Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinejimas

http://public.fotki....as/img8527.html

va cia yra tos citrinos, kuriu taip ilgai negalejau pabaigt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 03 03, 23:06)
thumbup.gif  tai neblogai mergina uždirbs  bigsmile.gif

QUOTE(Insomnia @ 2008 03 03, 23:11)
Nieko sau mizerni blink.gif Šaunuolė wub.gif

QUOTE(sapnu_salis @ 2008 03 04, 01:53)
labai grazus paveiksliukai  clap_1.gif

ačiū, mergaitės, už pagyras, nors jie tiek neverti... kliurkų ten daugiau nei reikia, bet užtai raminamųjų vaidmenį atlieka puikiai.
QUOTE(saliuky @ 2008 03 04, 02:07)
Nėra už ką  blush2.gif , bet medeliai kokie dideli  bigsmile.gif , įsivaizdavai, kad jie visai miniatiūriniai...ant kelintos siuvinėjai ?

Tose schemose yra ir mažesnių, čia vidutiniai, nors panašūs ir didesni yra. O siuvinėjau berods ant rečiausios (gal 14?), nes mūsų glūdumoj kitokios nėra. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(litle_angel @ 2008 03 04, 09:36)

kaip is cia parsisiust? unsure.gif
Atsakyti
Gal kuri turit Einsteino paveikslo brezini? smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 03 04, 15:48)
kaip is cia parsisiust? unsure.gif

Kopinti po vieną ax.gif as jau parsisiunčiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(audrajaz @ 2008 03 04, 14:04)
Kopinti po vieną ax.gif  as jau parsisiunčiau drinks_cheers.gif

Copy - paste?bet taip schema isvis neaiski g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 03 04, 17:36)
Copy - paste?bet taip schema isvis neaiski g.gif

Ne copy-paste, o spaudi ant paveiksliuko, jei nerodo Zoom In ir tada Save Image As (desinys peles klavisas)

Beje, kaip jus siuvinejant palikdamos medziagos pakrasciams tik truputi? Ten juk net lankelis normaliai neuzsideda..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labutuliukas: 04 kovo 2008 - 21:21
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 03 04, 22:19)
Ne copy-paste, o spaudi ant paveiksliuko, jei nerodo Zoom In ir tada Save Image As (desinys peles klavisas)
Beje, kaip jus siuvinejant palikdamos medziagos pakrasciams tik truputi? Ten juk net lankelis normaliai neuzsideda..

as tai siuvineju bet lankeliu smile.gif man su lankeliu letai iseina, nepatogu. o rankytem tai viskas greitai iseina thumbup.gif
Atsakyti

Labai ačiū,Paukščiukui už žemėlapių scemas biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai siuvinėju tik su lankeliu, taip daug greičiau ir patogiau man. Turiu dviejų dydžių juos tai pagal darbą pasirenku, kurio reikės. Dėl medžiagos kraštų, tai palieku kokius 3-4cm. Ant gėlių palikau gal 5cm. Jei kraštelis sunkiai tempiasi ant didesnio lankelio imu mažesnį ir problema išsisprendžia.

Visgi kai medžiaga gerai įtempta ir kryžiukai kitaip gula. Odėl to kad be lankelio greičiau, tai nepasakyčiau. Pirmą tedį kai be lankelio siuvinėjau tai oj kaip ilgai ten viskas truko. O dar kaip backstichą daryt reikėjo doh.gif
Atsakyti
Džeinė wub.gif šaunuolę dukrą augini, puikus darbelis thumbup.gif

dangiuk medeliai puikiai žiūrisi ir kliurkų tikrai nesimato

sapnu_salis 4u.gif už baigtą darbą

QUOTE(sraigiene @ 2008 03 04, 22:36)
Labai ačiū,Paukščiukui už žemėlapių scemas biggrin.gif

Prašom, ieškojau sau schemos, pasimaišė po akim ir įmečiau ax.gif

Aš ir siuvinėju su lankeliu, be jo kaip be rankų blush2.gif Šonams dažniausiai po 5cm palieku

vakar baigiau meškutį, siuvinėjau su dideliu malonumu, nors ir atspalviai panašūs. Štai kas gavosi... bus kaip visad metrikiukas, tik laukiam kol mergytė gims wub.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image

Vakar uzbaigiau smile.gif
Bet jau tiek vargo turejau su plastikine kanva doh.gif
Tiksliau ne su kanva, o su siulo uzkisimu, visus pirstus susizalojau doh.gif
Norejau dar remeli issiuvineti, bet kol kas atidedu sita uzsiemima ax.gif
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2008 03 05, 09:54)
vakar baigiau meškutį, siuvinėjau su dideliu malonumu, nors ir atspalviai panašūs. Štai kas gavosi... bus kaip visad metrikiukas, tik laukiam kol mergytė gims wub.gif

[

Koks grazus meskis wub.gif
As juos vis pasiziuriu, bet nesiryztu siuvineti, nors man jie labai grazus smile.gif
Atsakyti