Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Neringoje

QUOTE(deltadu @ 2008 07 29, 17:43)
Zinot, man klausimas toks kilo. Kas gerai zinot Nida ir zinot, kur Taikos 3 yra? Rezervavau sita buta http://www.kopos.lt/N059/lt.php , tciau zemelapy randu , kad Taikos 3 yra Paštas. doh.gif Tai gal tokio buto is vis nera?  g.gif

Tai buvęs paštas sakyčiau, dabar ten butai (viename iš jų mes ir gyvenome)
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2008 08 04, 11:07)
drinks_cheers.gif  poilsiavom nuo piemadienio, taip ramu buvo  rolleyes.gif o jau penktadieni prasidejo, sarsalas mieste doh.gif zujimas masinom, po langais isitaisiusi ant tesasos chebryte 3.30 dar bliove doh.gif kita nakti neiskenciau - 1.40 policija iskvieciau  unsure.gif tai baisiai nustebinti buvo- "mes gi atsipalaiduoti atvaziavom" sako  bash.gif

Jo, naktį iš penktadienio į šeštadienį tai ir mane truputį sunervino stūgavimai. Apie 5 val. lėkiau pažvejoti į marias, tai dar pilnas pamarys buvo šlitinėjančių ir baubiančių smile.gif Gerai kad šeštadienį vkare lietus nulijo, tai mažiau matyt kas į lauką išlindo smile.gif

O kas liečia vorus, tai dar savaitę sugrįžus iš Nidos kiekvieną rytą mašiną rasdavau gražiai papuoštą voratinkliais smile.gif Matyt buvo prilindę kur po kėbulu ir išvažiavo kartu smile.gif
Atsakyti
jei kas norite rugsėjo mėnesį iki 15 dienos galiu išnuomoti dviejų kambarių butą juodkrantėje. kaina 120 lt.
Atsakyti
jei kas norit pailsėt Nidoje naujai įrengtuose butuose netoli Kuršių marių, siūlau vakaru.lt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sauluute: 06 sausio 2009 - 16:36
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miegalė @ 2009 03 13, 16:28)

o šiemet ar nuomoji g.gif reiktų birželio padžioje arba liepos viduryje .
Atsakyti
nuomoju 3 kambariu prabangius apartamentus Nidoje. Yra pirtis ir terasa. Visa buitine technika.
Atsakyti
o kaip siais metais kainos gal nukris biski,nes siaip nerealei visur brangu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mam2ka @ 2009 03 13, 18:23)
o šiemet ar nuomoji  g.gif reiktų birželio padžioje arba liepos viduryje .

nuomoju. prašom. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Marinčik @ 2009 03 13, 22:25)
o kaip siais metais kainos gal nukris biski,nes siaip nerealei visur brangu doh.gif

na man atrodo žmogui 40 lt., nera labai brangu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(aSAP @ 2009 03 13, 19:33)
nuomoju 3 kambariu prabangius apartamentus Nidoje.  Yra pirtis ir terasa. Visa buitine technika.

Nors mes ištikimi Juodkrantei, bet norėtume pamatyti, tai ką siūlote ir kainas prašom pasakyti. Gal ir susidomėsim. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miegalė @ 2009 03 13, 22:23)
nuomoju. prašom. smile.gif
Papildyta:

na man atrodo žmogui 40 lt., nera labai brangu.  g.gif

Ane ,kaip idomu,kur galima surasti tokios kainos,butas 2 kambariu be 200-300 nerasi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2009 03 14, 22:04)
Ane ,kaip idomu,kur galima surasti tokios kainos,butas 2 kambariu be 200-300 nerasi blink.gif

Mes praėjusią vasarą radom ir pigiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 14 kovo 2009 - 21:10