Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinejimas

[quote=Bianca,2008 03 02, 10:02]
Labas rytas suraitytas darbštuolės smile.gif pagaliau ir aš keliomis šviežienomis galiu pasigirti smile.gif kol kas tai bus diptikas, o kai issiuvinesiu paskutiniji paveiksleli - bus triptikas smile.gif
JUSU TEISMUI :

Labai labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Reikia pagalbos. Turiu paveiksliuko schema, bet nėra numeriuku surašyta. Siūlai DMC būtų, yra tik spalvų pavadinimas, pvz. donkerbrun ir t.t. Gal turit kuri lentele, kad galeciau pagal pavadinimus ksiaciukus atsekti?
Atsakyti
QUOTE(Simonele @ 2008 03 02, 17:30)
Reikia pagalbos. Turiu paveiksliuko schema, bet nėra numeriuku surašyta. Siūlai DMC būtų, yra tik spalvų pavadinimas, pvz. donkerbrun ir t.t. Gal turit kuri lentele, kad galeciau pagal pavadinimus ksiaciukus atsekti?

http://www.cyberstit...ssChecklist.asp

Tik pavadinimai angliski, o "donkerbrun" panasu i norvegu ar danu. Dar pastebejau, kad pavadinimai skirtingose schemose skiriasi, nors numeriai tie patys.
Atsakyti
Laba diena,gal kuri turit pasaulio žemėlapio arba gaublio schemą?Būčiau labai dėkinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2008 03 02, 17:17)
labai dailu....  wub.gif  o tos oranzines geles, cia kokios  g.gif

kas per geltonos gelytes pati nelabai galiu ivardinti, bet man jos labai patiko, o tos antros - tai rozes smile.gif
Atsakyti
Bianca thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
gėlytės, varlytės thumbup.gif wub.gif gražu....

o aš dabar "balta arkli" kankinu biggrin.gif jau puse darbo padaryta rolleyes.gif
Atsakyti
O kokis tas arklys? Prašom pasidemonstruoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 03 03, 07:04)
gėlytės, varlytės  thumbup.gif  wub.gif  gražu....

o aš dabar "balta arkli" kankinu  biggrin.gif  jau puse darbo padaryta  rolleyes.gif

Gal sita su aguonom?jei ta,tai ir as ji siuvineju,db laikinai darbai sustojo,nes siuliuku pritrukau verysad.gif pasirodau:
user posted image
Atsakyti
merginos,
reikia kokio nediduko kiaušinuko schemos, tinkančios atvirukui ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2008 03 03, 11:57)
merginos,
reikia kokio nediduko kiaušinuko schemos, tinkančios atvirukui ax.gif  ax.gif

gal pas mane rasi ka nors tinkamo mirksiukas.gif
http://picasaweb.goo...etastar/Velykos
Atsakyti
QUOTE(Dowi @ 2008 03 02, 17:16)
Egverb varliukai  thumbup.gif  thumbup.gif  ir rėmeliai l.patiko,jei nepaslaptis,kur rėminta? rolleyes.gif

remelius uzsisakiau Reminimo Dirbtuvese, Gedimino g. Kaune
Atsakyti