Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Neringoje

QUOTE(MELDA @ 2008 04 04, 14:41)
pasiskambinau, moterytė pasakė pradžioje, kad laisva, bet kai pasakiau, kad 3 dienoms norim, paaiškėjo, kad vaikai atvažiuoja, ir netgi beveik visam mėnesiui.  doh.gif Užimtumo kalendoriuje  internetiniam puslapyje -viskas laisva  blink.gif Na, šeimininkė ''verslininkė -melagė '' biggrin.gif

O kuriuo čia laiku nenorėjo priimti? g.gif Nors...jei kokį liepos, tai suprantu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2008 04 04, 22:35)
O kuriuo čia laiku nenorėjo priimti? g.gif Nors...jei kokį liepos, tai suprantu... ax.gif

nugi gegužės galui doh.gif
suprantu, jie iš to gyvena, bet kai taip tiesiai meluoja, vistiek bjauru, nors kaip tai subtiliau galėtų...
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2008 04 04, 21:41)
suprantu, jie iš to gyvena, bet kai taip tiesiai meluoja, vistiek bjauru, nors kaip tai subtiliau galėtų...

Jooo, tada tikrai keista.
Bet žinai, visokių žmonių yra ant svieto-suprasčiau, kad su šunim nenori priimti, nu, bet su vaikais...Atrodytų, koks jiems skirtumas, bet pasirodo, kad yra. verysad.gif

MELDA, va, fainas butukas:
http://www.kopos.lt/N427/lt.php
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 04 balandžio 2008 - 21:54
QUOTE(MELDA @ 2008 04 04, 23:41)

sveiki, jei niekas nepriims, tai pas mane geguzes gale yra laisvas plotas biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(miegalė @ 2008 04 04, 23:59)
sveiki, jei niekas nepriims, tai pas mane geguzes gale yra laisvas plotas  biggrin.gif  .

kur? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(miegalė @ 2008 04 04, 23:59)
sveiki, jei niekas nepriims, tai pas mane geguzes gale yra laisvas plotas  biggrin.gif  .

parašiau į až
Atsakyti
sveiki,
Jei kam reikia galiu atsiusti buto nuotraukas.
Atsakyti
QUOTE(miegalė @ 2008 04 06, 20:09)
sveiki,
Jei kam reikia galiu atsiusti buto nuotraukas.

Man reikia biggrin.gif Atsiųsk, jei gali 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal galetumete parekomenduoti kokia faina vietele Nidoje. Gali buti butas, kotedzas ar zvejo namelis. Gyventume 4 suauge ir 4 vaikai. Birzelio 21-24d. Kaina apie 200lt parai, aisku maziau visada maloniau:)
aciu
Atsakyti
Ieskome kur apsistoti Nidoje/Juodkranteje liepos 20-24d. 2 suauge ir 2 vaikai. Pageidautina 2 kambariu butas ax.gif Labai laukiu pasiulymu AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cutka: 12 balandžio 2008 - 21:16
Sveikos 4u.gif
as ieskociau vieteles 2iems zmonems Nidoje liepos 5, 6, 7 dienomis. Labai lauksiu pasiulymu i AZ. Aciu is anksto ax.gif
Atsakyti
Sveikutes - ir as is tu - ieskanciuju..

Mes poilsiautume 2 suauge, 1 vaikas ir leliukas - 7 dienas. Galvojame apsistoti Nidoje, bet nieko pries Juodkrante, Preila ar Pervalka neturime. Kaina 200-250 lt parai. Labiausiai noretumem, kad butu isejimas i kiema - kur vaikuti pamigdyti ir vakare kokio saslykiuko issikepti.

Lauksiu pasiulymu i az

Dekoju 4u.gif
Atsakyti