Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Neringoje

QUOTE(Pajuris55 @ 2009 05 07, 20:41)
Labutis visoms!  Turiu pasiulyma- jaukus kambarys namelyje pamiskeje, Juodkranteje. Dalis patogumu lauke... Manau, pigu. (60lt)

Na jei dalis patogumu lauke, tai nepasakyciau, kad labai pigu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pajuris55 @ 2009 05 07, 19:41)
Labutis visoms!  Turiu pasiulyma- jaukus kambarys namelyje pamiskeje, Juodkranteje. Dalis patogumu lauke... Manau, pigu. (60lt)

tualetas lauke? o dusas yra? toli iki juros?
Atsakyti
Labutis
Daliniai patogumai, tai vanduo ir tualetas lauke... Nameli dar irengineju, tad isnuomosiu tik puse namelio, t,y. viena kambari.
Duso kol kas nera... Kaina parai, jei be patalynes- 60 lt. (uz visa kambari) Jei atsakysite i emaila, atsiusiu Jums foto.
Atsakyti
Pirmai rugpjūčio pusei ieškome paprasto, neprabangaus poilsio būsto Juodkrantėje arba Nidoje, na dar galėtų būti ir Preiloje, pageidavimai - pirmas aukštas, rami vieta ir saugus kiemas mažiems vaikams žaisti (ir dviračiams laikyti), variantai 20m iki marių ir be jokios tvoros netinkami 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 10 gegužės 2009 - 09:14
QUOTE(Pajuris55 @ 2009 05 09, 19:55)
Labutis
Daliniai patogumai, tai vanduo ir tualetas lauke... Nameli dar irengineju, tad isnuomosiu tik puse namelio, t,y. viena kambari.
Duso kol kas nera... Kaina parai, jei be patalynes- 60 lt. (uz visa kambari) Jei atsakysite i emaila, atsiusiu Jums foto.

aisku. man biski per brangu, kaip be patogumu
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 05 10, 11:33)
aisku. man biski per brangu, kaip be patogumu

Pritariu thumbup.gif
Nesveika ir man kaina kaip tulikas lauke blink.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2009 05 10, 12:13)
Pritariu thumbup.gif
Nesveika ir man kaina kaip tulikas lauke blink.gif

Įdomu, koks tas tulikas, jei modernus sanmazgas, tik atskiram pastate lauke, tai gal ir nieko rolleyes.gif bigsmile.gif
Žinau Juodkrantėje "bobutę", kuri nuomoja kambarį irgi berods už 60 lt, wc, dušas, virtuvė - kartu su šeimininke tam pačiam pastate, didžiulis kiemas, lauke staliukas pasisėdėjimams...Tai toks variantas man atrodo geresnis negu su "būdele" lauke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2009 05 10, 11:22)
Įdomu, koks tas tulikas, jei modernus sanmazgas, tik atskiram pastate lauke, tai gal ir nieko  rolleyes.gif  bigsmile.gif
Žinau Juodkrantėje "bobutę", kuri nuomoja kambarį irgi berods už 60 lt, wc, dušas, virtuvė - kartu su šeimininke tam pačiam pastate,  didžiulis kiemas, lauke staliukas pasisėdėjimams...Tai toks variantas man atrodo geresnis negu su "būdele" lauke  biggrin.gif

gal turi kontaktus? ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 05 10, 18:37)
gal turi kontaktus? ...  ax.gif

Turiu, kas iš to? Viskas užimta. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2009 05 10, 17:52)

ou... ilgam i prieki?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2009 05 10, 18:52)

Gal gali mestelt kontaktus į až - jei šią vasarą viskas jau užimta, tai kitai vasarai išsinumosim cool.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulašarė* @ 2009 05 11, 09:35)
Gal gali mestelt kontaktus į až - jei šią vasarą viskas jau užimta, tai kitai vasarai išsinumosim cool.gif  tongue.gif

Kai skambinau, supratau, kad metai iš metų ten ilsisi jau "savi" klientai, nes tėra du nuomojami kambariai, taigi, kiekvienam kambary po šeimą. Kitiems metams pati bandysiu užsirezervuoti, o jau tada galėsiu padalinti kontaktus blush2.gif tongue.gif
Šiaip tai tikrai, geros nebrangios vietos Neringoje tuščios neužsibūna smile.gif Beje, praeitais metais su šeima buvom čia:
http://www.poilsispervalkoje.lt/

kainos nėra kosminės, minibutukai ant marių kranto, jei kam įdomu, galėsiu papasakoti išsamiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 11 gegužės 2009 - 09:22