Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinejimas

My Webpage
Pabandysiu parodyt savo mizernus darbelius. Bus dukrai į darželį Kaziuko mugėn.Už schemas ačiū Saliuky 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2008 03 03, 20:39)
My Webpage
Pabandysiu parodyt savo mizernus darbelius. Bus dukrai į darželį Kaziuko mugėn.Už schemas ačiū Saliuky  4u.gif

grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egle.k @ 2008 03 03, 19:15)
Tavo dukryte saunuole thumbup.gif grazus darbelis,kantrybes uzteko,juk darbelis visai nemazas 4u.gif

ačiū 4u.gif
beveik du mėn, siuvinėjo, daugiausia savaitgaliais, nes bijojom, kad pamokos nenukentėtu smile.gif

QUOTE(dangiuk @ 2008 03 03, 19:39)
My Webpage
Pabandysiu parodyt savo mizernus darbelius. Bus dukrai į darželį Kaziuko mugėn.Už schemas ačiū Saliuky  4u.gif

thumbup.gif tai neblogai mergina uždirbs bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetaj @ 2008 03 03, 17:20)
Labai labai ačiū aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2008 03 03, 19:39)
My Webpage

Nieko sau mizerni blink.gif Šaunuolė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2008 03 03, 16:22)
Sveikutės visos,

aš irgi labai mėgstu siuvinėt

Parašyk į až kur siųsti 4u.gif
Atsakyti
Žemėlapiai
http://photofile.ru/...s/key7/2417429/
Atsakyti
[quote=irmuxx,2008 02 29, 20:26]
Sveikutes, gal kuri nors turite siu paveiksliuku schemutes, as turiu bet mano labai neaiskios, tai gal kuri nors turite ir galite man atsiusti irmuxx@yahoo.ca buciau labai dekinga 4u.gif

user posted image

brangiosios ar gal turit kazkuri spalvu numerius sio paveikslelio? schemute turiu, bet numeriu nera verysad.gif buciau dekinga... ax.gif
Atsakyti
My Webpage

labai grazus paveiksliukai clap_1.gif
Atsakyti
My Webpage
Už schemas ačiū Saliuky  4u.gif

Nėra už ką blush2.gif , bet medeliai kokie dideli bigsmile.gif , įsivaizdavai, kad jie visai miniatiūriniai...ant kelintos siuvinėjai ?
Atsakyti
gal kas turit kokiu paveiksliuku tinkanciu mamos dienai? smile.gif norisi padaryti kazka ypatingo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2008 03 03, 12:54)
Rėminančios gal jau seniai žino, o aš šiandien pamačiau pirmąkart  ax.gif 
Nuolaida rėminimui - "Rėminimo centras"  mirksiukas.gif
Papildyta:
Ir dar čia  - "Rėmai ir rėmeliai"  mirksiukas.gif

Nežinau kaip Kalvarijų gatvėj su tuo kuponu, bet Jasinskio 1, mane pasiuntė labai toli su ta nuolaida ir daugiau aš ten neinu. schmoll.gif Juolab , kad Pašilaičiuose, kur dabar nunešiau paveikslą rėmint kainos dvigubai mažesnės, o ir aptarnavimo lygis aukštesnis, bei pasportų spalvų gama platesnė http://www.remeliudizainas.lt/
Pažiūrėsiu kaip su rėminimo kokybe, bet įtariu , kad ir didįjį savo darbą, kai baigsiu, ten nešiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo litle_angel: 04 kovo 2008 - 07:50