Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gimdyti ketvirtą vaikelį?

Labai,labai norejau ketvirto,bet kai jis pasibelde,niekas manes nepalaike,ir as pabugau...Vaikelis turbut isgirdo mano dvejones,nusprendes pasitraukti...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 09 09, 17:47)
Man įdomu, o kaip tu pati be Dievo ant šio svieto atsiradai? Ufonautai į kopūstus įmetė ir mama rado netyčia? Ar padėkojai, kad aborto nepadarė?

Kalbate nesamones (cia as dar svelniai pasakiau) ir gana piktai kalbate, prie ko cia kopustai ar ufonautai doh.gif , dievo egzistavimas vis dar yra diskutuotinas dalykas. As netikiu dievu, tikiu mokslu ir evoliucija. Todel atsiradau naturaliu dauginimosi budu, kaip dauginasi zmones. Tai va neatsiradau as is sventos dvasios ir dievas cia ne prie ko.
Atsakyti
QUOTE(Gazala @ 2010 09 08, 10:18)
fuuu, šį kartą uodegą išsukau  4u.gif

didelė šeima - vertybė, bet ir pragariškas darbas, tos kurios turi vieną vaikelį  to nesupras, na kurios du gal jau įtars, o kurios turi keturis žino net labai gerai.

Vienas vaikas,žinoma ne sprendimas, bet ir tris turėt ne kiekviena šeima ryžtasi, man gana.

Pilnai pritariu kad tai nelengvas darbas...Ir tam ne visos ryžtasi,nes kai vaikučių daug nori nenori tenka savo (laisvesnio) gyvenimo paaukoti vaikučiams ir nemažai atsisakyti vardan jų... mirksiukas.gif

QUOTE(melitute @ 2010 09 11, 14:45)
Laikau prie krūtinės priglaudusi savo ketvirtą stebuklėlį, savo mažą princesytę ir Dėkoju Dievuliui, kad ją turiu. Nors aplinkiniai apkalbėjo pačiais "nuosatabiausiais" žodžiais, nors nusisuko daug artimųjų ir draugų.
Bet aš esu LAIMINGA, kad turiu ją.
O į aplinkinių kalbas nekreipiu dėmesio, glaudžiu savo stebuklėlį prie širdies ir jaučiu didelę palaimą.

Vat būtent mes labiausiai kažkodėl ir bijome aplinkinių, artimūjų reakcijos ir ji mūs,pačias moterys labai veikia DĖJA ir dar tas spaudimas, jaučiamas gailestis ir t.t...ir pan... unsure.gif verysad.gif (ypač jei neturi tvirto pagrindo po kojomis ir nesi garantuotas ateitimi..) Šaunuolės tos kurios ryžtasi gimdyti nežiūrėdamos ka pasakys kaimynai, tevai ir t.t... (aš dėja ta irgi patyriau, savo didžiu nusivylimu buvau nepalaikoma artimuju, bet nepasidaviau ir supuoju trečiaji vaikiuką,nors ir neplanuotas pastojimas ir vaikiuko išsaugojimas arba ne.yra begalo sunkus sprendimas pačiai moteriai) Manau visoms bus atlyginta, už užaugintus vaikučius...Sėkmės ir stiprybės auginant savo vaikiukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 13 spalio 2010 - 06:01
QUOTE(0rchideja @ 2010 10 13, 06:56)
Pilnai pritariu kad tai nelengvas darbas...Ir tam ne visos ryžtasi,nes kai vaikučių daug nori nenori tenka savo (laisvesnio) gyvenimo paaukoti vaikučiams ir nemažai atsisakyti vardan jų... mirksiukas.gif
Vat būtent mes labiausiai kažkodėl ir bijome aplinkinių, artimūjų reakcijos ir ji mūs,pačias moterys labai veikia DĖJA ir dar tas spaudimas, jaučiamas gailestis ir t.t...ir pan... unsure.gif  verysad.gif (ypač jei neturi tvirto pagrindo po kojomis ir nesi garantuotas ateitimi..) Šaunuolės tos kurios ryžtasi gimdyti nežiūrėdamos ka pasakys kaimynai, tevai ir t.t... (aš dėja ta irgi patyriau, savo didžiu nusivylimu buvau nepalaikoma artimuju, bet nepasidaviau ir supuoju trečiaji vaikiuką,nors ir neplanuotas pastojimas ir vaikiuko išsaugojimas arba ne.yra begalo sunkus sprendimas pačiai moteriai) Manau visoms bus atlyginta, už užaugintus vaikučius...Sėkmės ir stiprybės auginant savo vaikiukus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

