QUOTE(Mili @ 2015 06 01, 11:10)
vau... nu kaip norite, norėti juk nedraudžiama.
o man asmeniškai tokios vargingai gyvenančios šeimynos akių nebado ir gyventi netrukdo. Pilnai suprantu, kad skalbti tuos drabužius jie tikrai neturi nei galimybių (žinot ne pas visus skalbiankės ir džiovyklės stovi, ir net ne visi tekantį karštą vandenį turi), nei kartais sugebėjimų . Tad atiduodu aš visus man nereikalingus daiktus ir šelpiu kai galiu. Nes ne visiems gyvenime pasiseka ir paslysti gali kiekvienas, o iš duobės išsikapstyti labai sunku, ypatingai kai daugelis tik suka nosis nuo tokių nelaimėlių ir dar burnoja, kad juos, matai , išlaikyti reikia.
o svarbiausia - jų vaikai tai tikrai niekuo nekalti ir nenusipelnė negimti.
Ar jūs suprantat, kad neskalbia dėl TINGĖJIMO ir įpratimo viską gauti nemokamai? Žino, kad atvažiuos socialinė ir atveš maišą naujos labdaros. Nenori mokytis žvejoti, nori gatavos žuvies. Ir kokių atsiprašau čia reikėjo sugebėjimų mokėti skalbti?? Kas čia orlaivio pilotavimas? Pasiimi ūkišką muilą, prisipili vandens į dubenį ir pirmyn. O, kad neturi elementarių buitinių prietaisų, tai vėlgi jų kaltė, nes ne milijonus kainuoja, gali dirbti ir užsidirbti, ypač kaimuose, kur pagalbos reikia kiekvienam didesniam ūkininkui, bet NENORI, nes paprasčiau gauti pašalpą ir žinoti, kad gerieji dėdės iš seniūnijos atvažiuos su visu komplektėliu. Apie tą motiną, kur Rietave gyvena, buvo ne viena laida, namai baisesni už karą, nes ji net nesugeba trobos prasišluoti.
Dar kažkas burnoja ant norvegiškos vaikų teisių apsaugos sistemos. Duok Die, kad tik pas mus tokia būtų.