Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gimdyti ketvirtą vaikelį?

QUOTE(RitaRazi @ 2015 04 19, 17:18)
na taip, bet jei maniškiai tokį siaubą namie keltų, apie ketvirtą nė nepagalvočiau doh.gif  biggrin.gif bet iš tiesų - mano namai-mano taisyklės.
Nuoširdžiai džiaugiuosi visais, kurie pasiryžta ketvirtam vaikiukui smile.gif

Taigi specialiai klipui elgesys paskatintas. Nors... jeigu net ir taip elgiasi, a la iki 5 metų vaikai daro, ką nori, this is our house, this is our rules smile.gif Ir būtų labai įdomu pamatyti tęstinumą po, pvz., 30 metų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 04 20, 14:02)
Taigi specialiai klipui elgesys paskatintas. Nors... jeigu net ir taip elgiasi, a la iki 5 metų vaikai daro, ką nori, this is our house, this is our rules smile.gif Ir būtų labai įdomu pamatyti tęstinumą po, pvz.,  30 metų smile.gif

oi, ne, iki 5 metukų nelaukėm, pradedam anksčiau "išsikerojimus genėti" lotuliukas.gif jei dabar susilauktume 4-ojo vaikiuko, tai tie pirmieji 3, kurie "ale daro ką nori" - išvestų ir mane, ir save iš proto. smile.gif

klipe - žinoma, tas jovalo darymas tokia labiau "meninė išraiškos forma" biggrin.gif bet iš tiesų - jei tėveliams ir vaikams viskas gerai, jei yra santarvė ir džiaugsmas - kam rūpi tas jovalas? smile.gif žinau šeimų, kur ir su 1 vaiku jovalas toks, kad paieškot reikia irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2015 04 15, 19:09)
Kiekvienam savo, vieniems su kaupu ir vieno vaiko, kitiems ir keturių mažai. Kas kaip nori, tas taip matuoja, mes visi su skirtingom galimybėm ir poreikiais. Tai ne atsikalbinėjimai, juk niekas gimdyti neprivalo daugiau nei norisi - tai gal labiau dvejonės ar bandymas pagrįsti savo ne tokį ir didelį norą.  wink.gif

aha, tai taip ir sakytų, kad nenoriu, ale dar nei vieno negirdėjau taip sakant. Aš irgi manau, kad tai tam tikras nepribrendimo, ar baimės, ar nesusiderinimo su kita puse, ar koks kitas reikalas, todėl ,ir sudėjau į kabutės ,,atsikalbinėjimus".
Atsakyti
QUOTE(Mili @ 2015 04 28, 13:50)
aha, tai taip ir sakytų, kad nenoriu, ale dar nei vieno negirdėjau taip sakant. Aš irgi manau, kad tai tam tikras nepribrendimo, ar baimės, ar nesusiderinimo su kita puse, ar koks kitas reikalas, todėl ,ir sudėjau į kabutės ,,atsikalbinėjimus".

na, jei prie manęs kas nors priskretęs klaustų, kodėl nenoriu 4 vaiko, švelniau pasiųsčiau velniop ir tegul interpretuoja tai, kaip nori. Ir pavymui dar trydos spindulėlį paleisčiau, kad 22 nėštumo savaitėj viduriai neužkietėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 04 28, 19:43)
na, jei prie manęs kas nors priskretęs klaustų, kodėl nenoriu 4 vaiko, švelniau pasiųsčiau velniop ir tegul interpretuoja tai, kaip nori. Ir pavymui dar trydos spindulėlį paleisčiau, kad 22 nėštumo savaitėj viduriai neužkietėtų  biggrin.gif

kalba buvo apie bevaikius, kurie dėl ,,finansų" vaikų negali ,,leisti' sau turėt.

Kai mano teroristei buvo 11 menėsių, irgi apie 4 vaiką net užuominos nenorėjau. O po 6 metų - viskas kitaip atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili @ 2015 04 30, 11:28)
kalba buvo apie bevaikius, kurie dėl ,,finansų" vaikų negali ,,leisti' sau turėt.

