Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Neringoje

QUOTE(extravaganza @ 2009 06 01, 09:40)
tai as avansa igi pervedziau. tik keista kad ir visa suma reika pervesti pries isikeliant...  unsure.gif

Mes paprastai irgi pervedam visą sumą prieš važiuodami poilsiauti. Tiesa, kai važiavom pirmą kartą, pervedėm tik avansą, o likusius pinigėlius sumokėjom į rankas biggrin.gif , bet dabar, kai važiuojam jau kelinti metai iš eilės ten pat, pervedam ir viskas 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(jolanta1972 @ 2009 05 30, 18:16)
Sveiki,

Ka tik gryzau is Nidos. Teko gyventi naujai irengtame bute. Is tiesu labai patiko, nes viskas naujai paruosta, vaizdas i marias, didele terasa. Beje, yra galimybe pasirinkti apartamentus pagal baldu apstatytmo stiliu... Zodziu to dar neteko matyti Neringoje. Informacija apie siuos butus: www.raktaspoilsiui.lt Kadangi buvau pati, drasiai rekomenduoju.

sakyčiau kainos, blink.gif ,ir dar poto viešbučiai verkia,kad nėra poilsiautoju,sumažintu kainas ir būtu pilna,ar čia Lietuviškos kainos,pasižiūri ir bloga darosi,aš net nežiūriu kur tokios kainos surašytos,siaubas
Atsakyti
QUOTE(extravaganza @ 2009 06 01, 09:40)
tai as avansa igi pervedziau. tik keista kad ir visa suma reika pervesti pries isikeliant...  unsure.gif

tai aciu 4u.gif nuraminai biski.
kazkokia paranoja buvo uzejusi... biggrin.gif
Atsakyti
sveiki, gal kas esat girdėję apie čia http://www.priejuros...i...2&hotel=122
mus domina liukso kambarys blush2.gif
kokie atsiliepimai ? g.gif
Atsakyti
Avansas - įprastas dalykas, o visa suma... g.gif
Čia tik mano asmeniniai pamąstymai...Užpraeitą vasarą, užėjus lietingam sezonui, daugelis žmonių nurašė ir avansą, bet nevažiavo...Gal kartais savininkai tokiu būdu nori užsitikrinti? Beje, Neringon verta važiuoti bet kokiu oru bigsmile.gif Na, nebent tik su mažaisiais poilsiautojais ne taip gera būtų...
Atsakyti
sveikute, siaip kiek zinau avansa imame tik 30% nuo sumos, taip kad tariantis su seimininku ar siaip poilsine galima teigt drasiai, kazkaip senai susistovejusi sistema... bet visos sumos tikrai nevesciau.. imetu nuorodele gal kam tiktu kambariukai mano ( t.y. prie seimininku mirksiukas.gif)
http://www.skelbiu.l....php?id=5749776 ,
Atsakyti
Sveikutes mamytes,

Na seip "mijukas" sako teisybe, mes nuo sumos imam 30% , taciau kiti pastebejau isviso nepraso avansu, as tai pradejau prasyti, kad persiustu avansa, nes man cia buvo geguzes menesi visai nefainas atsitikimas, kai zmones uzsisake butuka, as atsiprasiau is darbelio, kad nuvykt nustvarkyt jiems, ileist juos, o jie man vakare paskambino ir pasake kad jie apsitoto nidoje verysad.gif , va tada tai supykau mad.gif ;
Seip manau mamytes nepergyvenkit del tu avansu, kad praso, mes tiesiog taip apsidraudziam, kad Jus atvyksite, bet kad pries atvaziuojant diena persiusti likusius pinigelius, tai nesu dar to girdejus, pas mane visi atsiskaito likusia suma atvaziave, i rankytes paduoda biggrin.gif .

Beja imesiu ir as dar nuorodele su savo butuku, gal kas dar susigundys apsistot ax.gif
http://www.skelbiu.l...je-6051395.html
Atsakyti
barbyte, na jei pati vietine tikrai situaciaj tokia kad 30% yra imama, nzn kodel tie musu vietiniai cia taip pilna kaina papraso.. hmmm o jeigu kas nutiktu.. na nesamone .
Atsakyti
visos sumos praso pervest iki dienos pries atvaziuojant..
nebus tikiuosi taip, kad atvaziuosim ir paaiskes kad namas ne tiek zmonem priklauso.. unsure.gif
Atsakyti
aš nepervedinėčiau visos sumos,avansas tai taip ,o atvažiavus visada likusį sumą sumokam
Atsakyti
marincik, na tas katinas , sakes koks fainas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(extravaganza @ 2009 06 01, 12:57)
visos sumos praso pervest iki dienos pries atvaziuojant..
nebus tikiuosi taip, kad atvaziuosim ir paaiskes kad namas ne tiek zmonem priklauso..  unsure.gif

turi nuorodele pas ka uzsisaket?? pasakysiu jei pazystu aplamai kas per zmones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mijuks @ 2009 06 01, 13:10)
marincik, na tas katinas , sakes koks fainas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
turi nuorodele  pas  ka uzsisaket?? pasakysiu jei pazystu aplamai kas per zmones smile.gif

parasiau tau az 4u.gif
Atsakyti