Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinejimas

Man visai gerai žiūrisi ir be backstitch'o
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 03 07, 09:44)

Su backstitch'u turėtų būti taip:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 03 07, 09:40)
Išsiuvinėjau pagaliau savo narcizus:
liko tik backstitch'as. Bet jis visas turi būti juoda spalva. Tai net nežinau, ar labai gražiai ant žiedų atrodys, ypač ant baltų. mastau.gif

Tai bandyk su tamsiai pilka spalva. Pabandysi, nepatiks - išardysi. Gi tu moki mirksiukas.gif lotuliukas.gif O gal ir su juodu gražu bus.
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 03 07, 10:48)
Su backstitch'u turėtų būti taip:

Man tai gražiau be jo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 03 07, 10:01)
Tai bandyk su tamsiai pilka spalva. Pabandysi, nepatiks - išardysi. Gi tu moki  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  O gal ir su juodu gražu bus.

Kad moku, tai nereiškia, kad noriu. tongue.gif Galvoju, kad jei būtų MP schema, tai tas backstitch'as kaip ir normalu būtų. O čia dabar ėmiau ir suabejojau, ar ta juoda ne per ryški bus. Bandysiu ir žiūrėsiu, kaip gaunasi. Backstitch'as visada paryškina paveiksliuką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 07 kovo 2008 - 10:06
aš tai daryčiau, visai kitoks vaizdas bus ax.gif be to vieno siūliuko backstichas atrodys kaip lengvas kontūras, čia ne MP su dviem siūlais. O jei nenori juodo kontūro, pasirink tamsiai pilką spalvą, paavyzdžiui DMC 317 mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo litle_angel: 07 kovo 2008 - 10:08
QUOTE(litle_angel @ 2008 03 07, 10:05)
aš tai daryčiau, visai kitoks vaizdas bus ax.gif  betovieno siūliuko backstichas atrodys kaip lengvas kontūras, čia ne MP su dviem siūlais. O jei nenorijuodo kontūro, pasirink tamsiai pilką spalvą, paavyzdžiui DMC 317 mirksiukas.gif

ten net neparašyta, ar vieno siūliuko backstitch'as, ar dviejų. Man rodos, turi būti divejų, kaip ir siuvinėtoji dalis. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 07 kovo 2008 - 10:10
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 03 07, 07:40)
Išsiuvinėjau pagaliau savo narcizus:

liko tik backstitch'as. Bet jis visas turi būti juoda spalva. Tai net nežinau, ar labai gražiai ant žiedų atrodys, ypač ant baltų. mastau.gif

As tai nedaryciau jo,db lb graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klajokle: 07 kovo 2008 - 10:10
QUOTE(paukščiukas @ 2008 03 07, 09:44)

QUOTE(bugyte @ 2008 03 07, 10:03)
Man tai gražiau be jo  ax.gif

QUOTE(litle_angel @ 2008 03 07, 10:05)
aš tai daryčiau, visai kitoks vaizdas bus ax.gif 

QUOTE(Klajokle @ 2008 03 07, 10:09)
As tai nedaryciau jo,db lb graziai atrodo thumbup.gif

subalamutinot mane čia visai dabar. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
aš visai nedaryčiau, ar nebent tik su vienu, kad lengvai žiūrėtūsi. Bet tai tik mano nuomonė, tau geriau matyt
Atsakyti
Su dviem siūlais manau bus per ryšku, norėtųsi lengvo kontūro. Aš imčiau vieną siūlą. Ant mano gėlių kontūras vienu siūlu ir tuo pilku atspalviu kur nurodžiau aukščiau. Nors visai manau gražiai ir su juodu siūliuku atrodytų
Atsakyti
Jaučiu, liks narcizai kurį laiką nebaigti, kol aš apsispręsiu daryt backstitch'ą ar ne. g.gif Imsiuos naujo darbelio. ax.gif
Atsakyti