Na o aš rekomonduočiau miegalės butuką Juodkrantėje Antri metai iš eilės ten poilsiaujame ir esame labai patenkinti
QUOTE(agnuzeb @ 2009 05 11, 11:14)
Na o aš rekomonduočiau miegalės butuką Juodkrantėje Antri metai iš eilės ten poilsiaujame ir esame labai patenkinti
prasome placiau
QUOTE(agnuzeb @ 2009 05 11, 13:54)
O kas placiau domina?
sorry, paieskosiu jos komentaru
QUOTE(flight @ 2009 05 11, 09:21)
Beje, praeitais metais su šeima buvom čia:
http://www.poilsispervalkoje.lt/
kainos nėra kosminės, minibutukai ant marių kranto, jei kam įdomu, galėsiu papasakoti išsamiau
http://www.poilsispervalkoje.lt/
kainos nėra kosminės, minibutukai ant marių kranto, jei kam įdomu, galėsiu papasakoti išsamiau
sveika
papasakok plačiau, kokios ten sąlygos. ar čia pliusas, kad prie pat marių? (niekad nesam apsistoję taip arti marių, tai nežinau ). ar tinkama viet poilsiauti su 4 mėn kūdikiu? ar yra, pvz, keturviečių butukų su dviem kambariais?
QUOTE(olialiaa @ 2009 05 11, 15:11)
kiek kambariu? kiek lovu? kiek kainuoja?
ar toli nuo juros?
ar toli nuo juros?
mane irgi tas domina
QUOTE(Karna @ 2009 05 11, 16:17)
sveika
papasakok plačiau, kokios ten sąlygos. ar čia pliusas, kad prie pat marių? (niekad nesam apsistoję taip arti marių, tai nežinau ). ar tinkama viet poilsiauti su 4 mėn kūdikiu? ar yra, pvz, keturviečių butukų su dviem kambariais?
Ten pirmame aukšte yra tokie mažučiai 2 kambarių butukai, bet tikrai labai maži Jie su terasėlėm ir atskirais įėjimais, vaizdu į marias. Iš karto įeini į pirmą gan ankštą kambarį, jame sofa ir viengulė lova, o iš to kambario patenki į mini virtuvėlę su kita lova (dar siauriau). Įmetu foto, kaip matosi iš kambario:
Viršuje didesni (ir brangesni) butukai, bet mes norėjom pirmam aukšte, kadangi buvom su vežimu ir dviračiais.
Pliusai - gražiai sutvarkyta aplinka, romantiški vaizdeliai iš terasėlės , šalia molas, ant kurio vakare galima pasivaikščioti - dar įmetu foto, kaip tas namas atrodo nuo molo vakare:
Minusai - kadangi namas medinis, sienos 'kiauros", giridisi, kaip kaimynai tualete vandenį nuleidžia ir kalbasi. Su vaikštančiais mažais vaikais - per arti marių, tvorelė tik butaforinė, mūsų dviejų neturinti dukra ją laisvai perlipdavo ir lėkdavo "maudytis", tai atsipalaidavimo jokio. Ten žolytė, bet tik dekoratyvinė, ant jos vaikams žaisti ar vaikšičioti negalima. Mūsų butuke nebuvo normalios drabužių spintos, bet nežinau, kaip kituose. Gyvenom kartu su dideeliais vorais ir riebiais voratinkliais palubėse , bet mūsų tai negąsdino.
Ta vieta puikiai tinka romantiškiems žmonėms be mažų vaikų, manau
QUOTE(agnuzeb @ 2009 05 11, 13:14)
visada prašom.
QUOTE(flight @ 2009 05 11, 18:40)
Minusai - kadangi namas medinis, sienos 'kiauros", giridisi, kaip kaimynai tualete vandenį nuleidžia
ačiū panašu, kad paieškas tenka tęsti...
bet dėl "kiaurų" sienų tai nesirinkčiau šitos vietos net ir atostogaudam be vaikų
Noriu pasitikslinti, vaziuojam rugpjuti i nida (keturiese, su automobiliu), kiek mums kainuos persikelimas su mokesciais?
Man klausimas iškilo kaip nuomotojai skaičiuoja paras? Na tarkim, jei atvaziuoju penktadieni vakare ir isvaziuoju sekmadieni, tai bus 2 ar 3 paros?
Labai ieskom kambario Neringoje kur galetu pailseti mama mociute ir vaikelis 7men. Issinuomuotume ilgesniam laikui. Domintu birzelio menuo. Prabangos nereikia, tik kad komunikacijos netoli butu Aciu uz info