Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gimdyti ketvirtą vaikelį?

gerbiamosios, jūs tikrai per daug televizorių žiūrit - ten tikrai gražių daugiavaikių šeimų nerodo - niekam neįdomu, juk neskandalinga ir apkalbėt nėra kaip.
Atsakyti
Na ir? Vien dėl to, kad nerodo gražių daugiavaikių, dar nereiškia, jog neegzistuoja parazituojančios šeimynėlės, kurių kiekvienam Lietuvos kaime bent po vieną. O jos didesnis ir skaudesnis pūlis valstybei.
Atsakyti
QUOTE(Mili @ 2015 06 01, 10:25)
gerbiamosios, jūs tikrai per daug televizorių žiūrit - ten tikrai gražių daugiavaikių šeimų nerodo - niekam neįdomu, juk neskandalinga ir apkalbėt nėra kaip.

Ar kas nors bando užginčyti, jog yra gražių daugiavaikių? Tikrai ne. Tokių yra, ir labai nemažai. Ir labai dėl to džiaugiuosi.

Bet tai nereiškia, jog visos daugiavaikės šeimos atsirado iš begalinės meilės ir noro užauginti kuo daugiau šaunių žmonių. Kai kurios atsiranda iš kvailumo, iš alkoholio, iš neatsakingumo. Ir nieko tame nėra gero. Ir tikrai nieko gero, kai šeima, neturinti už ką pavalgydinti ir nuprausti 4 vaikų, gimdo dar 4.
Atsakyti
http://gyvbudas.lryt...oduktai.htm?p=1

Mili, niekas neteigia, kad NĖRA gražių daugiavaikių šeimų. Jūsų šeima , nė neabejoju - kaip tik tokia, čia rašiusi TDDD - irgi spinduliuoja labai geras "bangas", o ir kitos čia disktuavusios, kaip Una, Rasma.. smile.gif Mano pačios šeima irgi sakyčiau, visai nieko, nepaisant to, kad su trim man gerokai sunkiau nei su dviem.

Bet mes kalbame ir apie kitokius pasirinkimus. Kai vaikų skaičius šeimoje nėra adekvatus tėvų galimybėms - nekalbu apie pramogas, keliones ar pan. Kalbu apie elementariausius poreikius, kaip šilti namai, nesugedęs maistas, galimybė gyventi neprašant pašalpų beigi paramų, nes kitaip -viskas, badas ir gatvė. Kai akivaizdžiai naudojamasi vaikais, jų skaičiumi kaip būdu labiau sugraudinti geraširdžių aukotojų širdis, arba tiesiog kaip galimybe gauti išmoką po gimdymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FLight: 01 birželio 2015 - 09:35
Vat būtent, kad tarp tokių šeimų kaip FLight ir Mili bei tarp rodomų per 24 valandas yra milžiniška praraja. Tų tėvelių jau smegenys neretai pragertos būna, nes joms vaikas yra lygu pašalpa ir apie jokius kilniadvasiškus tikslus, puoselėjimas vertybes ir visapusišką vaikų ugdymą net kalbos nėra. Tarp kitko aš dažnai pabendrauju su Carito darbuotojomis, reguliariai atiduodu nereikalingus drabužius, tai jos ne kartą pasakojo, kad tos daugiavaikės motinėlės net nesivargina skalbti drabužių, nes žino, kad atvažiuos soc. darbuotojai ir atveš naują maišą paaukotų drabužių, tai kam dar kelti subinę nuo lovos ir skalauti rūbelius.
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 06 01, 09:38)
daugiavaikės motinėlės net nesivargina skalbti drabužių, nes žino, kad atvažiuos soc. darbuotojai ir atveš naują maišą paaukotų drabužių, tai kam dar kelti subinę nuo lovos ir skalauti rūbelius.