As turiu 3 ir nejauciu jokios reakcijos, bet kai paziuriu i save is sono einancia su 3 vaikais, man pasidaro be galo liudna
Atsakyti
QUOTE(DiJuKe* @ 2010 10 25, 10:24)
As turiu 3 ir nejauciu jokios reakcijos, bet kai paziuriu i save is sono einancia su 3 vaikais, man pasidaro be galo liudna

kodel jums liudna pasidaro? g.gif
Atsakyti
QUOTE(juddita @ 2010 10 26, 14:46)
kodel jums liudna pasidaro? g.gif

Todel kad liuna ziureti i einancia moteri, apsikrovusia vaikais
Atsakyti
QUOTE(DiJuKe* @ 2010 10 26, 15:26)

Keiskit poziuri i save,ir kuo greiciau. mirksiukas.gif Kaip ziurit i save,taip ir kiti ziuri i jus. cool.gif
Atsakyti

Jau geriau ziureti i moteri apsikrovusia 3 vaikais ,negu jausti sazines grauzima su 3 abortais (Nesupykit nieko yzeist nenorejau) kad ir kaip tuos vaikus yra sunku auginti,jie uzauge tikrai padekos ir senatvei bus i ka atsiremti.Pati turiu 3 seses ir tik MAMAI galiu padekoti kad mus uzaugino turiu i ka atsiremti kaip man blogai (seses) o jai ju netureciau???? Zinau kad turiu tikrai artimus zmones kuriais galiu pasitiketi ir is kuriu tikrai sulauksiu pagalbos.Uz tai turiu buti dekinga Mamai. Ir to paties galeciau palinketi savo vaikams ( NENORECIAU KAD MANO VAIKAS BUTU VIENAS),ir tikrai zinau kad daug vargo reik ideti vaikus auginant bet uztad jie bus laimyngi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo camelia1525: 26 spalio 2010 - 16:35

kodel apsikrovus? viena auginat?

as taip pat triju dukru mama, ir kai einu su visom jom - nosi auksciau uzrieciu - lai mato visi kokia as turtinga smile.gif tongue.gif wub.gif (o jei pavyks 4 suplanuot, ati isvis pasikelsiu hihihi.gif )
Atsakyti

Na,neturetu but liudna,vaikai gi dziaugsmas ir laime.
Neturetumet,tai suprastumet.

QUOTE(camelia1525 @ 2010 10 26, 17:34)
jie uzauge tikrai padekos ir senatvei bus i ka atsiremti....

Na,nereiktu buti tikrai del tos padekos....

Ir del atsiremimo.

Vaikus auginam ne sau,ne tam,kad senatvej butu ramstis....
Atsakyti
QUOTE(DiJuKe* @ 2010 10 25, 09:24)

Na,tikrai keistas poziuris g.gif as turiu 4,visi jie pas mane viens uz kita mazesni tongue.gif na,tokia pabiruciu kruvele ir kai einu su jais pasivaiksciot,labai smagiai jauciuos,ne trupinelio liudesio schmoll.gif tik vis prajuokina vos ne kaskart kieno nors uzduodamas klausimas: ar cia visi jusu? lotuliukas.gif nu,ne sakau,va,eidama vis renku is kaimynu,kol iki namu prieisiu gal dar daugiau bus tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Zaneta75 @ 2010 10 27, 21:37)
as taip pat triju dukru mama, ir kai einu su visom jom - nosi auksciau uzrieciu - lai mato visi kokia as turtinga smile.gif  tongue.gif  wub.gif  (o jei pavyks 4 suplanuot, ati isvis pasikelsiu hihihi.gif )

thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Blueta @ 2010 10 27, 22:25)
Vaikus auginam ne sau,ne tam,kad senatvej butu ramstis....

Tikra tiesa,net neturiu tokiu minciu,kad vaikai bus ramstis ar tures mane senatvej karsint... ne tokie dabar laikai,nors senoji karta vis dar isivaizduoja,kad vaikai turi savo senais tevais pasirupint...
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2010 10 28, 08:42)

Tikra tiesa,net neturiu tokiu minciu,kad vaikai bus ramstis ar tures mane senatvej karsint... ne tokie dabar laikai,nors senoji karta vis dar isivaizduoja,kad vaikai turi savo senais tevais pasirupint...

Net nezinau ar esme kartoje,bet mes su vyru vis pasikalbam,kad senatvej turesim laikytis vienas kito,o ne vaiku.
Nors taip pat auginam keturis,bet jie gyvens savo gyvenima ir dziaugsimes jei aplankys,o ne sedes prie musu.

Vaikus uzaugini ir reik "paleist" smile.gif
Atsakyti