Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinejimas

QUOTE(etaeta @ 2008 03 05, 12:10)
Na va, pagaliau ir as baigiau savo amforas.Atiduodu Jusu teismui.   blush2.gif  Beliko tik ireminti, kol kas giriuosi tik paciu siuvinu, veliau girsiuosiu visu uzbaigtu paveikslu  lotuliukas.gif

Nuostabus paveikslas wub.gif
jis įtrauktas ir mano planuose ax.gif tik nežinia kuriems metams doh.gif
Ar labai sunkiai siuvinėjosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugyte: 05 kovo 2008 - 11:20
QUOTE(litle_angel @ 2008 03 05, 11:19)
sapnu_salis, jei ant lino siuvinėtum tai be lankelio neišsiverstum. Beje aš neįsivaizduoju kaip galima 20x20cm minimum darbelį siuvinėt be lankelio, o jei 50x65 kai mano gėlės. taigi į skudurą galima darbą paverst be lankelio siuvinėjant. Ir terliojasi labiau nes laikai už pačios medžiagos, o ne už lankelio, o ir kryžiukai nelygiai gula. Gerai jei koks vaikiškas meškiukas ar koks minimalistinis darbas. Bet jei rimtesnis, tai jau net ir siuvinėjimo rėmai praverstų.

na, kad jau mano darbus skudurais isvadinot ir ispeiket mano siuvinejimo buda verysad.gif tai pabandysiu ir as tada su tais lankeliais... kazkur turiu viena
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2008 03 05, 12:13)
Su schemute problemos. Nezinau kuriame kompiuteryje issaugota  doh.gif
Sitame tikrai nera, viska isverciau  ax.gif
Gali uztrukti keleta dienu paieskos, bet jei MB neistryne butinai atsiusiu smile.gif
Papildyta:
wub.gif Darbelis SUPER  wub.gif

aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(bugyte @ 2008 03 05, 12:20)
Nuostabus paveikslas  wub.gif 
jis įtrauktas ir mano planuose  ax.gif tik nežinia kuriems metams  doh.gif
Ar labai sunkiai siuvinėjosi?

Dekui dekui. Na siuvinejosi tai jis nesunkiai. Tik va as kvaila moterele, nutariau ji siuvineti ant plastikines kanvos, va cia ir buvo bloga mintis. Kazkaip nesuziurejau, kad daug vietu kur kanva turi matytis, tai galutinima variante labai jau ne kaip atrode ta islindusi plastikine kanva, tai tda turejau parinkti spalva fonu ir issiuvineti papildomai tas vietas, kurios pagal schema tureto buti tuscios, tai va dar nemazai sau papildomo darbo pasidariau. O siaip tai kaip ir viskas neblogai klojosi, savaitgali nesiu remint, tikiuosi galutinis variantas mane tenkins. wub.gif Nes paskutiniu metu, tokia priekabi pasidariau, kad jau nelabai zinau kas man grazu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2008 03 05, 11:26)
na, kad jau mano darbus skudurais isvadinot ir ispeiket mano siuvinejimo buda  verysad.gif tai pabandysiu ir as tada su tais lankeliais... kazkur turiu viena

aš ne apie jūsų darbelius kalbejau, sory jei įsižeidėt. doh.gif Kalbėjau apskritai, tiesiog savo nuomonę išsakiau ir tiek. Negalvojau kad taip bus sureaguota, būčiau tada išvis nesakius. Tiesiog čia užsuka ir naujokai siuvinėjime, tad maniau jiem pravers. Siuvinėjimo meistrės ar kaip čia pavadinus, jau turi savo būdus, kaip jom patogiau: siuvinėjimo rėmai, lankeliai(apvalūs ir kvadratiniai), na jūs be nieko siuvinėjat (bet vistiek nesuprantu kaip taip gali būt greičiau)
Aš kiek darbų su lankeliais siuvinėju tai labiausiai terliojasi tos vietos ,kur ranka darbą laiko. Tai jau ir visokiais būdais bandau taip laikyt kad kuo mažiau tą medžiagą liestų. Sugalvojau įdomiai ant lankelio medžiagą prisegt, tai dabar kai siuvinėju geros pusės laikant liest nebetenka thumbup.gif

