QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 05 25, 15:17)
Bet tai, kad jums "nepatinka", "užknisa", etc., yra kažkokių jūsų vidinių problemų dalykas, o ne tų žmonių. Ir tikrai Jums pačiai reikėtų labai gerai pagalvoti, kodėl jus šitaip negatyviai veikia dalykai, niekaip nesusiję su jumis. Juk visiškai jūsų neliečia, kas ir kaip mylisi, gimdo/negimdo, kuo gyvena ir kuo mėgaujasi, kol nelenda į jūsų daržą.
o argi aš sakau kad mano simpatijos /antipatijos kieno nors kito reikalas ar bėda? Čia tik forumo temos dalyvės sugebėjo išpūsti muilo burbulą iš vieno žodžio iki kiek? ...jau daugiau nei 20 puslapių postų
vat kodėl tiek daug moteriškių parūpo, kas man patinka, o kas ne, tai visai nesuprantu
bet kai asmeniškai, nick'u kreipiasi , tai kažkaip nemandagu neatsakyti.
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 05 26, 08:06)
Bet kodėl gi tokia nuodėmė ir taip blogai skaičiuoti? Ypač žinant savo
realias finansines galimybes, perspektyvas, sveikatos būklę, ypač jei šeimoje yra neįgaliųjų, gyvenamąjį plotą ir laiko sąnaudas? Kodėl gi blogai pagalvoti apie tai, kaip gyvens du vaikai ir kaip gyvens trys? Jei tarkim bus du, tai gyvens žymiai geriau, kokybiškiau, jiems bus daugiau dėmesio, pramogų, geresnio maisto, sveikatos priežiūra, nes vaikų sveikata bei rūpestis įvairiais dalykais labai svarbus pamatas visam gyvenimui. Tai gi, paskaičiuoja, kad jei du, tai išsivers geriau, o jei trys, tai realiai kenčia visi. Ir tėvai taip pat. Nes ir taip aria nepakeldami galvos, tai ars taip, kad visai nepakels nieko.
Nes realiai tai prisigimdyti juk daug proto nereikia, jei pasiduoti tik tam instinktui.
nors jau nusibodo, pasikartosiu dar kartą. Tai ką jūs išdėstėt yra visiškai suprantama - vat pajuodinau tekstą. O jei taip nėra? Jei gyvenimo sąlygos normalios, jei nėra neįgalaus šeimos nario, jei visos galimybės po kojomis, o vat ,,negalim dar sau leisti turėti vaikų ar dar vieno vaiko "(nors jis jau ir pradėtas)?