Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinejimas

QUOTE(bugyte @ 2008 03 06, 15:26)
Iššvaistėm visas pagyras amforoms  hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Meskis su masiniuku labai grazus wub.gif

Atsakyti
Kokie gražūs jūsų visų darbeliai. thumbup.gif Kai palyginu su savaisiais, tai man dar taip toli iki toko grožio Na, pasistengsiu ir išmoksiu mirksiukas.gif
Beje, gal žinot kur Klaipėdoj nusipirkt plastikinės kanvos? g.gif Būčiau labai dėkinga aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Hilda @ 2008 03 06, 15:45)
Kokie gražūs jūsų visų darbeliai.  thumbup.gif Kai palyginu su savaisiais, tai man dar taip toli iki toko grožio Na, pasistengsiu ir išmoksiu mirksiukas.gif
Beje, gal žinot kur Klaipėdoj nusipirkt plastikinės kanvos? g.gif Būčiau labai dėkinga  aciuks.gif

Debrecene ir Žardės 'iki' tikrai mačiau
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 03 06, 15:58)
Debrecene ir Žardės 'iki' tikrai mačiau

aciuks.gif Man kaip tik pakeliui assa.gif yahoo.gif
Atsakyti
Stai kuom as db uzimta,bus vestuvine dovana sesei smile.gif Tikiuos patiks...
user posted image
Bus toks
user posted image
Tik pas mane kazkaip kitaip jis atrodo...siulu nr nesurasyti buvo,tai emiau kokius turejau... g.gif
Atsakyti
As situ schemu visa rinkini turiu, vis pasiziuriu, bet rankos nekyla pradeti siuvinet, kaip ir meskiu, nors man jie labai grazus.
Oi, kiek as planu turiu, bet ar prisiruosiu juos kada siuvinet nezinau blush2.gif
Atsakyti
Labai mane nustebino kad medžiaga su pieštuku subraižyta g.gif O tu visus darbus taip braižai? Po to lengvai atsiplauna.? Nes aš kai varles siuvinėjau kelis taškelius buvau padėjus, tai neišsiplovė, gerai, kad nematomoj vietoj doh.gif

Dabar linui nupirkau išplaunamą markerį ,nes ten langelių kaip ant Aidos nėra, tai manau būtų sudėtinga nepasibraižius.

Jei nerasčiau markerio tai dygsniuočiau su siūlu tuos langelius bet su pieštuku tai bijočiau unsure.gif Nors girdėjau , kad yra , kur ir su tušinuku linijas braižo, bei kažkaip atplauna, bet aš taip nerizikuočiau doh.gif schmoll.gif Nes kaip paskaičiuoji kiek materialas atsieina darbui ir taip braižyt su betkuo tai bijočiau. Jau va tom gėlėm jau apie 150Litų investuota, vis dar siūlų dasipirkt reikia, tai jei neatsiplautų tai ir laiko įdėto gaila būtų, o ir pinigų

O darbų tai įdomių pridėjot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2008 03 06, 14:41)
As situ schemu visa rinkini turiu, vis pasiziuriu, bet rankos nekyla pradeti siuvinet, kaip ir meskiu, nors man jie labai grazus.
Oi, kiek as planu turiu, bet ar prisiruosiu juos kada siuvinet nezinau  blush2.gif

Cia mano siuvini turejai omenyje?
Jeigu turi daugiau tokiu,gal atsiustum ar nuo roda idetum? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(litle_angel @ 2008 03 06, 14:46)
Jau va tom gėlėm jau apie 150Litų investuota, vis dar siūlų dasipirkt reikia, tai jei neatsiplautų tai ir laiko įdėto gaila būtų, o ir pinigų

Vau...Geles tai nerealios ziauriai thumbup.gif ,bet lt ir... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(audrajaz @ 2008 03 06, 14:36)
Žavus darbelis thumbup.gif
Nu ir greita rolleyes.gif Labai fainas meškis thumbup.gif  O tu kartais ten ne su pieštuku medžiagytę susibraižiusi g.gif  aš tai žiauriai vargau, kol pieštuką išploviau iš savo katino ir tai buvau tik taškiukus susidėjus, beveik visas priemones išbandžiau doh.gif

taip, taip su piestuku smile.gif anksciau ir as vos isplaudavau piestuka, taciau dabar kai skalbiu, tai su ukiniu muilu ir stipriai rankose trindama. na - issiplauna... o kitos tai i salta vandeni is pradziu merkia ir su ariel skalbia, sake irgi issiplauna smile.gif
Atsakyti
Klajokle, dėkui labai. smile.gif Dabar daug daugiau jau išsiuvinėta , tik foto nedėjau, nes tuoj užbaigsiu tai dėsiu jau tik pabaigto ir išskalbto

Ai žinok normali ta kaina, tik mamai nesakiau, kad neišpuiktų blush2.gif dar rėminimas min 135litus kainuos tai viskas sumoj apie 300litų. Kaip tokiam darbui tai visai normoj. Va akvariumas su rėminimu ir viskuom 150litų, o tie drugeliai irgi apie 100 litų su viskuom kainavo. Visgi kokybiškos medžiagos pakainuoja. Spalvų nederinu pati, siuvinėju tom , kurios nurodytos, tai ir gaunas taip. Brangus hobis kiek į GA nueinu taip kokius 30-60litų palieku. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(litle_angel @ 2008 03 06, 16:44)
Klajokle, dėkui labai. smile.gif  Dabar daug daugiau jau išsiuvinėta , tik foto nedėjau, nes tuoj užbaigsiu tai dėsiu jau tik pabaigto ir išskalbto

Ai žinok normali ta kaina,  tik mamai nesakiau, kad neišpuiktų blush2.gif  dar rėminimas min 135litus kainuos tai viskas sumoj apie 300litų. Kaip tokiam darbui tai visai normoj. Va akvariumas su rėminimu ir viskuom  150litų,  o tie drugeliai irgi apie 100 litų su viskuom kainavo. Visgi kokybiškos medžiagos pakainuoja. Spalvų nederinu pati, siuvinėju tom , kurios nurodytos, tai  ir gaunas taip. Brangus hobis kiek į GA nueinu  taip kokius 30-60litų palieku.  doh.gif

Jomajo...na ir sumeles smile.gif Mane Mb iskart is namu isgintu,jei tokiom sumom taskyciaus... :unsure:Nors per gera men ir as jau apie 140lt ant siuvinejimo isleidau...Bet remelius perku parduotuvej.Tik jau vestuvine dovana galvoju nest remint. ax.gif
Atsakyti