P.S. reziumuojant, kaip vieni siuvinius rėmina su stiklu, o kiti be; taip ir vieni siuvinėja su lankeliu, o kiti be. Nesipykstam, nes ne tam nuomonę išsakiau kad čia konfliktas kiltų ax.gif
Papildyta:
QUOTE(etaeta @ 2008 03 05, 11:33)
aciuks.gif
Papildyta:

Tik va as kvaila moterele, nutariau ji siuvineti ant plastikines kanvos,

o tai kokio dydžio pas tavie tie plastikinės kanvos lapai buvo, kad toks darbas ant jų tilpo? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo litle_angel: 05 kovo 2008 - 11:44
QUOTE(litle_angel @ 2008 03 05, 12:40)
aš ne apie jūsų darbelius kalbejau, sory jei įsižeidėt.  doh.gif Kalbėjau apskritai, tiesiog savo nuomonę išsakiau ir tiek. Negalvojau kad taip bus sureaguota, būčiau tada išvis nesakius. Tiesiog čia užsuka ir naujokai siuvinėjime, tad maniau jiem pravers. Siuvinėjimo meistrės ar kaip čia pavadinus, jau turi savo būdus, kaip jom patogiau: siuvinėjimo rėmai, lankeliai(apvalūs ir kvadratiniai), na jūs be nieko siuvinėjat (bet vistiek nesuprantu kaip taip gali būt greičiau)
  Aš kiek darbų su lankeliais siuvinėju tai labiausiai terliojasi tos vietos ,kur ranka darbą laiko. Tai jau ir visokiais būdais bandau taip laikyt kad kuo mažiau tą medžiagą liestų.  Sugalvojau įdomiai ant lankelio medžiagą prisegt, tai dabar kai siuvinėju geros pusės laikant liest nebetenka thumbup.gif

P.S. reziumuojant, kaip vieni siuvinius rėmina su stiklu, o kiti be; taip ir vieni siuvinėja su lankeliu, o kiti be. Nesipykstam, nes ne tam nuomonę išsakiau kad čia konfliktas kiltų ax.gif

Sutariam smile.gif Kiekvienas siuvineja savaip smile.gif o darbelius as paskui sutvarkau, jei buna kur koks nesvarumas, tai viskas labai lenvai pasalinama ax.gif Na, jei tik dabar mokyciaus siuvinet, tai ir as lanekli imciau, bet dabar jau per sunku persiorientuoti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(litle_angel @ 2008 03 05, 12:43)
aš ne apie jūsų darbelius kalbejau, sory jei įsižeidėt.  doh.gif Kalbėjau apskritai, tiesiog savo nuomonę išsakiau ir tiek. Negalvojau kad taip bus sureaguota, būčiau tada išvis nesakius. Tiesiog čia užsuka ir naujokai siuvinėjime, tad maniau jiem pravers. Siuvinėjimo meistrės ar kaip čia pavadinus, jau turi savo būdus, kaip jom patogiau: siuvinėjimo rėmai, lankeliai(apvalūs ir kvadratiniai), na jūs be nieko siuvinėjat (bet vistiek nesuprantu kaip taip gali būt greičiau)
  Aš kiek darbų su lankeliais siuvinėju tai labiausiai terliojasi tos vietos ,kur ranka darbą laiko. Tai jau ir visokiais būdais bandau taip laikyt kad kuo mažiau tą medžiagą liestų.  Sugalvojau įdomiai ant lankelio medžiagą prisegt, tai dabar kai siuvinėju geros pusės laikant liest nebetenka thumbup.gif

Papildyta:
o tai kokio dydžio pas tavie tie plastikinės kanvos lapai buvo, kad toks darbas ant jų tilpo? blink.gif

