Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gimdyti ketvirtą vaikelį?

QUOTE(modestute11 @ 2013 03 16, 16:10)
Aciu smile.gif  pas mus vel berniukas  dabar visa armija biggrin.gif

Kur jau ten armija, dar net kašio komandos nėr laugh.gif . Gražiai ir lengvai užauginkit 4u.gif . Beje, sako vyresniam amžiuje vyrai dažniau pagamina mergaites mirksiukas.gif .
Atsakyti
Vis pagalvoju apie 4 smile.gif bet nežinau ar ryžčiausi, na gal dar po metų kitų viskas kitaip atrodys. 4 sesė visai neblogai būtų bigsmile.gif
Atsakyti
Labiau noriu nei nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
Gerbiu moteris, kurios ryžtasi auginti daugiau nei du vaikučius 4u.gif
Atsakyti
Visada žinojau, kad tris vaikučius turėsiu, tačiau gimus trečiai dukrai mintys apie ketvirtą leliuką "persekioja" ir ilgai nelaukus pradėjau lauktis tačiau pabaiga ne tokia kokios visada laukiam (..kaltinu tryliktus metus ax.gif supuočiau liepinuką) tačiau ta mintis nepaliedžia manęs jaučiu šalia savęs savo mažiuką ..žinau kad kas nors gali sakyt kad pačiuožė man protelis tačiau tikiu kad sugrįš , pati esu iš gausios galbūt todėl noriu, kad ir mano vaikai augtų būryje bent jau keturiese lotuliukas.gif broliukas būtų įdomiai tarp trijų sesyčių smile.gif

gerbiu daugiavaikes mamas, nes tam pasirįžta ne kiekviena thumbup.gif

Bespalvė wub.gif stebūkliukas
Atsakyti
QUOTE(4mamavita @ 2011 01 01, 12:19)
maniskis nieko nesirase, manau atejo abiem laikas  mirksiukas.gif kai pajunti kad vel norisi to mazo svelnumo smile.gif
Papildyta:

nesuprantu jei jau taip sunku savo vaikams skirti laiko tai ko juos isvis gimdet? g.gif kad cia verkslentumet  doh.gif ir ne vien tik finansai lemia seimos laime  doh.gif nesigailiu nei veino vaikelio susilaukusi schmoll.gif

Papildyta:

neisivaizduoju savo namu be triuksmo, be mazu beganciu laiptais peduciu, be jaukaus sirduku apsikabinimu, ir vaikai uzauga tokiose seimose jautresni, maziau egoistiski.. sakot norit duoti dvigubai daugiau dveim nei per pus maziau keturiem? bet tai tik finansai... materialumas.. o vakare pasaka kai skaitau, tai lygiai tiek pat uztrunku kiek skaityciau vienam smile.gif ir nemanau, kad isejus pasivaikscioti viseims kartu uztrunku ilgiau nei vaiksciociau su vienu...
taigi mamytes ne viskas i pinigus susideda ir net minciu netureciau nutraukti niestumo ,jei kada nors pasibelstu ir penktas... sita laime nepamatuojama wub.gif

visom keturiom jums pritariu ir jaučiu taip pat wub.gif tik mano vyras čiut kitaip į viską žiūri lotuliukas.gif šiemet laukiausi du kartus ir kai po nelaimės vėl pastojau MB jau svarstė rimtai, kad mums dabar nereikia ketvirto kolkas , o pilvinukas jautė tai, nežiūrint to kad jau glosčiau pilvelį apvalią parą tik pajutus kad esu ne viena net be teigiamo nt ir mylėjau tą mažą ląstelę visa savo siela visgi 9 sav paliko mus ir pasirodo kad ne viena buvo verysad.gif vyrai į viską žiūri daug sudėtingiau tačiau kai netekom skaudėjo ir jam .. kolkas bijau ir prisisaugom tačiau netyčiukas vėl būtų didelė laimė wub.gif o ir sesės nori lotuliukas.gif
Atsakyti
Man idomu - o auginancios 4 ar dar daugiau sugeba nuveikti ka nors daugiau nei tik priziureti vaikus, vezioti juos i darzelius, burelius ir tt.? Ar lieka laiko SAU ir poilsiui ypac, jei vaikai itin aktyvus, namai nuolat pilni netvarkos, triuksmo ir vienas kito erzinimo? Kaip padalinate demesi ir ar nekonkuruoja tarpusavyje, nepavyduliauja meiles mazi pametinukai? Kokiu budu randate galimybe palikti visus 4 vaikus, jei reikia kazka dirbti ar susitvarkyti reikalus?
Atsakyti
QUOTE(never_say_never @ 2013 07 21, 03:57)
Man idomu - o auginancios 4 ar dar daugiau sugeba nuveikti ka nors daugiau nei tik priziureti vaikus, vezioti juos i darzelius, burelius ir tt.? Ar lieka laiko SAU ir poilsiui ypac, jei vaikai itin aktyvus, namai nuolat pilni netvarkos, triuksmo ir vienas kito erzinimo? Kaip padalinate demesi ir ar nekonkuruoja tarpusavyje, nepavyduliauja meiles mazi pametinukai? Kokiu budu randate galimybe palikti visus 4 vaikus, jei reikia kazka dirbti ar susitvarkyti reikalus?

