Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Neringoje

QUOTE(Saitana @ 2008 05 06, 13:52)
Ir man jei galima  4u.gif

nebeturiu nuotraukų blush2.gif . Bet galiu papasakoti biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(miegalė @ 2008 05 06, 14:16)
nebeturiu nuotraukų  blush2.gif . Bet galiu papasakoti  biggrin.gif .

tei pasakok smile.gif
Atsakyti
Labas dienas, pupos uogos,

vat ir pasipasakosiu. VAziuosim i Nida. trim naktim, keturiom dienom. Birzelio antros puses pradzioje smile.gif Kolektyvo sudetis: du suauge ir dvimetis kinderis.
Norejau, kad gyvenamas plotas butu nenutoles nuo Nidos centros, t.y. nebutu kur nors prie Tomo Mano namelio ar uz jo [kur dabar pridyge begales kotedziuku ar kambareliu perdarytu is garazu]. Tiesiog tai butu per toli mazajam.
Radau nemazai tinkanciu variantu. Ieskodama per kopos lt pastebejau, kad nemazai skelbimu atiduota i balturo rankas, o ten paskambinus siulo variantus nuo 200lt mums reikejo pigiau.
Taip pat suzinojau, kad nemegsta poilsiautoju vaziuojanciu maziau nei trims naktims. Suprantu logika, bet isizeidziau rolleyes.gif
Taigi, susiradau per skelbimus lt stai toki, nakvynes namu varianta Nidos gaiva Mums dar ir nuolaidele padare. Kaip tik keltui bus smile.gif smulkmena, bet labai maloni, turint mintyje, kad vaziuojame ne savaitei ir nuo antradienio ax.gif
Vat taip. Sekmes visoms 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2008 05 06, 16:43)
Labas dienas, pupos uogos,

vat ir pasipasakosiu. VAziuosim i Nida. trim naktim, keturiom dienom. Birzelio antros puses pradzioje smile.gif Kolektyvo sudetis: du suauge ir dvimetis kinderis.
Norejau, kad gyvenamas plotas butu nenutoles nuo Nidos centros, t.y. nebutu kur nors prie Tomo Mano namelio ar uz jo [kur dabar pridyge begales kotedziuku ar kambareliu perdarytu is garazu]. Tiesiog tai butu per toli mazajam.
Radau nemazai tinkanciu variantu. Ieskodama per kopos lt pastebejau, kad nemazai skelbimu atiduota i balturo rankas, o ten paskambinus siulo variantus  nuo 200lt mums reikejo pigiau.
Taip pat suzinojau, kad nemegsta poilsiautoju vaziuojanciu maziau nei trims naktims. Suprantu logika, bet isizeidziau  rolleyes.gif
Taigi, susiradau per skelbimus lt stai toki, nakvynes namu varianta Nidos gaiva Mums dar ir nuolaidele padare. Kaip tik keltui bus smile.gif smulkmena, bet labai maloni, turint mintyje, kad vaziuojame ne savaitei ir nuo antradienio  ax.gif
Vat taip. Sekmes visoms  4u.gif

man teko cia gyventi ziema,tei buvau istiesu patenkinta smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif ieškau nuo birželio 20 d iki 25 d, 2 kamb butą ,arba kotedžą 2 +3 asm nieko nerandu viskas iš normalesniu butų jau užimta ,gal kas pasiūlyti ką nors unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2008 05 07, 11:28)
Sveiki  4u.gif ieškau nuo birželio 20 d iki 25 d, 2 kamb butą ,arba kotedžą 2 +3 asm nieko nerandu viskas iš normalesniu butų jau užimta ,gal kas pasiūlyti ką nors unsure.gif

Man labai patiko Miegales butukas Juodkranteje thumbup.gif 2 kambariai, prie pat marios wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, gal buvote kuri Nidos viesbuciuose, pvz Nidus, Nerija, Jurate? Pasidalinkit info prasau, birzeli planuojam vykti tai jau kaip ir noretusi rezervuoti. Zinau kad mamutiene is to krasto, gal ji ka zino? Dekui is anksto.
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2008 05 07, 13:16)
Man labai patiko Miegales butukas Juodkranteje  thumbup.gif  2 kambariai, prie pat marios  wub.gif  wub.gif

o kaip atrdoo,gal foto turi ?
Atsakyti
QUOTE(dager @ 2008 05 07, 13:38)
o kaip atrdoo,gal foto turi ?

Turiu, bet neduoda man sukelti schmoll.gif Kad ir mazinau dydi, vistiek per dideles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2008 05 07, 21:07)
Turiu, bet neduoda man sukelti  schmoll.gif  Kad ir mazinau dydi, vistiek per dideles  doh.gif

g.gif
Atsakyti
nesikrimskite.Juk jau turite kur šią vasarą poisiauti clap.gif
Atsakyti
Radau pagaliau butą Nidoje birželio 19-25 d,galvojau išprotesiu doh.gif viskas užimta iš normalesniu butų o mūsų šeimyna didele 5 žmones tai sunkiau sekesi bet radau pagaliau ir kaina daugmaž normali palyginus kokios kainos Nidoje doh.gif
Atsakyti