Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Neringoje

QUOTE(Marinčik @ 2009 03 14, 23:04)
Ane ,kaip idomu,kur galima surasti tokios kainos,butas 2 kambariu be 200-300 nerasi blink.gif

matematika paprasta :trys vaikai + mama ir tetis lygu penki. 200/5 ir gaunas 40 lt., o jei noretumet poilsiauti birzelio pradzioje , tai butu ir dar pigiau.
Atsakyti
QUOTE(miegalė @ 2009 03 15, 10:40)
matematika paprasta :trys vaikai + mama ir tetis lygu penki. 200/5 ir gaunas 40 lt., o jei noretumet poilsiauti birzelio pradzioje , tai butu ir dar pigiau.

o gal butu galima pamatyti, kas cia siuloma?Gal kokiu nuotraukyciu i AZ galima? Mes ieskome geguzes pab - birzelio pradziai, dviese (nors, atsiprasau, trise- tiesiog vienas dar pilve) hihihi.gif Ar tokiu atveju pigiau, ar kaina nepriklauso nuo avykstanciuju skaiciaus? rolleyes.gif
Atsakyti
suprantu aš matematiką unsure.gif ,tik buna brangiau ne 40lt žmogui,irgi ieškau 5 asm šeimai,
gal turit kas ką pasiūlyti nuo birželio 19
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2009 03 16, 17:03)
suprantu aš matematiką unsure.gif ,tik buna brangiau ne 40lt žmogui,irgi ieškau 5 asm šeimai,
gal turit kas ką pasiūlyti nuo birželio 19

pas mane dvieju kambariu butas. penkios miegamos vietos. jei norite prasom. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miegalė @ 2009 03 16, 21:42)
pas mane dvieju kambariu butas. penkios miegamos vietos. jei norite prasom.  4u.gif

miegale gal galetumete placiau man i AZ ir gal nuotraukyciu turetumete,paziureti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šiems metams liepos mėn. nuo 7 iki24 d. (tame tarpe) reikalingas butas (1-2 kamb) poilsiui 4 asm. šeimai (2 suaugęs, 2 vaikai). NOrėčiau Juodkrantėj, bet tiktų ir Preiloj, Ndoj... Siūlykit per AŽ
Atsakyti
geguzes men. kaina 120 Lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miegalė @ 2009 03 24, 13:09)
geguzes men. kaina 120 Lt.  4u.gif

O cia, atleiskit, kur blush2.gif ? Tikrai noretume su seima atlekti prie juros geguzes men., nes kasmet taip sezona pradedam smile.gif Gal galit daugiau inf. AZ 4u.gif
Atsakyti
Kokių variantų galite pasiūlyti rugpjūčio 1-9 d.? Geriausia būtų Nidoje, vienas kambarys dviem asmenims, kad būtų virtuvė, graži, jauki aplinka... Galime mokėti apie 100-150Lt
Atsakyti
QUOTE(Medute55 @ 2009 03 25, 15:50)
O cia, atleiskit, kur blush2.gif ? Tikrai noretume su seima atlekti prie juros geguzes men., nes kasmet taip sezona pradedam smile.gif  Gal galit daugiau inf. AZ 4u.gif

Juodkranteje 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, aš irgi jau svajoju apie atostogas Juodkrantėje, gal galėtumėt ką pasiūlyti liepos mėn. 4-5 asmenim,geriausiai būtų butas ar apartamentai su elementariais patogumais ir aišku be šeimininkų ir bendros virtuvės ir WC ax.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif
Atsakyti