Merginukes, o gal kas naudojotes Montes jachtos paslaugomis? Gal kuri kada nors plaukete sia jachta pazintinei kelionei po Kursiu Nerija arba iki Minges kaimo? Vaziuojam rugpjucio gale ir galvojam gal si karta jachta pasiplaukioti? Turetu buti labai grazu ir smagu Ir idomu ar mus ten du paims ar butinai turi buti surinkta 12 zmoniu kelionei? Lauksiu atsiliepimu, jei kas nors plaukete.
http://www.monte.ten.lt/
Beje galvojam apie 2 arba 3 marsruta
QUOTE(Song @ 2008 07 28, 20:25)
Va va, vorai ir man kosmariskus prisiminimus is Pervalkos paliko Mes gyvenome butuke viename is melynuju namu ant maru kranto. Gal pamarys vorams labai tinka gyvenimui ir medzioklei? Vyras kas vakara turedavo isgaudyti vorus, bet per nakti ju vel atsirasdavo
Ne pamarys tinka, o gamta naturali ir grynas oras...Ir paziurekit kokie jie imite, dideli:). Ir kaip juokinga, kai atvaziuoja kokios nors fifos is miesto ir zviegia ne savo balsu voriuka pamaciusios;). Be to nereikia susireiksminti, vorams nei jus pacios, nei jusu vyrai, nedomina. Ir vaiku jie, kaip bebutu keista, nevalgo. Juos domina tik museles, uodeliai ir kitokie vabaleliai vat:)
Ar dabar nebuna spūsčių prie keltu? Su maziuku sestadieni norim vaziuot ir dar be kondicionieriaus, tai bijau ilgai eilėse stovėt? Ir apskritai, savaitgaliais "užkišta" Nida, ar ne?
QUOTE(deltadu @ 2008 07 29, 13:01)
Ar dabar nebuna spūsčių prie keltu? Su maziuku sestadieni norim vaziuot ir dar be kondicionieriaus, tai bijau ilgai eilėse stovėt? Ir apskritai, savaitgaliais "užkišta" Nida, ar ne?
Manau, nelabai kas galėtų prognozuoti dėl šio savaitgalio, nes...kaip tik šį savaitgalį prasideda Kuršių marių regata...šurmulys...
QUOTE(mamutiene @ 2008 07 29, 13:16)
Ir kaip juokinga, kai atvaziuoja kokios nors fifos is miesto ir zviegia ne savo balsu voriuka pamaciusios;). Be to nereikia susireiksminti, vorams nei jus pacios, nei jusu vyrai, nedomina. Ir vaiku jie, kaip bebutu keista, nevalgo. :
Aš, nors ir esu tikriausia Fyfa iš didmiesčio , bet vorų nei pelių nebijau. Tik keistoka, kai poilsinis butukas iš karto pasitinka iš visų pakampių ir palubių plačiausiai besidraikančiais voratinkliais. Bet, kadangi važiavom ilsėtis, o ne prie smulkmenų kabinėtis, tai tie vorai labai mums nekliudė, o išvykstant aš dargi ir apleistas palanges nuvaliau, museles nurinkau...
Gal kas zinot, kada konkreciai Nidoj prasideda ta regata, nes labai nenoriu pataikyt i ta surmuli
QUOTE(deltadu @ 2008 07 29, 14:59)
Gal kas zinot, kada konkreciai Nidoj prasideda ta regata, nes labai nenoriu pataikyt i ta surmuli
Kiekvienų metų pirmąjį rugpjūčio savaitgalį. Įgulos laivus susiveža kas kaip gali, įgulos suvažiuoja irgi pagal galimybes, juos palaikantys asmenys - taip pat.
Žodžiu, šurmulys prasideda šį savaitgalį ir tęsiasi savaitę, reginiai ir renginiai - taip pat.
Regata visada startuoja Smiltynėje, keli jos etapai vyksta startuojant ir finišuojant Nidoje, reikia žiūrėti programą...
Plačiau http://www.lbs.lt/
QUOTE(mamutiene @ 2008 07 29, 13:16)
Ne pamarys tinka, o gamta naturali ir grynas oras...Ir paziurekit kokie jie imite, dideli:). Ir kaip juokinga, kai atvaziuoja kokios nors fifos is miesto ir zviegia ne savo balsu voriuka pamaciusios;). Be to nereikia susireiksminti, vorams nei jus pacios, nei jusu vyrai, nedomina. Ir vaiku jie, kaip bebutu keista, nevalgo. Juos domina tik museles, uodeliai ir kitokie vabaleliai vat:)
Nuuu, nepavadinčiau aš savęs žviegiančia fifa
Mokykloj mums zoologiją dėstė, po to trumpai univere-kuo vorai maitinasi dar pamenu Ale jie man vistiek nepatinka. Ir voratinkliai, kabantys nuo lempų, manęs nevež
Zinot, man klausimas toks kilo. Kas gerai zinot Nida ir zinot, kur Taikos 3 yra? Rezervavau sita buta http://www.kopos.lt/N059/lt.php , tciau zemelapy randu , kad Taikos 3 yra Paštas. Tai gal tokio buto is vis nera?
QUOTE(mamutiene @ 2008 07 29, 12:16)
prisiminiau,kaip pries pora metu Juodkrantej kambary guliu ant lovos su dideliu laiminga ir pakelus galva matau: lubom eina voras.tooooks riebus paejo,pradejo leistis,ties pilvu auksciau nusileido,matyt ishsigando didelio kalno ir atgal susipokavo.nuo tada kiekviena vakara imdavom siurbli ir surinkdavom tuos riebius vorus.paskui seimininke dejom ant visu langu tinkliukus,tai dabar jau tu "draugeliu" nebeliko
QUOTE(deltadu @ 2008 07 29, 16:43)
Zinot, man klausimas toks kilo. Kas gerai zinot Nida ir zinot, kur Taikos 3 yra? Rezervavau sita buta http://www.kopos.lt/N059/lt.php , tciau zemelapy randu , kad Taikos 3 yra Paštas. Tai gal tokio buto is vis nera?
Visi butai, skelbiami šiam tinklapy, tikrai yra, nepagrįsta tokia baimė.
Nepamenu, kaip ten su tuo Nidos paštu, tačiau juk jis gali būti ir gyvenamajame name. Be to, jei jau rezervuota, tai kaip? Pašto darbuotojų? Ar esate susidūrę kada su tokiais baisiais apgavystės atvejais?