Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinejimas

Na aš tai pati už savo uždirbtus pinigus viską perku, tai nelabai gali ką ir sakyt, o akvariumui ir visiems tedžiam siūlus jis pirko, na tiksliau pinigus davė, bet normoj viskas.

Žinotum kiek aš ant šunio išleidžiu biggrin.gif va čia tai MB jau paburba kartais, bet trumpai
Atsakyti
QUOTE(litle_angel @ 2008 03 06, 16:56)
Na aš tai pati už savo uždirbtus pinigus viską perku, tai nelabai gali ką ir sakyt, o akvariumui ir visiems tedžiam siūlus jis pirko, na tiksliau pinigus davė, bet normoj viskas.

Žinotum kiek aš ant šunio išleidžiu biggrin.gif  va čia tai MB jau paburba kartais, bet trumpai

na jei gali sau leisti ir tai teikia malonumo tai thumbup.gif
Atsakyti
Pataupau ant kitų dalykų ir tada lieka. Juk ne kasdien tuos siūlus ir kitus dalykus pirkt reikia blush2.gif o vienam ar dviem paveikslams per pusmetį už tokią sumą manau galima ir pasitaupyt. Nors kai nedirbau tai ir nesiuvinėjau, nes tikrai per brangu buvo ax.gif

Sakau, MB leidžia pinigus ant savo PC, o až ant siūlų ir adatų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(litle_angel @ 2008 03 06, 21:12)
Pataupau ant kitų dalykų ir tada lieka. Juk ne kasdien tuos siūlus ir kitus dalykus pirkt reikia blush2.gif  o vienam ar dviem paveikslams per pusmetį už tokią sumą manau galima ir pasitaupyt. Nors kai nedirbau tai ir nesiuvinėjau, nes tikrai per brangu buvo ax.gif

Sakau, MB leidžia pinigus ant savo PC, o až ant siūlų ir adatų biggrin.gif

Čia ne į temą, bet nepagirt pamačius tokį grožį negaliu blush2.gif Tavo Minis man labai patiko wub.gif

O kas dėl reikmenų pirkimo, tai MB į tokius dalykus nesikiša, tik aikčioja pamatęs galutinį rezultatą wub.gif ir niekad nesakė kad pinigus į balą mėtau, pats žino kad norint ką nors gražaus sukurt siuvinėjant, reikia ir pinigėlių pamokėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2008 03 06, 11:09)
Sveikos smile.gif
Stai, neprabego nei savaitele,ojau iskepiau dar viena darbeli smile.gif

http://s159.photobuc...nt=IMGP9799.jpg

thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Baffie @ 2008 03 06, 21:50)

O kas dėl reikmenų pirkimo, tai MB į tokius dalykus nesikiša, tik aikčioja pamatęs galutinį rezultatą  wub.gif  ir niekad nesakė kad pinigus į balą mėtau, pats žino kad norint ką nors gražaus sukurt siuvinėjant, reikia ir pinigėlių pamokėt ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas darbštuolės,
gal turit ar kur užmatėt šito paveikslo schemą
user posted image
arba bent šito
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 03 06, 19:11)
Cia mano siuvini turejai omenyje?
Jeigu turi daugiau tokiu,gal atsiustum ar nuo roda idetum? 4u.gif

Taip, tavaji turejau omeny smile.gif
Po ilgojo savaitgalio butinai ikelsiu, nes schemos darbiniam kompe likusios mirksiukas.gif
Atsakyti
Buffie, dėkui smile.gif
ir pritariu tavo vyro pasakytai frazei. Galų gale yra ir brangesnių hobių kaip aš sakau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baffie @ 2008 03 06, 21:50)
O kas dėl reikmenų pirkimo, tai MB į tokius dalykus nesikiša, tik aikčioja pamatęs galutinį rezultatą  wub.gif  ir niekad nesakė kad pinigus į balą mėtau, pats žino kad norint ką nors gražaus sukurt siuvinėjant, reikia ir pinigėlių pamokėt  ax.gif

thumbup.gif šaunus vyras mirksiukas.gif
maniškis tai net pats užsuko i GA nupirkt ko man reikėjo biggrin.gif (tik sarašiuka daviau)

baltam arkliui siulu pilku pritrukau, tai dabar nuogalius siuvinėt pradėjau
štai beveik 14 val darbas ax.gif
user posted image
Atsakyti
Kol siuvinėjau ant pigios aidos,braukiau sau tušinuku - ir vargo nemačiau - iškart išsiskalbdavo ax.gif Bet va,susibraukiau ant DMC kanvos, tai verkiau krokodilo ašarom kol išploviau....
Visų darbai nerealūs thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Paziurekit, koki miela angeliuka uzmaciau blush2.gif

http://picasaweb.goo...808465714955186
Atsakyti
Išsiuvinėjau pagaliau savo narcizus:

user posted image

liko tik backstitch'as. Bet jis visas turi būti juoda spalva. Tai net nežinau, ar labai gražiai ant žiedų atrodys, ypač ant baltų. mastau.gif
Atsakyti