sveikos, mane taip domina nidos viesbuciai, ju kokybe, gal kas nors buvote ir galite pasidalinti patirtim, kaina nesvarbu, buciau be galo dekinga.
Gal kas zinoti koki laisva buta Kalno gatveje 24A? Norime gyventi salia draugu bet nieko salia neberandame
QUOTE(Zydrune @ 2008 04 24, 16:52)
Gal kas zinoti koki laisva buta Kalno gatveje 24A? Norime gyventi salia draugu bet nieko salia neberandame
Čia apie Juodkrantę kalbate?
QUOTE(subtili @ 2008 04 24, 21:30)
Čia apie Juodkrantę kalbate?
Kaip supratau, čia štai apie ką: http://www.kopos.lt/N422/lt.php
QUOTE(Zydrune @ 2008 04 24, 18:52)
o kada norite poilsiauti?
Taip Juodkranteje noretume atostogauti , 2 suauge ir 2 vaikai, nuo liepos 21 iki 30
Gal kas turite ka pasiulyti
Gal kas turite ka pasiulyti
Kalno gatveje yra sitas : http://www.visitneri...akfast?id=11578
ajei jau visai neiseitu tame paciame pastate uz 30 metru yra www.juodkrante.info
ajei jau visai neiseitu tame paciame pastate uz 30 metru yra www.juodkrante.info
Uzimtas tas butukas. O tas kitas puslapis neatsidaro. Jau nusivyliau kur paskambinu visur uzimta, jau tinka ir toleliau, bet ne kitame miesto gale, bet vistiek nieko gero nerandu
pas mane laisva iki liepos 17d.,o vėliau užimta. Bet nenusiminkit .
QUOTE(Zydrune @ 2008 04 25, 13:40)
Uzimtas tas butukas. O tas kitas puslapis neatsidaro. Jau nusivyliau kur paskambinu visur uzimta, jau tinka ir toleliau, bet ne kitame miesto gale, bet vistiek nieko gero nerandu
Ne toks jau ir didelis tas miestas Ir tie miesto "galai" nėra baisiai viens nuo kito nutolę. Laikas einamas,todėl sunkoka rast. Linkiu sėkmės paieškose
QUOTE(Edmė @ 2008 04 20, 14:14)
Jie nori išnuomoti visam laisvam klendoriuje laikui, o mums per daug tiek.
ir visai kitai vasarai, ...gudruoliai
QUOTE(miegalė @ 2008 04 25, 19:58)
pas mane laisva iki liepos 17d.,o vėliau užimta. Bet nenusiminkit .
Miegale, parasyk zinute koki butuka tu siulai? Bandau ieskotis 2 zmonems tiems ilgiesiems savaitgaliams, bet jauciu jau per velai susimasciau