Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Neringoje

sveikos, mane taip domina nidos viesbuciai, ju kokybe, gal kas nors buvote ir galite pasidalinti patirtim, kaina nesvarbu, buciau be galo dekinga.
Atsakyti
Gal kas zinoti koki laisva buta Kalno gatveje 24A? ax.gif Norime gyventi salia draugu bet nieko salia neberandame verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydrune @ 2008 04 24, 16:52)
Gal kas zinoti koki laisva buta Kalno gatveje 24A?  ax.gif Norime gyventi salia draugu bet nieko salia neberandame  verysad.gif

Čia apie Juodkrantę kalbate?
Atsakyti
QUOTE(subtili @ 2008 04 24, 21:30)
Čia apie Juodkrantę kalbate?

Kaip supratau, čia štai apie ką: http://www.kopos.lt/N422/lt.php
Atsakyti
QUOTE(Zydrune @ 2008 04 24, 18:52)
Gal kas zinoti koki laisva buta Kalno gatveje 24A?  ax.gif Norime gyventi salia draugu bet nieko salia neberandame  verysad.gif

o kada norite poilsiauti?
Atsakyti
Taip Juodkranteje noretume atostogauti 4u.gif , 2 suauge ir 2 vaikai, nuo liepos 21 iki 30
Gal kas turite ka pasiulyti ax.gif
Atsakyti
Kalno gatveje yra sitas : http://www.visitneri...akfast?id=11578

ajei jau visai neiseitu tame paciame pastate uz 30 metru yra www.juodkrante.info
Atsakyti
Uzimtas tas butukas. O tas kitas puslapis neatsidaro. Jau nusivyliau kur paskambinu visur uzimta, jau tinka ir toleliau, bet ne kitame miesto gale, bet vistiek nieko gero nerandu verysad.gif
Atsakyti
pas mane laisva iki liepos 17d.,o vėliau užimta. Bet nenusiminkit biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Zydrune @ 2008 04 25, 13:40)
Uzimtas tas butukas. O tas kitas puslapis neatsidaro. Jau nusivyliau kur paskambinu visur uzimta, jau tinka ir toleliau, bet ne kitame miesto gale, bet vistiek nieko gero nerandu  verysad.gif

Ne toks jau ir didelis tas miestas smile.gif Ir tie miesto "galai" nėra baisiai viens nuo kito nutolę. Laikas einamas,todėl sunkoka rast. Linkiu sėkmės paieškose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2008 04 20, 14:14)
Jie nori išnuomoti visam laisvam klendoriuje laikui, o mums per daug tiek. verysad.gif

ir visai kitai vasarai, ...gudruoliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miegalė @ 2008 04 25, 19:58)
pas mane laisva iki liepos 17d.,o vėliau užimta. Bet nenusiminkit  biggrin.gif .

Miegale, parasyk zinute koki butuka tu siulai? Bandau ieskotis 2 zmonems tiems ilgiesiems savaitgaliams, bet jauciu jau per velai susimasciau doh.gif
Atsakyti