As ja perku kaip audini . Kiek reikia - tiek atkerpa, gabaliukasi niekada neperku audiniu siuvinejimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 05 kovo 2008 - 11:45
audinių aš ir gabaliukais neperku, bet iki šiol maniau kad plastikinė kanva A4 formato lapais parduodama g.gif Vat naujieną sužinojau, o kokio tankumo ji? ir spalvų kokių? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(litle_angel @ 2008 03 05, 12:50)
audinių aš ir gabaliukais neperku, bet iki šiol maniau kad plastikinė kanva A4 formato lapais parduodama g.gif  Vat naujieną sužinojau, o kokio tankumo ji?  ir spalvų kokių? blush2.gif

Spalva tai as tik balta esu maciusi, o apie tankuma nenusimanau, jeigu paaiskintu kas nors kaip ten tas tankumas nustatomas blush2.gif , tai tada galeciau atsakyti lotuliukas.gif
Atsakyti
undefined
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 03 04, 19:19)
Ne copy-paste, o spaudi ant paveiksliuko, jei nerodo Zoom In ir tada Save Image As (desinys peles klavisas)
Beje, kaip jus siuvinejant palikdamos medziagos pakrasciams tik truputi? Ten juk net lankelis normaliai neuzsideda..

aaa,buvau prazioplinus zoom in... doh.gif
As tik karta taip siuvinejau,net per ziopluma per mazai pasilikau...Nemoku as ten apsiskaiciuoti tiksliai doh.gif

QUOTE(Rufi @ 2008 03 05, 06:58)
Vakar uzbaigiau smile.gif
Bet jau tiek vargo turejau su plastikine kanva doh.gif
Tiksliau ne su kanva, o su siulo uzkisimu, visus pirstus susizalojau  doh.gif
Norejau dar remeli issiuvineti, bet kol kas atidedu sita uzsiemima  ax.gif

As taip pat noreciau Wc schemutes ax.gif Briunete222@yahoo.com,aciux.

Papildyta:
QUOTE(etaeta @ 2008 03 05, 10:02)
Spalva tai as tik balta esu maciusi, o apie tankuma nenusimanau, jeigu paaiskintu kas nors kaip ten tas tankumas nustatomas  blush2.gif , tai tada galeciau atsakyti  lotuliukas.gif

Jau ne karta maciau aiskinant tai.Reikia ziuret kiek langeliu viename colyje yra,toks ir tamkumas.tik va pamirsau kiek tas colis = cm... doh.gif blush2.gif Atrodo 2,4 cm...
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 03 05, 11:10)
Na va, pagaliau ir as baigiau savo amforas.Atiduodu Jusu teismui.  blush2.gif  Beliko tik ireminti, kol kas giriuosi tik paciu siuvinu, veliau girsiuosiu visu uzbaigtu paveikslu  lotuliukas.gif

Labai šauniai atrodo thumbup.gif Planuoju ir aš tokį daryti, o ar labai jis didelis gavosi, nes neturėsiu, kur patalpinti blush2.gif

QUOTE(sapnu_salis @ 2008 03 05, 11:26)
na, kad jau mano darbus skudurais isvadinot ir ispeiket mano siuvinejimo buda  verysad.gif tai pabandysiu ir as tada su tais lankeliais... kazkur turiu viena

Ne tu viena čia taip siuvinėjanti, aš irgi skudurus darau lotuliukas.gif Siuvinėjau aš ir taip ir taip, bet jei standi medžiaga niekada nenaudoju lankelio schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(audrajaz @ 2008 03 05, 13:32)
Labai šauniai atrodo thumbup.gif Planuoju ir aš tokį daryti, o ar labai jis didelis gavosi, nes neturėsiu, kur patalpinti blush2.gif
Ne tu viena čia taip siuvinėjanti, aš irgi skudurus darau lotuliukas.gif Siuvinėjau aš ir taip ir taip, bet jei standi medžiaga niekada nenaudoju lankelio schmoll.gif  mirksiukas.gif

smagu, kad bendraminciu turiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 03 05, 10:54)
dangiuk  medeliai puikiai žiūrisi ir kliurkų tikrai nesimato

Ačiū 4u.gif
tavo meškis labai gražus, man vis niežti rankos imt kokį ir išsiuvinėt, bet man kažkodėl jei tokie sudėtingi atrodo... blush2.gif
Atsakyti