Taip, namai pilni ne tik linksmų pėdučių, apkabinimų, žaidimų, juoko, bet ir konkurencijos, ašaryčių, skriaudų, išmėtytų žaislų,... Dešimtis, o gal šimtus kartų kartoju svarbiausius dalykus. Žingselis po žingsnelio lyg ir mokosi dalintis, padėti, tvarkytis. Bet taip juk ir su 2, ir su 4, ir su 6 vaikais.
Gyvenam kaime. Oficialaus darbo nedirbu. Sau laiko randu, kai pavyzdžiui raviu morkas ar burokėlius. Rankos ravi, o galva atlieka pilną dvasinę inventorizaciją. Arba, kai stebiu savo vaikus, kai visi vakarieniaujam. Kaimo ramybė nuima daug streso. Žinoma, būna ir pykčių, ir ašarų, bet, lyginant su gyvenimu mieste (tokį ilgai gyvenau), čia, kaime, randam daugiau erdvės laimei.
Jokiais būdais neagituoju kraustytis į kaimus. Tiesiog mums tai geriausiai šiuo metu tinka.
Atsakyti
sveikos mamytės, šokinėju kaip ant sparnų, nes aš laukiuosi ketvirto vaikelio...Mačiau savo žirniuką jau pilvelyje, jam tik 8 savaitėlės, tik vat kaip pasakyt savo dičkiams, mažoji labia norėtų sesutės, brolio ne, nes 2 jau turiu, o mano vyrui tai buvo toks lengvas šokas, jau savaitę darbas neina...smile.gif. Kitaip ir net negalvojau gimdysiu ir viskas, savo mažiuką džiaugsmelį, savo spinduliuką, kurį jau dabar myliu...ir laukiu smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
noriu nuosirdziai paklausti, visu, kas turi keturis ir daugiau, kaip vertinat finansine bukle, ir kiek ji turi itakos seimos padidejime? savo pastebjimuose is aplinkos, zinau tik viena realiai pasiturincia seima (kur minimum seimos nariui per 1000lt gaunasi, arba daugiau), kuri turi penkis vaIKUS, o visos kitos seimos - vidutiniu pajamu, aisku, ne pasalpiniai. dziugu uz vienus ir kitus, pati esu is penkiu vaiku seimos, bet mes tikrai nebuvom tie prie "turtinguju"... man apskritai idomu darosi, kad juo zmogus turtingesnis, juo pas ji seimoje maziau vaiku...
dar. dalyviai nubalsavo pinigines temoje, kad seimos su vienu vaiku - finansai turi siekti apie 10 tukst. (jei pvz yra paskola,gyveni didmiesty ir tt.)
tai kaip tuomet iseina su 4 vaikais? nekalbam apie vaikyste, bet pvz studijas uzsieny (kuriomaupyti, siuloma, kaip ir amerikonams, jau - nuo gimimo)...nors mes, 3vaikai is penkiu - ir studijavom uzsieny, bet faktas yra tas, kad daugelis tokiu seimu nepajegia, sako vaikeliui: deja, deja... vat to butu gaila labiausiai. as nekalbu apie vaikyste pilna bereiksmiu plastikiniu zaislu...
aisku, daugelio jusu vaikai dar mazi...vat idomu, kaip sekasi toms seimoms, kurios jau leidzia vaikus studijuoti, kad nebutu tuomet karpomos vaiku svajones... ir keliauti manau svarbu, nes as su vaiku savo, o po to ir dviem vaikais jau - keliauti labai megdavau (kai buvo tam galimybiu). pasvajoju ir apie dar viena, kita....bet vis tiek tie pinigai daug ka daro....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 05 gruodžio 2013 - 13:03
QUOTE(rinaba @ 2013 12 05, 13:06)
sveikos mamytės, šokinėju kaip ant sparnų, nes aš laukiuosi ketvirto vaikelio...Mačiau savo žirniuką jau pilvelyje, jam tik 8 savaitėlės, tik vat kaip pasakyt savo dičkiams, mažoji labia norėtų sesutės, brolio ne, nes 2 jau turiu, o mano vyrui tai buvo toks lengvas šokas, jau savaitę darbas neina...smile.gif. Kitaip ir net negalvojau gimdysiu ir viskas, savo mažiuką džiaugsmelį, savo spinduliuką, kurį jau dabar myliu...ir laukiu smile.gif nestuke.gif

Negaliu nepasidžiaugti su jumis kartu ir palinkėti lengvo, ramaus laukimo 4u.gif
Atsakyti
ačiū ačiū
Atsakyti