypač ant baltų.
man tai ir be backstitch'o labai grazu
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 03 07, 10:14)
Imsiuos naujo darbelio.
Pasirodyk, labai cekavu
Įkišiu savo trigrašį ir aš Zuikiniauskiene, tavo narcizai tokie natūralūs, jog, rodos, tuoj pasklis jų kvapas Su backstitch'u kažkaip ne taip atrodo. Dabar siuvinėju arbatos lapelius - uždėjau 2 siūlų backstitch'ą ir atrodo prasčiau nei be (pats piešinys 3 ir 4 siūlais siuvinėjamas) Bet ko gero darysiu kaip parodyta. Iš tikro nelengva užduotis apsispręsti
QUOTE(Klajokle @ 2008 03 07, 09:15)
kokios firmos cia siulai? 2233,2113,2099,2016...Visi 2 prasideda.
nieks nezino???cia is wc berniuko to...
QUOTE(Reska @ 2008 03 07, 12:30)
Pasirodyk, labai cekavu
imsiuos šito:
Turiu gi pagaliau nusipirkus originalų rinkinį, kuris gal nuo spalio saugiai padėtas ir laukia, kada bus pradėtas siuvinėti.
QUOTE(Bianca @ 2008 03 07, 11:16)
Aš tą angeliuką jau seniai užmačiusi esu ir taip norėtųsi jį išsiuvinėt, bet stabdo tai, kad schema spalvota, o aš nemėgstu iš spalvotų schemų siuvinėt Man jau geriau juodai baltos schemos
O dėl backstichto, tai aš irgi visada siuvinėjų tik vienu siūliuku... Man taip daug gražiau žiūrisi
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 03 07, 13:12)
imsiuos šito:
Turiu gi pagaliau nusipirkus originalų rinkinį, kuris gal nuo spalio saugiai padėtas ir laukia, kada bus pradėtas siuvinėti.
Atsimenu Lauksim proceso