Būtent. Rūbų neskalbia, paklaustos nuoširdžiai nustemba ir atsako: "O kam? Skalbimo milteliai tai brangūs! ". Panešiotus išmeta, arba pakuroms. Žino, kad visados bus kas paaukoja - išskalbtus, išlygintus, gražiai sulankstytus. Nuolat prašo paramų įvairiuose forumuose, pabrėžia, kad daugiavaikės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FLight: 01 birželio 2015 - 09:46
Ir labai dažnai tokios, kurios visur prašo, nieko neveikia. Nei namie, nei kieme. Gyvena kaip kiaulidėse ir visi jiems skolingi. Vyrai jų taip pat niekur nedirba ir nieko neveikia.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 06 01, 10:49)
Ir labai dažnai tokios, kurios visur prašo, nieko neveikia. Nei namie, nei kieme. Gyvena kaip kiaulidėse ir visi jiems skolingi. Vyrai jų taip pat niekur nedirba ir nieko neveikia.

Aha, ir žada emigruoti į Baltarusiją, nes čia valdžia nepadeeeda.
http://tv.lrytas.lt/...027491414808824
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 06 01, 09:36)
Aš gimdyčiau. Bent dabar taip atrodo, kad gimdyčiau, jei tik netyčia pastočiau ketvirtą kartą. Bet lengva šnekėti, kai tai kol kas negresia - laukiuosi tik pirmo.

aš irgi kaip jūs galvojau, kai pirmo laukiausi, po trečiojo tebegalvoju taip pat biggrin.gif

QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 06 01, 10:16)
Apie "pašalpinius" - šįryt pusryčiaudama užmačiau per TV anonsą. Iš moters atimti 4 vaikai, o ji neseniai pasigimdė penktą. Ir liūdnu veidu į kamerą sako "Juk man gyventi iš kažko reikia".

Jei ji pastos šeštą kartą, jai "meilės ir saulės spindulėlių" atstovės patars gimdyti, kaip suprantu? Ir septintą, ir aštuntą...

o ką patarsite jūs? g.gif abortą? na taip, suprantu, kad pasaulis yra truputį kitoks, negu aš norėčiau, kad būtų, ir žmonės yra ne visad tokie geri ir atsakingi, bet aš nedrįsčiau pasakyti tai moteriai - tavo vaikas man žemiau plintuso ir gali nusukti jam galvą, kad tik man savo mokesčiais nereikėtų jo išlaikyti.. unsure.gif tipo - jūs utėlėti šikniai..

QUOTE(Nura @ 2015 06 01, 10:21)
Aišku taip ir patars. Nesvarbu, kad šiuo atveju požiūris į vaiką, kaip į daiktą ir įrankį gauti pašalpai.

o ką patarsite jūs? atsakykite. įgarsinkite savo patarimą - juk mūsiškis jums aiškus.

Atsakyti
Mano vienintelis patarimas ir noras, kad būtų įteisinta prievartinė sterilizacija tokioms triušių šeimynėlėms. Tegul duodasi, kiek nori, bet neleidžia į pasaulį vaikų, kuriais pasirūpinti neturi jokių galimybių.
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 31, 08:09)
Ko jūs čia man sakot? Čia Rasma kalbėjo, kad nežinojimas apie apsisaugojimą yra labai rimta priežastis, kodėl tie padoruoliai n vaikų susilaukia.

Gimdykit, kam čia rūpi, kiek jūs vaikų turit ar neturit biggrin.gif

jei jums nieks nerūpi, esat laisva kaip paukštis neskaityti, brangioji. Nereikia čia tų "kam rūpi".. Pasilaikykit sau..
pagiežą su plačia šypsena sau pasilaikykit..

beje, o jūs pati į klausimą neatsakėt.. tema vis tik tokia.
Atsakyti
Esant stabiliai finansinei padėčiai ir su dabartiniu vyru - gimdyčiau ir ketvirtą. Jei finansai būtų nestabilūs - negimdyčiau. Labdarinis gyvenimo būdas man ne pavyzdys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nura: 01 birželio 2015 - 10:02