Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gimdyti ketvirtą vaikelį?

QUOTE(sagan @ 2008 06 10, 11:31)
Net ir penktas, šeštas ir t.t. gali būti planuoti.. drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif Nemanau, kad ievosius turėjo tai omeny - jog daugiavaikės šeimos tai lygu asocialios šeimos (tarytum šeimos, kur auga vienas ar du vaikai, negali būt asocialios) - tiesiog ji teigia, kad negali būti net jokių svarstymų, AR GIMDYT, jei jau yra užsimezgusi gyvybė, ir nesvarbu planuota ji, ar ne.

Dekui butent tai ir norejau pasakyti
Atsakyti
Ievosius,
Atleisk bet tie zodziai tavo -
('jei jau nesugebejei apsisaugot, prisiemei atsakomybe uz nesaugu seksa (kad ir su savo MB), tai buk maloni prisimk atsakomybe')
mane siek tiek sokiravo tie zodziai,ypac gimdancioms trecia ir ketvirta karta smile.gif Bet svarbiausia ,kad suprastu ka norejai paskyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gagrate: 10 birželio 2008 - 11:50
Sveikos 4u.gif
Saunu,kad yra tiek daug tokiu graziu seimu. thumbup.gif wub.gif mes auginame 3 vaikus,vyras labai nori ir 4 vaikiuko. As vis dar galvoju. Labai jau noriu mergytes, ir jei zinociau 100% kad tikrai gims mergyte,tai net negalvociau. Nors is kitos puses,koks skirtumas berniukas ar mergaite,svarbu,kad tik sveikas vaikelis gimtu. Dar biski baisu,o jei dar gims dvynukai? g.gif doh.gif

O ka zmones pasakys? Tai as visai nesuprantu tu zmoniu,tegu ziuri save. O jau kiek gimdyti ir auginti vaiku,tai kiekvienos seimos reikalas. Kiek nori,tiek ir augina. Vakar ejom is kaimo, as su vaikais ir mano mama. Sutikom kazkokia moteri su dvyraciu,o ji ir sako: cia visi jusu vaikai? Sakau,jo visi. tada ir sako: oi,as ten dar maciau ejo keli vaikai,tai pamaniau,gal koks darzelis eina. Tai atsakiau,ne nedarzelis,ten irgi mano vaikai ejo. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alacka: 10 birželio 2008 - 13:22
QUOTE(Alacka @ 2008 06 10, 15:18)
Sveikos  4u.gif
Saunu,kad yra tiek daug tokiu graziu seimu.  thumbup.gif  wub.gif  mes auginame 3 vaikus,vyras labai nori ir 4 vaikiuko. As vis dar galvoju. Labai jau noriu mergytes, ir jei zinociau 100% kad tikrai gims mergyte,tai net negalvociau. Nors is kitos puses,koks skirtumas berniukas ar mergaite,svarbu,kad tik sveikas vaikelis gimtu.  Dar biski baisu,o jei dar gims dvynukai?  g.gif  doh.gif

O ka zmones pasakys? Tai as visai nesuprantu tu zmoniu,tegu ziuri save. O jau kiek gimdyti ir auginti vaiku,tai kiekvienos seimos reikalas. Kiek nori,tiek ir augina. Vakar ejom is kaimo, as su vaikais ir mano mama. Sutikom kazkokia moteri su dvyraciu,o ji ir sako: cia visi jusu vaikai? Sakau,jo visi. tada ir sako: oi,as ten dar maciau ejo keli vaikai,tai pamaniau,gal koks darzelis eina. Tai atsakiau,ne nedarzelis,ten irgi mano vaikai ejo.  lotuliukas.gif

Saunuole Alocka thumbup.gif NE JU REIKALAS KIEK KAS VAIKU TURI,NE JIEMS AUGINTI IR NE JIEMS PATIRTI TA DIDELI DZIAUGSMA IR LAIME KAI APLINK TAVE TIEK VAIKUCIU SPIRGA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gagrate @ 2008 06 10, 14:34)
Saunuole Alocka thumbup.gif NE JU REIKALAS KIEK KAS VAIKU TURI,NE JIEMS AUGINTI IR NE JIEMS PATIRTI TA DIDELI DZIAUGSMA IR LAIME KAI APLINK TAVE TIEK VAIKUCIU SPIRGA 4u.gif

drinks_cheers.gif tikrai smagu ir dziugu,kad yra tiek mamyciu,kurie taip galvoja. thumbup.gif

