http://public.fotki....as/img8527.html
va cia yra tos citrinos, kuriu taip ilgai negalejau pabaigt
QUOTE(Džeinė @ 2008 03 03, 23:06)
tai neblogai mergina uždirbs
QUOTE(Insomnia @ 2008 03 03, 23:11)
Nieko sau mizerni Šaunuolė
QUOTE(sapnu_salis @ 2008 03 04, 01:53)
labai grazus paveiksliukai
ačiū, mergaitės, už pagyras, nors jie tiek neverti... kliurkų ten daugiau nei reikia, bet užtai raminamųjų vaidmenį atlieka puikiai.
QUOTE(saliuky @ 2008 03 04, 02:07)
Nėra už ką , bet medeliai kokie dideli , įsivaizdavai, kad jie visai miniatiūriniai...ant kelintos siuvinėjai ?
Tose schemose yra ir mažesnių, čia vidutiniai, nors panašūs ir didesni yra. O siuvinėjau berods ant rečiausios (gal 14?), nes mūsų glūdumoj kitokios nėra.
QUOTE(litle_angel @ 2008 03 04, 09:36)
kaip is cia parsisiust?
Gal kuri turit Einsteino paveikslo brezini?
QUOTE(Klajokle @ 2008 03 04, 15:48)
kaip is cia parsisiust?
Kopinti po vieną as jau parsisiunčiau
QUOTE(audrajaz @ 2008 03 04, 14:04)
Kopinti po vieną as jau parsisiunčiau
Copy - paste?bet taip schema isvis neaiski
QUOTE(Klajokle @ 2008 03 04, 17:36)
Copy - paste?bet taip schema isvis neaiski
Ne copy-paste, o spaudi ant paveiksliuko, jei nerodo Zoom In ir tada Save Image As (desinys peles klavisas)
Beje, kaip jus siuvinejant palikdamos medziagos pakrasciams tik truputi? Ten juk net lankelis normaliai neuzsideda..
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 03 04, 22:19)
Ne copy-paste, o spaudi ant paveiksliuko, jei nerodo Zoom In ir tada Save Image As (desinys peles klavisas)
Beje, kaip jus siuvinejant palikdamos medziagos pakrasciams tik truputi? Ten juk net lankelis normaliai neuzsideda..
as tai siuvineju bet lankeliu man su lankeliu letai iseina, nepatogu. o rankytem tai viskas greitai iseina
Aš tai siuvinėju tik su lankeliu, taip daug greičiau ir patogiau man. Turiu dviejų dydžių juos tai pagal darbą pasirenku, kurio reikės. Dėl medžiagos kraštų, tai palieku kokius 3-4cm. Ant gėlių palikau gal 5cm. Jei kraštelis sunkiai tempiasi ant didesnio lankelio imu mažesnį ir problema išsisprendžia.
Visgi kai medžiaga gerai įtempta ir kryžiukai kitaip gula. Odėl to kad be lankelio greičiau, tai nepasakyčiau. Pirmą tedį kai be lankelio siuvinėjau tai oj kaip ilgai ten viskas truko. O dar kaip backstichą daryt reikėjo
Visgi kai medžiaga gerai įtempta ir kryžiukai kitaip gula. Odėl to kad be lankelio greičiau, tai nepasakyčiau. Pirmą tedį kai be lankelio siuvinėjau tai oj kaip ilgai ten viskas truko. O dar kaip backstichą daryt reikėjo
Džeinė šaunuolę dukrą augini, puikus darbelis
dangiuk medeliai puikiai žiūrisi ir kliurkų tikrai nesimato
sapnu_salis už baigtą darbą
Prašom, ieškojau sau schemos, pasimaišė po akim ir įmečiau
Aš ir siuvinėju su lankeliu, be jo kaip be rankų Šonams dažniausiai po 5cm palieku
vakar baigiau meškutį, siuvinėjau su dideliu malonumu, nors ir atspalviai panašūs. Štai kas gavosi... bus kaip visad metrikiukas, tik laukiam kol mergytė gims
dangiuk medeliai puikiai žiūrisi ir kliurkų tikrai nesimato
sapnu_salis už baigtą darbą
QUOTE(sraigiene @ 2008 03 04, 22:36)
Labai ačiū,Paukščiukui už žemėlapių scemas
Prašom, ieškojau sau schemos, pasimaišė po akim ir įmečiau
Aš ir siuvinėju su lankeliu, be jo kaip be rankų Šonams dažniausiai po 5cm palieku
vakar baigiau meškutį, siuvinėjau su dideliu malonumu, nors ir atspalviai panašūs. Štai kas gavosi... bus kaip visad metrikiukas, tik laukiam kol mergytė gims
Vakar uzbaigiau
Bet jau tiek vargo turejau su plastikine kanva
Tiksliau ne su kanva, o su siulo uzkisimu, visus pirstus susizalojau
Norejau dar remeli issiuvineti, bet kol kas atidedu sita uzsiemima
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2008 03 05, 09:54)
[
[
Koks grazus meskis
As juos vis pasiziuriu, bet nesiryztu siuvineti, nors man jie labai grazus