My Webpage
Pabandysiu parodyt savo mizernus darbelius. Bus dukrai į darželį Kaziuko mugėn.Už schemas ačiū Saliuky
QUOTE(dangiuk @ 2008 03 03, 20:39)
My Webpage
Pabandysiu parodyt savo mizernus darbelius. Bus dukrai į darželį Kaziuko mugėn.Už schemas ačiū Saliuky
grazu
QUOTE(egle.k @ 2008 03 03, 19:15)
Tavo dukryte saunuole grazus darbelis,kantrybes uzteko,juk darbelis visai nemazas
ačiū
beveik du mėn, siuvinėjo, daugiausia savaitgaliais, nes bijojom, kad pamokos nenukentėtu
QUOTE(dangiuk @ 2008 03 03, 19:39)
My Webpage
tai neblogai mergina uždirbs
QUOTE(Violetaj @ 2008 03 03, 17:20)
Labai labai ačiū
QUOTE(dangiuk @ 2008 03 03, 19:39)
My Webpage
Nieko sau mizerni Šaunuolė
QUOTE(ericaa @ 2008 03 03, 16:22)
Parašyk į až kur siųsti
Žemėlapiai
http://photofile.ru/...s/key7/2417429/
http://photofile.ru/...s/key7/2417429/
[quote=irmuxx,2008 02 29, 20:26]
Sveikutes, gal kuri nors turite siu paveiksliuku schemutes, as turiu bet mano labai neaiskios, tai gal kuri nors turite ir galite man atsiusti irmuxx@yahoo.ca buciau labai dekinga
brangiosios ar gal turit kazkuri spalvu numerius sio paveikslelio? schemute turiu, bet numeriu nera buciau dekinga...
Sveikutes, gal kuri nors turite siu paveiksliuku schemutes, as turiu bet mano labai neaiskios, tai gal kuri nors turite ir galite man atsiusti irmuxx@yahoo.ca buciau labai dekinga
brangiosios ar gal turit kazkuri spalvu numerius sio paveikslelio? schemute turiu, bet numeriu nera buciau dekinga...
My Webpage
labai grazus paveiksliukai
Nėra už ką , bet medeliai kokie dideli , įsivaizdavai, kad jie visai miniatiūriniai...ant kelintos siuvinėjai ?
gal kas turit kokiu paveiksliuku tinkanciu mamos dienai? norisi padaryti kazka ypatingo
QUOTE(bugyte @ 2008 03 03, 12:54)
Rėminančios gal jau seniai žino, o aš šiandien pamačiau pirmąkart
Nuolaida rėminimui - "Rėminimo centras"
Papildyta:
Ir dar čia - "Rėmai ir rėmeliai"
Nuolaida rėminimui - "Rėminimo centras"
Papildyta:
Ir dar čia - "Rėmai ir rėmeliai"
Nežinau kaip Kalvarijų gatvėj su tuo kuponu, bet Jasinskio 1, mane pasiuntė labai toli su ta nuolaida ir daugiau aš ten neinu. Juolab , kad Pašilaičiuose, kur dabar nunešiau paveikslą rėmint kainos dvigubai mažesnės, o ir aptarnavimo lygis aukštesnis, bei pasportų spalvų gama platesnė http://www.remeliudizainas.lt/
Pažiūrėsiu kaip su rėminimo kokybe, bet įtariu , kad ir didįjį savo darbą, kai baigsiu, ten nešiu