Kad manau, tokių, dėl finansų negalinčių leisti sau turėti nors vieno vaiko - mažuma. g.gif Bet kai klausimas pasisuka apie trečią, ketvirtą - va tada žmonės pamąsto.
Atsakyti
Be to, na atsakytų, kad nenorim vaikų, tada sektų nusistebėjimas "Kaip?!", o tada klausimas "Kodėl?". Ir apskritai, kam klausinėti žmonių, kodėl jie neturi vaikų? Nenori, negali, bijo, nesubrendę, nesusiderinę - koks skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 05 02, 07:55)
Be to, na atsakytų, kad nenorim vaikų, tada sektų nusistebėjimas "Kaip?!", o tada klausimas "Kodėl?". Ir apskritai, kam klausinėti žmonių, kodėl jie neturi vaikų? Nenori, negali, bijo, nesubrendę, nesusiderinę - koks skirtumas.

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
O kai pagalvoji - ar tikrai visi, turintys vaikų, yra labai brandūs, drąsūs, susiderinę... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2015 05 02, 06:12)
Kad manau, tokių, dėl finansų negalinčių leisti sau turėti nors vieno vaiko - mažuma.  g.gif Bet kai klausimas pasisuka apie trečią, ketvirtą - va tada žmonės pamąsto.

gerai kad mažuma tokių sutikot. O man tiek kartų yra tekę būtent ne pačiai pristoti,,kodėl neturi vaikų???" (pilnai sutinku, kad tai ne mano reikalas ir neklausinėju tokių dalykų), bet kai prie manęs pristoja - ,,ajajai, tai kaip čia jums išėjo, kad jau trys vaikai?" ,,tu ką, ketvirto laukiesi?!!!! blink.gif ir t.t.". Kaip tu juos išlaikysi, kaip į mokslus išleisi, jūs ką visai durni ir t.t. ir tada seką pamokslavimai - va mes tai pirma norim tą ir tą padaryt, būstą iki galo susiremontuori ,,taram baram".... doh.gif doh.gif doh.gif

o kai žmonės jau bent du augina, tai dažniausiai pasako, kad kai du ar trys yra, tai trečias - ketvirtas nei atima nei priduoda. ir pasveikina, o ne išdurnina.
Atsakyti
QUOTE(Mili @ 2015 05 04, 09:03)
gerai kad mažuma tokių sutikot. O  man tiek kartų yra tekę būtent ne pačiai pristoti,,kodėl neturi vaikų???" (pilnai sutinku, kad tai ne mano reikalas ir neklausinėju tokių dalykų), bet kai prie manęs pristoja - ,,ajajai, tai kaip čia jums  išėjo, kad jau trys vaikai?"  ,,tu ką, ketvirto laukiesi?!!!!  blink.gif  ir t.t.". Kaip tu juos išlaikysi, kaip į mokslus išleisi, jūs ką visai durni ir t.t. ir tada seką pamokslavimai - va mes tai pirma norim tą ir tą padaryt, būstą iki galo susiremontuori ,,taram baram".... doh.gif  doh.gif  doh.gif

o kai žmonės jau bent du augina, tai dažniausiai pasako, kad kai du ar trys yra, tai trečias - ketvirtas nei atima nei priduoda. ir pasveikina, o ne išdurnina.

Man atrodo, kad būtent trečias vaikas yra lūžio taškas, ir daugelis jam nesiryžta. Nes sužiūrėti du-įmanoma, o 3 jau minia.
Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2015 05 04, 13:04)
Man atrodo, kad būtent trečias vaikas yra lūžio taškas, ir daugelis jam nesiryžta. Nes sužiūrėti du-įmanoma, o 3 jau minia.

na tai - Jūsų nuomonė 4u.gif Mano viena drauge su manim apsilankiusi parduotuvėje su visa šaiką, išėjo suprakaitavusi, ir klausė, kaip aš juos sužiūriu visus tris. Ogi paprasta taisyklė - pas mane akys dvi, o jų trys, vat todėl ir jie mane ,,žiūri" o ne aš juos. Žmonės trynukus užaugina, kur visi vienu metu, o čia skirtingo amžiaus, su skirtingais poreikiais bet jau ir skirtingo lygio sugebėjimais.irnesakyk.gif Funkcijų pasidalijimas ir perskirstymas - ir tada viskas labai paprasta.

o labiausiai tai galima įvertinti tokį sekmadienį kaip vakar - kai gauni bumsiuką iš vidaus ir tris bučkius iš pat ryto ir dvejus pusryčius į lovą wub.gif
Atsakyti