Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gimdyti ketvirtą vaikelį?

seip del ketvirto laabai gerai pasvarstyciau, bet ka as ismanau viena beturėdama...
Atsakyti
QUOTE(Alacka @ 2008 06 10, 14:18)
Sveikos  4u.gif
Saunu,kad yra tiek daug tokiu graziu seimu.  thumbup.gif  wub.gif  mes auginame 3 vaikus,vyras labai nori ir 4 vaikiuko. As vis dar galvoju. Labai jau noriu mergytes, ir jei zinociau 100% kad tikrai gims mergyte,tai net negalvociau. Nors is kitos puses,koks skirtumas berniukas ar mergaite,svarbu,kad tik sveikas vaikelis gimtu.  Dar biski baisu,o jei dar gims dvynukai?  g.gif  doh.gif

O ka zmones pasakys? Tai as visai nesuprantu tu zmoniu,tegu ziuri save. O jau kiek gimdyti ir auginti vaiku,tai kiekvienos seimos reikalas. Kiek nori,tiek ir augina. Vakar ejom is kaimo, as su vaikais ir mano mama. Sutikom kazkokia moteri su dvyraciu,o ji ir sako: cia visi jusu vaikai? Sakau,jo visi. tada ir sako: oi,as ten dar maciau ejo keli vaikai,tai pamaniau,gal koks darzelis eina. Tai atsakiau,ne nedarzelis,ten irgi mano vaikai ejo.  lotuliukas.gif

Geras lotuliukas.gif As visada uz didele seima thumbup.gif kuo daugiau tuo smagiau 4u.gif
Atsakyti
Butinai gimdykite 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Bet iki ketvirto nemaniau kad 4 vaikai tai jau daug, bet dabar tai tikrai manau 4 vaikai tai dauuuuuug biggrin.gif
Bet kaip smagu dildelei šeimoje thumbup.gif
Atsakyti
Kai jau turejau dvi mergytes, su vyru susimasteme apie trecia. Vyras labai norejo dideles seimos, o gal ir berniuko smile.gif Mane kamavo abejones. Tuo metu teko bendrauti su keliomis vyresnemis moterimis, kurios kaip viena pasake, kad jei galetu laika sugrazinti atgal, tai viena, ka padarytu, tai pagimdytu dar viena vaika smile.gif
Dabar, kai turime tris mergytes esu be galo laiminga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oksan @ 2010 08 27, 15:41)
Butinai gimdykite  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Bet iki ketvirto nemaniau kad 4 vaikai tai jau daug, bet dabar tai tikrai manau 4 vaikai tai dauuuuuug  biggrin.gif
Bet kaip smagu dildelei šeimoje  thumbup.gif

Smagu, kad smagu. Tačiau reikia kiekvienam trupinėlio dėmesio. Kiekvienas vaikas naujas pasaulėlis,džiaugsmas ir nauji rūpesčiai.
Man 2 pakanka. Kažkada svajojau apie 4, kol neturėjau šeimos.
Atsakyti
o as keturis turiu ir ne kiek nesigailiu,dziaugiuosi. vyriausiam tuoj bus19 metu,sekanciam18metu,dukrytei neuzilgo2metukai ir mazeliui greit 4menesiai 4u.gif ir visai gerai,smagu biggrin.gif
Atsakyti
Turiu tris, kol kas uzteks, bet ka gali zinoti blush2.gif ax.gif

Jei butu, tai butu biggrin.gif
Atsakyti
Jei tik aš galėčiau 4 turėti..ojojoi blush2.gif Turbūt liks tik svajone verysad.gif Mes mano mat irgi - problematiškas kaklelis, pirmąją gimdžiau 36 val ir vistiek nepagimdžiau pati verysad.gif
Atsakyti
Aš pritariu smile.gif lengva norėti ir įgyvendinti, kai lengva gimdyti smile.gif
Atsakyti
Saunuoles Jus, mamytes, toki dziaugsma salia turit- didele seima ir nera nieko svarbiau, mano tik 2, ir nesijauciu, kad namai pilni, bet finansines aplinkybe skol kas neleidzia nieko planuot unsure.gif
Atsakyti
antra diena nesulaukiu mėnesinių, ryte pasidariau nėštumo testą - neigiamas, pasidarė šiek tiek lengviau, bet nerimas vėl pradėjo augti...
turiu tris vaikučius, mažąjai tuoj bus du, nepasakyčiau kad vargstam, nepasakyčiau ir kad prabangiai gyvenam, užaugintumėm ir ketvirtą vaikelį, bet džiaugsmo tikrai nėra unsure.gif tik išlipom iš pampersų, atsirado šiek tiek laiko sau, taip lauktoms kelionėms ir jei vėl būčiau nėščia...
perskaičiau visus komentarus šioj temoj visi gražūs, visi palaikantys, tikiu, kad turėdamas keturis vaikus net nesusimąstai kad jų per daug, man lygiai taip pat dabar auginant tris, bet ketvirtą katrą pamatyt du brūkšnelius ant nėštumo testo nenooooriu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazala @ 2010 09 06, 14:38)
antra diena nesulaukiu mėnesinių, ryte pasidariau nėštumo testą - neigiamas, pasidarė šiek tiek lengviau, bet nerimas vėl pradėjo augti...
turiu tris vaikučius, mažąjai tuoj bus du, nepasakyčiau kad vargstam, nepasakyčiau ir kad prabangiai gyvenam, užaugintumėm ir ketvirtą vaikelį, bet džiaugsmo tikrai nėra  unsure.gif  tik išlipom iš pampersų, atsirado šiek tiek laiko sau, taip lauktoms kelionėms ir jei vėl būčiau nėščia...
perskaičiau visus komentarus šioj temoj visi gražūs, visi palaikantys, tikiu, kad turėdamas keturis vaikus net nesusimąstai kad jų per daug, man lygiai taip pat dabar auginant tris, bet ketvirtą katrą pamatyt du brūkšnelius ant nėštumo testo nenooooriu verysad.gif

Bet jei D. dave tai manau ne siaipsau viskas vyksta ax.gif
Atsakyti