Paukščiuk, labai dailus meškis
QUOTE(Rufi @ 2008 03 05, 08:58)
Vakar uzbaigiau
Koks grazus meskis
As juos vis pasiziuriu, bet nesiryztu siuvineti, nors man jie labai grazus
Koks grazus meskis
As juos vis pasiziuriu, bet nesiryztu siuvineti, nors man jie labai grazus
Gražiai atrodo, o aš ant plastikinės niekaip nesiryžtu siuvinėt, man taip nesuprantama ten viskas atrodo Ačiū
QUOTE(litle_angel @ 2008 03 05, 09:06)
Paukščiuk, labai dailus meškis
Ačiū
QUOTE(litle_angel @ 2008 03 05, 09:27)
Aš tai siuvinėju tik su lankeliu, taip daug greičiau ir patogiau man. Turiu dviejų dydžių juos tai pagal darbą pasirenku, kurio reikės. Dėl medžiagos kraštų, tai palieku kokius 3-4cm. Ant gėlių palikau gal 5cm. Jei kraštelis sunkiai tempiasi ant didesnio lankelio imu mažesnį ir problema išsisprendžia.
Visgi kai medžiaga gerai įtempta ir kryžiukai kitaip gula. Odėl to kad be lankelio greičiau, tai nepasakyčiau. Pirmą tedį kai be lankelio siuvinėjau tai oj kaip ilgai ten viskas truko. O dar kaip backstichą daryt reikėjo
Visgi kai medžiaga gerai įtempta ir kryžiukai kitaip gula. Odėl to kad be lankelio greičiau, tai nepasakyčiau. Pirmą tedį kai be lankelio siuvinėjau tai oj kaip ilgai ten viskas truko. O dar kaip backstichą daryt reikėjo
cia nuo ipratimo priklauso. as jau kokius 6 metus taip be lankelio, tai man net mintis nekyla ji pasiimt
Papildyta:
QUOTE(Rufi @ 2008 03 05, 09:58)
Vakar uzbaigiau
Bet jau tiek vargo turejau su plastikine kanva
Tiksliau ne su kanva, o su siulo uzkisimu, visus pirstus susizalojau
Norejau dar remeli issiuvineti, bet kol kas atidedu sita uzsiemima
O kur jus perkat ta plastikine kanva? As niekur nerandu
QUOTE(paukščiukas @ 2008 03 05, 09:54)
vakar baigiau meškutį, siuvinėjau su dideliu malonumu, nors ir atspalviai panašūs. Štai kas gavosi... bus kaip visad metrikiukas, tik laukiam kol mergytė gims
Oi koks gražuoliukas
Papildyta:
QUOTE(Rufi @ 2008 03 05, 09:58)
Vakar uzbaigiau
Gera idėja
Na jau meškis
O WC berniukas, koks juokingas
Merginos, kažkuri siuvinėjot knygu skirtukus - žymeklius, sakykit kaip su blogąjaą puse, ar palikot taip kaip yra ar užsiuvot ta pačia medžiagėle
O WC berniukas, koks juokingas
Merginos, kažkuri siuvinėjot knygu skirtukus - žymeklius, sakykit kaip su blogąjaą puse, ar palikot taip kaip yra ar užsiuvot ta pačia medžiagėle
QUOTE(paukščiukas @ 2008 03 05, 08:54)
vakar baigiau meškutį, siuvinėjau su dideliu malonumu, nors ir atspalviai panašūs. Štai kas gavosi... bus kaip visad metrikiukas, tik laukiam kol mergytė gims
Laaabai gražu
QUOTE(Rufi @ 2008 03 05, 08:58)
Vakar uzbaigiau
Neapsakomai gražu O voniai gal irgi turi? Gal galėtum schemutę atsiųst mdangira@yahoo.com
Aš tai pikrau plastikinę kanvą www.kasiulai.lt tik dar nesiuvinėjau ant jos. Ten dar ir adatų John Tapestry Petitte 28d. nusipirkau, tai vakar išmėginau, pasaka kaip smagiai siuvinėjas sūliuko kai nukerpi tai tik cm lieka. Su šia adata vienas malonumas siuvinėt
Dar užsisakiau iš kitur Piecemaker 28dydžio pažiūrėsim kaip su jom siuvinėsis.
