QUOTE(simona/// @ 2008 03 07, 14:14)
Dekui mamutiene. Pagal Nidus ir Nerijos adresiukus jau buvau. Bet noretusi informacijos is jusu asmenines patirties, nes puslapiuose gali graziai prirasyti, o kaip ten istikruju yra noreciau suzinoti. Gal pati esi buvus kuriame is ju? Gal gali patarti kuris yra geresnis?
Nea, deja nesu buvusi:). Kazkaip neteko gyvenant Neringosj viesbuciu paslaugom naudotis.Esu tik buvusi Nerijos registraturoj ir restorane:).
QUOTE(FLEXE @ 2008 03 07, 15:08)
Sveiki,mes va ne per seniausiai susidūrėm su problemėlę, kad vienai parai nelabai kas nori nuomoti
esam klaipėdiečiai, tai tik truputi norėjom nuo visų pabėgti. ir žinoma bėgom kartu su savo augintiniu
šiaip ne taip radom vieną butuką www.nuoma.w3.lt . man tai labai patiko. kaina normali, pro langus gražus vaizdas ir su šuniu galima
nežinau ar kam tas aktualu, bet gi kartais atostogas norime praleisti ir su augintiniu
Tikra tiesa, kad zmones vienai parai nelabai nori nuomoti. O dar su augintiniu. Ne paslaptis, kad kai kurie augintiniai palieka ir kvapa ir plauku. Su gyvunais prima sveciu namai "Palve" (www.lucanica.lt). ,"Lineja". Apsilankyk www.visitneringa.lt ten apgyvendinimo skiltyje yra nurodyta kas priima su gyvunais o kas ne.
ten kas norejo zvejo name uz 120 Lt vargu ar gaus ka nors...Gali vis del to pabandyti parasyti info@visitneringa.lt isdestyti savo pageidavimus. Gal ir atsiras kas nors.
Papildyta:
QUOTE(mamutiene @ 2008 03 12, 11:37)
Nea, deja nesu buvusi:). Kazkaip neteko gyvenant Neringosj viesbuciu paslaugom naudotis.Esu tik buvusi Nerijos registraturoj ir restorane:).
Tikra tiesa, kad zmones vienai parai nelabai nori nuomoti. O dar su augintiniu. Ne paslaptis, kad kai kurie augintiniai palieka ir kvapa ir plauku. Su gyvunais prima sveciu namai "Palve" (www.lucanica.lt). ,"Lineja". Apsilankyk www.visitneringa.lt ten apgyvendinimo skiltyje yra nurodyta kas priima su gyvunais o kas ne.
ten kas norejo zvejo name uz 120 Lt vargu ar gaus ka nors...Gali vis del to pabandyti parasyti info@visitneringa.lt isdestyti savo pageidavimus. Gal ir atsiras kas nors.
Neringos pusrusiu nereiketu nuvertinti...Stai vienas is ju:
http://www.visitneri...eakfast?id=8798