Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gimdyti ketvirtą vaikelį?

QUOTE(Inguska-vln @ 2010 09 06, 19:34)
Bet jei D. dave tai manau ne siaipsau viskas vyksta ax.gif

Pritariu 4u.gif
Atsakyti
fuuu, šį kartą uodegą išsukau 4u.gif

o filosofinės mintys apie tai, kad Dievas davė ir reikia su džiaugsmu priimt yra skiedalai, didelė šeima - vertybė, bet ir pragariškas darbas, tos kurios turi vieną vaikelį to nesupras, na kurios du gal jau įtars, o kurios turi keturis žino net labai gerai.

Vienas vaikas,žinoma ne sprendimas, bet ir tris turėt ne kiekviena šeima ryžtasi, man gana.

Ne kiekybėj esmė, o kokybėj

Atsakyti
QUOTE(Gazala @ 2010 09 08, 10:18)
fuuu, šį kartą uodegą išsukau  4u.gif

o filosofinės mintys apie tai, kad Dievas davė ir reikia su džiaugsmu priimt yra skiedalai, didelė šeima - vertybė, bet ir pragariškas darbas, tos kurios turi vieną vaikelį  to nesupras, na kurios du gal jau įtars, o kurios turi keturis žino net labai gerai.

Vienas vaikas,žinoma ne sprendimas, bet ir tris turėt ne kiekviena šeima ryžtasi, man gana.

vat labai pritariu viskam. nes dievas gali ir 10 duoti, i ismaitinti tai tevams reiks, o ne dievui, man 3 jau per akis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazala @ 2010 09 08, 10:18)
o filosofinės mintys apie tai, kad Dievas davė ir reikia su džiaugsmu priimt yra skiedalai, didelė šeima - vertybė, bet ir pragariškas darbas

Pragariško darbo visur yra - ir moksluose, ir darbe, ir sode, ir darže, tik vaikų auginimas gražina įdėtą vargą su kaupu, ko nepasakyčiau apie kitas veiklos sritis... O kad kiekvienas vaikas atsineša savo dalį yra tikra tiesa.

Žinai būdą, kaip įtakoti gaminamo vaiko kokybę ar vėliau atsirenki kokybiškus bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2010 09 08, 21:05)
Žinai būdą, kaip įtakoti gaminamo vaiko kokybę ar vėliau atsirenki kokybiškus bigsmile.gif ?

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle75 @ 2010 09 08, 15:38)
vat labai pritariu viskam. nes dievas gali ir 10 duoti, i ismaitinti tai tevams reiks, o ne dievui, man 3 jau per akis  g.gif

Man įdomu, o kaip tu pati be Dievo ant šio svieto atsiradai? Ufonautai į kopūstus įmetė ir mama rado netyčia? Ar padėkojai, kad aborto nepadarė?
Atsakyti
kolkas ne,bet rekt jau nebenoriu,rekiau kai du turejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2010 09 08, 20:09)

Tiesiai į dešimtuką thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Una Li @ 2010 09 08, 20:05)
Pragariško darbo visur yra - ir moksluose, ir darbe, ir sode, ir darže, tik vaikų auginimas gražina įdėtą vargą su kaupu, ko nepasakyčiau apie kitas veiklos sritis... O kad kiekvienas vaikas atsineša savo dalį yra tikra tiesa.

Liuks
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif Esu šiame forume naujokė. Skaitau šią temą ir ašaros rieda, kokia pažystama situacija.
Laikau prie krūtinės priglaudusi savo ketvirtą stebuklėlį, savo mažą princesytę ir Dėkoju Dievuliui, kad ją turiu. Nors aplinkiniai apkalbėjo pačiais "nuosatabiausiais" žodžiais, nors nusisuko daug artimųjų ir draugų.
Bet aš esu LAIMINGA, kad turiu ją.
Kaip sužinojau, kad laukiuosi ( du mėnesius normaliai sirgau, tik buvo dideli pilvo skausmai) buvo Kūčių išvakarės, abu prie Kūčių stalo sėdėjom ir tylėjom, bet Kalėdų rytą tarėm, kad tai pati brangiausia kalėdinė dovana nuo Dievulio, o jos nepriimti negalim. Nėštumas buvo labai sunkus ir rizikingas. Bet viskas baigėsi laimingai.
O dabar visi džiaugemes kai susirenkame į šeimos būrį, į vaikiško juoko, jų pykščio ir norų sukūrį. Kaip smagu susėsti prie pietų stalo visiems.
O į aplinkinių kalbas nekreipiu dėmesio, glaudžiu savo stebuklėlį prie širdies ir jaučiu didelę palaimą.

Mamytės būkite laimingos su savo stebukliukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melitute @ 2010 09 11, 14:45)
Sveikos mamytės  4u.gif  Esu šiame forume naujokė. Skaitau šią temą  ir ašaros rieda, kokia pažystama situacija.
Laikau prie krūtinės priglaudusi savo ketvirtą stebuklėlį, savo mažą princesytę ir Dėkoju Dievuliui, kad ją turiu. Nors aplinkiniai apkalbėjo pačiais "nuosatabiausiais" žodžiais, nors nusisuko daug artimųjų ir draugų.
Bet aš esu LAIMINGA, kad turiu ją.
Kaip sužinojau, kad laukiuosi ( du mėnesius normaliai sirgau, tik buvo dideli pilvo skausmai) buvo Kūčių išvakarės, abu prie Kūčių stalo sėdėjom ir tylėjom, bet Kalėdų rytą tarėm, kad tai pati brangiausia kalėdinė dovana nuo Dievulio, o jos nepriimti negalim. Nėštumas buvo labai sunkus ir rizikingas. Bet viskas baigėsi laimingai.
O dabar visi džiaugemes kai susirenkame į šeimos būrį, į vaikiško juoko, jų pykščio ir norų sukūrį. Kaip smagu susėsti prie pietų stalo visiems.
O į aplinkinių kalbas nekreipiu dėmesio, glaudžiu savo stebuklėlį prie širdies ir jaučiu didelę palaimą.

Mamytės būkite laimingos su savo stebukliukais  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Visom keturiom,tik uz 4 tongue.gif aisku,jei tai normali seima biggrin.gif
Turiu 4 stebukliukus,ir jais be proto dziaugiuos,nesakau,kad lengva juos augint,bet kartu,tai ir toks didelis malonumas,kad tikrai verta,kartais ir su "vaziuojanciu stogu" pabut tongue.gif
QUOTE(Gazala @ 2010 09 08, 09:18)

Kiekybe irgi gali but labai kokybiska,tereikia noro 4u.gif
Atsakyti
as turiu tris pametinukus, daznai grauzia sazine, kad kokybe kencia verysad.gif . viliuosi, kad kai paaugs mazius bus kitaip
Atsakyti