Tik gaila,kad mano mama nesupranta to. Kai pasakiau,kad laukiam trecio vaikelio, tai pasiule nueiti ir susitvarkyti. Labai buvo liudna isgirsti is mamos tokius zodzius. verysad.gif aisku,dabar myli visus anukus,bet gallejo to ir nesakyti. tai isivaizduoju,ka pasakys,jei suzinos,kad ketvirto laukiam. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alacka: 10 birželio 2008 - 13:44
QUOTE(gagrate @ 2008 06 10, 12:50)
Ievosius,
Atleisk bet tie zodziai tavo -
('jei jau nesugebejei apsisaugot, prisiemei atsakomybe uz nesaugu seksa (kad ir su savo MB), tai buk maloni prisimk atsakomybe')
mane siek tiek sokiravo tie zodziai,ypac gimdancioms trecia ir ketvirta karta smile.gif Bet svarbiausia ,kad suprastu ka norejai paskyti. mirksiukas.gif

Juk temos pavadinimas ir klausia-ar gimdyti ketvirtą vaikeli smile.gif Ievosius ir atsakė drinks_cheers.gif
Alačka, mane tai parduotuvėje nulydi žvilgsniais (bet dažniausiai draugiškais, kitokių nepastebiu biggrin.gif ) kai maniškių pilna parduotuvė, o kai laksto kaip meteorai tai jų dvigubai atrodo ir vis- mama, mama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alacka @ 2008 06 10, 14:40)
Tik gaila,kad mano mama nesupranta to. Kai pasakiau,kad laukiam trecio vaikelio, tai pasiule nueiti ir susitvarkyti.

Žinai, čia ne į temą, bet man skaudūs buvo mano mamos žodžiai pasakyti prieš keletą metų. Mes šeimoje augom trys vaikai. Visada dėl to buvo smagu, gera. Bet vienąkart išsikalbėjus su mama, ji leptelėjo, kad manęs jie neplanavo, aplamai nenorėjo tuo metu daugiau vaikų, bet plyšo prezervatyvas ir to pasekoje gimiau aš. Kad jūs žinotumėt, kaip skaudu buvo tai girdėti. unsure.gif

Niekada, mamos, nepadarykite klaidos ir nepasakykite vaikui, kad svarstėt, ar jo reikėjo ar ne, kad jis gimė nelauktas ir neplanuotas. unsure.gif Tai tikrai nuliūdins ilgam... verysad.gif

O mano vaikus mano tėvai myli be galo be krašto, o ir vaikai jiems atsako tuo pačiu. Nebuvo net kalbos, kad per daug. wub.gif
Atsakyti
Lexana, visiškai Tau pritariu. Tokia pati situacija atsitiko su mano seserim...Jau vien motinos nenoras "uždeda antspaudą" visam vaiko gyvenimui..tiesiog gal ne visada įžiūrim sąsajas, o ką jau kalbėt, kai dar ir pasakoma, taip sakant patvirtinama...
Atsakyti
Kai aš laukiaus ketvirto, tai man visaip kalbėjo, net ir artimi žmonės kai kurie -kas bus, oi, kas bus, kaip tu susitvarkysi, kiti, priešingai, palaikė, bendramoksliai universitete labai palaikė- duosim tau konspektus, padėsim, tik gimdyk 4u.gif Nelengva buvo, kai pagimdžiau, ir dabar sunkoka, bet net neįsivaizduoju kitaip. Mūsų šeima tik tokia, ne kitokia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alacka @ 2008 06 10, 14:40)
Tik gaila,kad mano mama nesupranta to. Kai pasakiau,kad laukiam trecio vaikelio, tai pasiule nueiti ir susitvarkyti. Labai buvo liudna isgirsti is mamos tokius zodzius.  verysad.gif aisku,dabar myli visus anukus,bet gallejo to ir nesakyti. tai isivaizduoju,ka pasakys,jei suzinos,kad ketvirto laukiam. doh.gif

Zinai mano mama pasake susitvarkyt, kai laukiaus ir antro ir trecio, sako kam vel lyst i ta varga, bet uztat dabar turbut gailisi tu zodziu, nes labai jau myli visus savo anukus ax.gif , bet jauciu ketvirto tai nebegimdyciau, ne vien del kokiu finansu, issiverstumem ir su tuo vienu atlyginimu, bet dar del sveikatos, nes man jau po trecio gimdymo akusere pasake, kad nebemeginciau gimdyti, problematiskas kaklelis. doh.gif
Atsakyti
sprendziant is to, kad temos autores profilyje irasyti tik trys vaikai... darau isvada, kad ketvirto vis delto nera? sad.gif...
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 08 09, 16:00)
sprendziant is to, kad temos autores profilyje irasyti tik trys vaikai... darau isvada, kad ketvirto vis delto nera? sad.gif...

Gal tiesiog nebedalyvauja SM forume, paskutinė jos žinutė buvo gana viltinga:

Paskelbta: 2008 03 17, 12:44
sveikutes,,,labai noreciau suzinoti,,,jai as esu vaiko prieziuros atostogose..antri metai,,ir vel laukiuosi leliuko,,ar man mokes ta pati darboviete dekreta,,ar nea..ir kaip skaiciuojais dekretas jai dar isisdarbinciau kokiame darbe..laukiu..atsakymo jusu smile.gif...
Atsakyti