Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinejimas

QUOTE(litle_angel @ 2008 03 04, 05:49)

Kokie nerealus darbeliai! thumbup.gif Ypac akvariumas pakerejo... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai malonu, kad patiko. Man akvariumas irgi labai patinka, nes yra ryškus ir nuotaikingas. Turiu planuose dar du panašaus tipo darbelius,
user posted image user posted image bet manau šiemet jau nespėsiu jų išsiuvinėt schmoll.gif .
Kai tik pabaigsiu mamai siuvinėt gėles, kibsiu prie šių darbų
user posted image user posted image
Siuvinėsiu ant 40lino (beje tai bus pirmi darbai ant lino) tikiuosi kad viskas sėkmingai man ten seksis, tai vat smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo litle_angel: 04 kovo 2008 - 10:22
Labai tie akvariumai grazus thumbup.gif gal brezinuka butu galima bent vieno is ju ax.gif wilmakawa@gmail.com
As su savo darbeliu tai sparciai einu i prieki smile.gif siuvineju Sventaja seima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapnu_salis: 04 kovo 2008 - 11:09
http://juditta.multi...2/Tropical_fish
http://juditta.multi...m/35/akvariumas
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri matėt ryškią šito meškučio schemutę? Nes kiek randu, tai visos blankios ir neina normaliai įžiūrėti verysad.gif

Meskutis
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2008 03 04, 12:02)
Sveikos,

gal kuri matėt ryškią šito meškučio schemutę? Nes kiek randu, tai visos blankios ir neina normaliai įžiūrėti  verysad.gif

Meskutis

tai, kad normali ši schema. Spausk "Atsisiųsti nuotrauką" dešinėj pusėj ir atsisiūsi ryškią normalaus dydžio schemą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo litle_angel: 04 kovo 2008 - 12:08
QUOTE(litle_angel @ 2008 03 04, 12:07)
tai, kad normali ši schema. Spausk "Atsisiųsti nuotrauką" dešinėj pusėj ir atsisiūsi ryškią normalaus dydžio schemą smile.gif

Na atsispausdinus aš "neįžlibinu" ženkliukų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2008 03 04, 13:02)
Sveikos,

gal kuri matėt ryškią šito meškučio schemutę? Nes kiek randu, tai visos blankios ir neina normaliai įžiūrėti  verysad.gif

Meskutis

Matai desinej pusej yra "lupa" ja paspaudus chema issididina. tada bandyk atsispausdinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2008 03 04, 13:12)
Matai desinej pusej yra "lupa" ja paspaudus chema issididina. tada bandyk atsispausdinti  mirksiukas.gif

Tik reikia palaukti kol paveikslėlis užsikraus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2008 03 04, 12:10)
Na atsispausdinus aš "neįžlibinu" ženkliukų  blush2.gif

O per kokią programą tu spausdini?
Aš naudoju šias programas:
1. microsoft office picture manager
2. windows picture and fax wiever
Atsakyti
QUOTE(litle_angel @ 2008 03 04, 12:19)
O per kokią programą tu spausdini?
Aš naudoju šias programas:
1. microsoft office picture manager
2. windows picture and fax wiever

AČIŪ mergaitės 4u.gif

ot varlė aš doh.gif patamsinau paveiksliuką ir viskas kuo puikiausiai matosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(litle_angel @ 2008 03 04, 12:36)

aciu labai 4u.gif
Papildyta:
user posted image

pabaigiau pagaliau smile.gif sita darbeli pradejau daryt gal pries kokius 5 metus ir buvau pamirsus blush2.gif tai baigiau neseniai biggrin.gif
Papildyta:
nerodo mano nuotraukyciu... sad.gif
Atsakyti