Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gimdyti ketvirtą vaikelį?

QUOTE(Niiija @ 2013 01 17, 00:20)
Žiūrau kad mūsų abiejų vaikai gerokai paauginti, nu mano šiek tiek vyresni, o dabar džiaugiamės mūsų mažiuku, laimingi neišpasakytai biggrin.gif

Musiskiai vyresnieji irgi ugteleje, turim maziuka, bet noreciau dar vieno smile.gif Butu dvi pametinuku poros... ax.gif Ech.... labai noreciau, tik kaip pasirizti... g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dianabu @ 2013 01 02, 21:26)
Saunuoles,kurios ryztasi ir planuoja ketvirta vaikeli,o as jau nebenoreciau,nebent netyciukas biggrin.gif .

drinks_cheers.gif As ir tos nuomones.
Atsakyti
Buvau labai laiminga su 3 vaikais, bet taip norėjau dar vieno. Vyrui įtikinti prireikė 2 mėn., ir va, neįsivaizduoju, kaip galėtume gyvnt be paskutinio mūsų mažojo pagranduko. Jis tiek daaaug laimės atnešė, kad negaliu nusakyt. Auginti - vienas juokas, palyginus su prieš tai gimusių dvynių auginimu.
Mamytės, pasirįžkit!
Mažasis:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bespalvė @ 2013 02 05, 01:58)
Buvau labai laiminga su 3 vaikais, bet taip norėjau dar vieno. Vyrui įtikinti prireikė 2 mėn., ir va, neįsivaizduoju, kaip galėtume gyvnt be paskutinio mūsų mažojo pagranduko. Jis tiek daaaug laimės atnešė, kad negaliu nusakyt. Auginti - vienas juokas, palyginus su prieš tai gimusių dvynių auginimu.
Mamytės, pasirįžkit!
Mažasis:

mmm koks grožis!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
turim 4 - vyriausiai 7 metai, mažiausiai 1, vaikinams 3 ir 5 smile.gif daugiau nebenoriu ax.gif
bet į tokius mažus kleckus labai miela žiūrėt wub.gif
Atsakyti
Mano maziausiajam beveik metai... thumbup.gif Ir as jau pasvarstau, kada cia ta 4 ta numeriuka uzsisakius... lotuliukas.gif Jei tik buciau visiskai garantuota del ateities... finansu ir pan... Ryzciausi nors ir dabar! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bluepoint @ 2013 02 05, 18:19)
mmm koks grožis!!!!  wub.gif  wub.gif  wub.gif
turim 4 - vyriausiai 7 metai, mažiausiai 1, vaikinams 3 ir 5 smile.gif daugiau nebenoriu  ax.gif
bet į tokius mažus kleckus labai miela žiūrėt  wub.gif

Ačiū.
4 - tai jau visai nemažai. Graži šeima. Pagrandukas dar mažiukas tai darbelio yra.

QUOTE(Gabrija @ 2013 02 06, 14:53)
Mano maziausiajam beveik metai...  thumbup.gif  Ir as jau pasvarstau, kada cia ta 4 ta numeriuka uzsisakius...  lotuliukas.gif Jei tik buciau visiskai garantuota del ateities... finansu ir pan... Ryzciausi nors ir dabar!  rolleyes.gif

Nėra labai didelio skirtumo tarp 3 ir 4. Juk svarbiauisa duoti gyvybę.
Atsakyti
QUOTE(dianabu @ 2013 01 02, 21:26)
Saunuoles,kurios ryztasi ir planuoja ketvirta vaikeli,o as jau nebenoreciau,nebent netyciukas biggrin.gif .

tai ir mes neplanavom, o vat netyčiukas šposą padarė,bet dabar nerealus jausmas wub.gif

QUOTE(Bespalvė @ 2013 02 05, 02:58)
Mamytės, pasirįžkit!
Mažasis:
user posted image

wub.gif fainuolis
Atsakyti
Bespalve, tikrai gražuoliukas wub.gif
Atsakyti
o pas mus jau gime ketvirtas smile.gif is pradziu irgi labai bijojom o dbar labai faina du dideli du mazesni . Tai sekmes visoms pasiryzti
Atsakyti
QUOTE(modestute11 @ 2013 02 27, 18:19)
o pas mus jau gime ketvirtas smile.gif  is pradziu irgi labai bijojom o dbar labai faina  du dideli du mazesni  . Tai sekmes visoms pasiryzti

Matau tris vyrukus turi, o ketvirtasis kas?
Aukit sveiki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(modestute11 @ 2013 02 27, 17:19)
o pas mus jau gime ketvirtas smile.gif  is pradziu irgi labai bijojom o dbar labai faina  du dideli du mazesni  . Tai sekmes visoms pasiryzti

Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif pas mus vel berniukas dabar visa armija biggrin.gif
Atsakyti