Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Neringoje

sveiki,
šį savaitgalį (gegužės 29 -31 d.) butas laisvas. kas norėjote prašom . kaina su nuolaida biggrin.gif 100 lt.
Atsakyti
...dar yra butukas ir musu tarpe laisvas siam savaitgalio sventems ..Nidos atidarymui smile.gif NIDOJE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijuks: 28 gegužės 2009 - 11:54
sveiki,butas juodkranteje uzimtas nuo liepos 29dienos,ir birzelio 26-28 dienomis...
Atsakyti
Mes ieskome gyvenamosios vietos prie Vandens smile.gif gali butu Neringa, NIda , Juodkrante, Preila .... grazi aplinka, daug gryno oro smile.gif 6 suauge ir mazas vaikas, bet lovyte turesim savo...

lauksim pasiulymu mirksiukas.gif
Atsakyti
BIRZELIO MENUO JUODKRANTEJE LAISVA...2 KAMBARIAI,VISI PATOGUMAI..PER A.Z.
Atsakyti
Sveiki,

Ka tik gryzau is Nidos. Teko gyventi naujai irengtame bute. Is tiesu labai patiko, nes viskas naujai paruosta, vaizdas i marias, didele terasa. Beje, yra galimybe pasirinkti apartamentus pagal baldu apstatytmo stiliu... Zodziu to dar neteko matyti Neringoje. Informacija apie siuos butus: www.raktaspoilsiui.lt Kadangi buvau pati, drasiai rekomenduoju.
Atsakyti
dviejų kambarių butas juodkrantėje laisvas birželio mėn., iki 22 d. liepos mėn.iki 13 dienos ir nuo 23 d. iki rugpjučio 6 dienos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanta1972 @ 2009 05 30, 18:16)
Sveiki,

Ka tik gryzau is Nidos. Teko gyventi naujai irengtame bute. Is tiesu labai patiko, nes viskas naujai paruosta, vaizdas i marias, didele terasa. Beje, yra galimybe pasirinkti apartamentus pagal baldu apstatytmo stiliu... Zodziu to dar neteko matyti Neringoje. Informacija apie siuos butus: www.raktaspoilsiui.lt Kadangi buvau pati, drasiai rekomenduoju.

Taip labai patiko, kad specialiai tam užsiregistravote SM ir iškart parašėte šioje temoje. Ar tik ne savininkai save rekomenduoja smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes:)
rezgu plana - chuligana rugpjucio pabaigoje ( na priespaskutine savaite iki mokslu) nulekti prie juros su saviskiais bigsmile.gif svajoju apie savaites poilsi Nidoje ar kitur Neringoje, kad jura nebutu labai toli, nes su mazgiu dar nenutipensim ax.gif
lauksiu rekomendaciju/pasiulymu ( mes esame 2 suauge ir 2 vaikai, reiketu vietos su visais patogumais) smile.gif

rasykit prasau i az. aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, radau Nidoje butuka issinuomoti. sudareme nuomos sutarti. pagal sutarti yra avansas ir paskui diena pries atvaziuojant visa suma reikia pervesti. ar cia normalu? zinot visi dabar bijom apgauliu..
Atsakyti
QUOTE(extravaganza @ 2009 06 01, 09:33)
sveikos, radau Nidoje butuka issinuomoti. sudareme nuomos sutarti. pagal sutarti yra avansas ir paskui diena pries atvaziuojant visa suma reikia pervesti. ar cia normalu? zinot visi dabar bijom apgauliu..

na aš irgi rezervavau butą ir pervedžiai avansą 300lt
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2009 06 01, 09:36)
na aš irgi rezervavau butą ir pervedžiai avansą 300lt

tai as avansa igi pervedziau. tik keista kad ir visa suma reika pervesti pries isikeliant... unsure.gif
Atsakyti