O as irgi jau noriu ketvirto MB sako,kad reik mazaja iki metuku paaugint,o tada ziuresim tikiuos,kad bus ketvirtas
QUOTE(galimybė @ 2008 05 24, 20:17)
O jezau kiek daug daugiavaikių mamų!Galvojau,kad aš čia viena tokia vieną paskui kitą gimdau?!...Nu artimaiusiu metu gimdyti neplanuoju
Daug daug ir vis daugeja, turbut gyvenimas biski pagerejo , o as net nezinau dek ketvirto jei butu sveikata gera, ir lengvas gimdymas gal...., jei butu vel netyciukas, bet siaip planuose tiksliai nera ketvirto
Burka, koks fainas tavo avataras
O aš manau, kad vaikų skaičius labiau nuo tėvų sąmoningumo, požiūrio į gyvenimą priklauso, nes pinigai juk uždirbami...Tad jei daugėja darnių daugiavaikių šeimų, tai reikia tik džiaugtis, vadinasi mokam ne tik savo pusrutuliais rūpintis..
O aš manau, kad vaikų skaičius labiau nuo tėvų sąmoningumo, požiūrio į gyvenimą priklauso, nes pinigai juk uždirbami...Tad jei daugėja darnių daugiavaikių šeimų, tai reikia tik džiaugtis, vadinasi mokam ne tik savo pusrutuliais rūpintis..
QUOTE(sagan @ 2008 05 25, 10:08)
Burka, koks fainas tavo avataras
Aciukas,mane atspindi tik sedet turetu berniukas,o mergyte rankose but
Jau man uztektinai ir triju , bet jeigu kada gyvenime netycia gautusi ketvirtas - tikrai gimdyciau
Na nežinau man ir trijų per akis .Trečio jau ir tai vyras labiau norėjo nei aš,na bet dabar aišku tuo labai džiaugiuosi . ketvirtas -
Jei keliant klausimą "Ką žmonės pasakys?" - tai tegul jie tik kalba. Reiškia atkreipia dėmesį ir pastebi, nepamiršta. Reikėtų susirūpinti, jei nekalba apie tave. Taip dar mano prosenelė sakydavo.
O ketvirto noriu ir aš. Labai labai... Ir gimdyčiau be jokių dvejonių. Man vaikai - laimė ir gyvenimo variklis. Sunkiai save beįsivaizduoju vieno vaiko mama. Negi tokia kažkada buvau?
O ketvirto noriu ir aš. Labai labai... Ir gimdyčiau be jokių dvejonių. Man vaikai - laimė ir gyvenimo variklis. Sunkiai save beįsivaizduoju vieno vaiko mama. Negi tokia kažkada buvau?
Ar gimdyt ar ne mano nuomone tvirta, jei jau nesugebejei apsisaugot, prisiemei atsakomybe uz nesaugu seksa (kad ir su savo MB), tai buk maloni prisimk atsakomybe ir uz nauja gyvybe.Lengva yra naikinti ir griauti, daug daugiau drasos, jegu ir ryzto reikalauja kurimas.
QUOTE(Ievosius @ 2008 06 09, 19:30)
Ar gimdyt ar ne mano nuomone tvirta, jei jau nesugebejei apsisaugot, prisiemei atsakomybe uz nesaugu seksa (kad ir su savo MB), tai buk maloni prisimk atsakomybe ir uz nauja gyvybe.Lengva yra naikinti ir griauti, daug daugiau drasos, jegu ir ryzto reikalauja kurimas.
O is ko nusprendei ,kad visi vaikuciai buvo padaryti nesisaugant be atsakomybes?Manau ketvirtas irgi gali buti suplanuotas,ar cia jau mus daugiavaikems priskiri prie asocialiu?
QUOTE(gagrate @ 2008 06 09, 20:03)
O is ko nusprendei ,kad visi vaikuciai buvo padaryti nesisaugant be atsakomybes?Manau ketvirtas irgi gali buti suplanuotas,ar cia jau mus daugiavaikems priskiri prie asocialiu?
Net ir penktas, šeštas ir t.t. gali būti planuoti.. Nemanau, kad ievosius turėjo tai omeny - jog daugiavaikės šeimos tai lygu asocialios šeimos (tarytum šeimos, kur auga vienas ar du vaikai, negali būt asocialios) - tiesiog ji teigia, kad negali būti net jokių svarstymų, AR GIMDYT, jei jau yra užsimezgusi gyvybė, ir nesvarbu planuota ji, ar ne.