Nes tos DMC adatos jau atsibodo, arba pajuoduoja, arba lūžta nespėjusios nė pajuoduot, arba viena ir kita vienu metu
sapnu_salis, jei ant lino siuvinėtum tai be lankelio neišsiverstum. Beje aš neįsivaizduoju kaip galima 20x20cm minimum darbelį siuvinėt be lankelio, o jei 50x65 kai mano gėlės. taigi į skudurą galima darbą paverst be lankelio siuvinėjant. Ir terliojasi labiau nes laikai už pačios medžiagos, o ne už lankelio, o ir kryžiukai nelygiai gula. Gerai jei koks vaikiškas meškiukas ar koks minimalistinis darbas. Bet jei rimtesnis, tai jau net ir siuvinėjimo rėmai praverstų.
Į vonią čia turiu kelis darbus http://juditta.multiply.com/photos albumas nebepildomas, bet kad jau yra schemos viduj tai netrinu. Gal kam prireiks . Aš tai šitą noriu išsiuvinėt, toks ryškus ir nuotaikingas http://juditta.multi...photos/album/15
Dar užsisakiau iš kitur Piecemaker 28dydžio pažiūrėsim kaip su jom siuvinėsis.
Nes tos DMC adatos jau atsibodo, arba pajuoduoja, arba lūžta nespėjusios nė pajuoduot, arba viena ir kita vienu metu
sapnu_salis, jei ant lino siuvinėtum tai be lankelio neišsiverstum. Beje aš neįsivaizduoju kaip galima 20x20cm minimum darbelį siuvinėt be lankelio, o jei 50x65 kai mano gėlės. taigi į skudurą galima darbą paverst be lankelio siuvinėjant. Ir terliojasi labiau nes laikai už pačios medžiagos, o ne už lankelio, o ir kryžiukai nelygiai gula. Gerai jei koks vaikiškas meškiukas ar koks minimalistinis darbas. Bet jei rimtesnis, tai jau net ir siuvinėjimo rėmai praverstų.
Į vonią čia turiu kelis darbus http://juditta.multiply.com/photos albumas nebepildomas, bet kad jau yra schemos viduj tai netrinu. Gal kam prireiks . Aš tai šitą noriu išsiuvinėt, toks ryškus ir nuotaikingas http://juditta.multi...photos/album/15
Ačiū visom už gražius žodelius mano meškiukui
QUOTE(sapnu_salis @ 2008 03 05, 10:51)
O kur jus perkat ta plastikine kanva? As niekur nerandu
As pirkau www.kasiulai.lt, nuolaida buvo, tai ir susigundziau pabandyti
Papildyta:
QUOTE(Hilda @ 2008 03 05, 11:04)
Voniai nemaciau, kad butu kas panasaus, nebent parselis http://juditta.multi...photos/album/31
O tualeto duris tikrai labai pagyvina, realybej jis daug ryskesnis, bet blicas spalvas prislopino
Neberandu schemutes Jie rasiu butinai atsisusiu
Aciu uz komplimentus
QUOTE(Rufi @ 2008 03 05, 10:32)
Voniai nemaciau, kad butu kas panasaus, nebent parselis http://juditta.multi...photos/album/31
O tualeto duris tikrai labai pagyvina, realybej jis daug ryskesnis, bet blicas spalvas prislopino
Schemute tuoj atsiusiu
Schemute tuoj atsiusiu
Aš irgi apie tą paveiksliuką mąsčiau
Labai ačiū . Lauksiu
Na va, pagaliau ir as baigiau savo amforas.Atiduodu Jusu teismui. Beliko tik ireminti, kol kas giriuosi tik paciu siuvinu, veliau girsiuosiu visu uzbaigtu paveikslu
QUOTE(Hilda @ 2008 03 05, 11:48)
Su schemute problemos. Nezinau kuriame kompiuteryje issaugota
Sitame tikrai nera, viska isverciau
Gali uztrukti keleta dienu paieskos, bet jei MB neistryne butinai atsiusiu
Papildyta:
QUOTE(etaeta @ 2008 03 05, 12:10)
Na va, pagaliau ir as baigiau savo amforas.Atiduodu Jusu teismui. Beliko tik ireminti, kol kas giriuosi tik paciu siuvinu, veliau girsiuosiu visu uzbaigtu paveikslu
Darbelis SUPER