Na aš tai pati už savo uždirbtus pinigus viską perku, tai nelabai gali ką ir sakyt, o akvariumui ir visiems tedžiam siūlus jis pirko, na tiksliau pinigus davė, bet normoj viskas.
Žinotum kiek aš ant šunio išleidžiu va čia tai MB jau paburba kartais, bet trumpai
QUOTE(litle_angel @ 2008 03 06, 16:56)
Na aš tai pati už savo uždirbtus pinigus viską perku, tai nelabai gali ką ir sakyt, o akvariumui ir visiems tedžiam siūlus jis pirko, na tiksliau pinigus davė, bet normoj viskas.
Žinotum kiek aš ant šunio išleidžiu va čia tai MB jau paburba kartais, bet trumpai
na jei gali sau leisti ir tai teikia malonumo tai
Pataupau ant kitų dalykų ir tada lieka. Juk ne kasdien tuos siūlus ir kitus dalykus pirkt reikia o vienam ar dviem paveikslams per pusmetį už tokią sumą manau galima ir pasitaupyt. Nors kai nedirbau tai ir nesiuvinėjau, nes tikrai per brangu buvo
Sakau, MB leidžia pinigus ant savo PC, o až ant siūlų ir adatų
QUOTE(litle_angel @ 2008 03 06, 21:12)
Pataupau ant kitų dalykų ir tada lieka. Juk ne kasdien tuos siūlus ir kitus dalykus pirkt reikia o vienam ar dviem paveikslams per pusmetį už tokią sumą manau galima ir pasitaupyt. Nors kai nedirbau tai ir nesiuvinėjau, nes tikrai per brangu buvo
Čia ne į temą, bet nepagirt pamačius tokį grožį negaliu Tavo Minis man labai patiko
O kas dėl reikmenų pirkimo, tai MB į tokius dalykus nesikiša, tik aikčioja pamatęs galutinį rezultatą ir niekad nesakė kad pinigus į balą mėtau, pats žino kad norint ką nors gražaus sukurt siuvinėjant, reikia ir pinigėlių pamokėt
QUOTE(Bianca @ 2008 03 06, 11:09)
Sveikos
Stai, neprabego nei savaitele,ojau iskepiau dar viena darbeli
http://s159.photobuc...nt=IMGP9799.jpg
Stai, neprabego nei savaitele,ojau iskepiau dar viena darbeli
http://s159.photobuc...nt=IMGP9799.jpg
QUOTE(Baffie @ 2008 03 06, 21:50)
O kas dėl reikmenų pirkimo, tai MB į tokius dalykus nesikiša, tik aikčioja pamatęs galutinį rezultatą ir niekad nesakė kad pinigus į balą mėtau, pats žino kad norint ką nors gražaus sukurt siuvinėjant, reikia ir pinigėlių pamokėt
QUOTE(Klajokle @ 2008 03 06, 19:11)
Cia mano siuvini turejai omenyje?
Jeigu turi daugiau tokiu,gal atsiustum ar nuo roda idetum?
Jeigu turi daugiau tokiu,gal atsiustum ar nuo roda idetum?
Taip, tavaji turejau omeny
Po ilgojo savaitgalio butinai ikelsiu, nes schemos darbiniam kompe likusios
Buffie, dėkui
ir pritariu tavo vyro pasakytai frazei. Galų gale yra ir brangesnių hobių kaip aš sakau
ir pritariu tavo vyro pasakytai frazei. Galų gale yra ir brangesnių hobių kaip aš sakau
QUOTE(Baffie @ 2008 03 06, 21:50)
šaunus vyras
maniškis tai net pats užsuko i GA nupirkt ko man reikėjo (tik sarašiuka daviau)
baltam arkliui siulu pilku pritrukau, tai dabar nuogalius siuvinėt pradėjau
štai beveik 14 val darbas
Kol siuvinėjau ant pigios aidos,braukiau sau tušinuku - ir vargo nemačiau - iškart išsiskalbdavo Bet va,susibraukiau ant DMC kanvos, tai verkiau krokodilo ašarom kol išploviau....
Visų darbai nerealūs
Visų darbai nerealūs
Išsiuvinėjau pagaliau savo narcizus:
liko tik backstitch'as. Bet jis visas turi būti juoda spalva. Tai net nežinau, ar labai gražiai ant žiedų atrodys, ypač ant baltų.
liko tik backstitch'as. Bet jis visas turi būti juoda spalva. Tai net nežinau, ar labai gražiai ant žiedų atrodys, ypač ant baltų.