Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gimdyti ketvirtą vaikelį?

QUOTE(mamyčiukas @ 2011 01 04, 00:02)
Nesutinku su jūsų pozicija.Mieloji, vaikams reikia meilės....Jei turėsi jos dviem, tai jos užteks ir keturiems. Bet pažįstų daug mamyčių, kurios aprūpina materialiai vaikučius, o tos meilės ir vienam pristinga...ir auga žvėriukas, besireikalaujantis ir berėkiantis...., nes jam reikia visai ko kito.  O mamytes tik perka...tik perka ir nebesupranta, ko gi jų mažylis toks piktas ir aikštingas....juk taip gražiai parėdytas ir tiek žaisliukų  daug turi.... cool.gif
Visiškai pritariu. thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Planuojam ketvirta nuo Balandzio 2013 smile.gif
Man bent jau nera klausimo ar per daug ar ne.. Kaip tik bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Unwichtig @ 2012 11 12, 22:43)

šaunuolė,mūsų šeimoje ir jau krykštauja ketvirtas pagrandukas, iš pradžių buvo baugu, o dabar esam labai laimingi wub.gif
Atsakyti
Mes irgi ilgai galvojom ka daryt su ketvirtu bet taip isejo kad vasari jis jau bus. aisku dabar dar kol kas baisu kaip cia reiks sustvarkyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(modestute11 @ 2012 11 22, 00:21)
Mes irgi ilgai galvojom ka daryt su ketvirtu  bet taip isejo kad vasari jis jau bus. aisku dabar dar kol kas baisu kaip cia reiks sustvarkyt smile.gif

patikėk susitvarkysit,o vėliau galvosit kad taip turi būti smile.gif jau mes tai išgyvenom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Unwichtig @ 2012 11 12, 22:43)

QUOTE(Niiija @ 2012 11 16, 00:26)
šaunuolė,mūsų šeimoje ir jau krykštauja ketvirtas pagrandukas, iš pradžių buvo baugu, o dabar esam labai laimingi wub.gif

Mes irgi ilgai galvojom ka daryt su ketvirtu  bet taip isejo kad vasari jis jau bus. aisku dabar dar kol kas baisu kaip cia reiks sustvarkyt smile.gif

kaip smagu skaityti tokias zinutes wub.gif
Atsakyti
sveikos,
pas mus ketvirtas vaikelis bus jau greit thumbup.gif ,labai visi laukem rolleyes.gif
Atsakyti
Aš labai noriu ketvirto. Bet protas vis stabdo. Jei širdim vadovaučiaus,jau senai būčiau nestuke.gif Kažkaip vis atidėlioju,nes tai tas,tai anas. Plius ir maitinu dar labai daug mažiausią,tai irgi stabdo ax.gif
Bijau,kad ir nebepasiryšiu. Ir žinau,kad paskui gailėsiuos visą likusį gyvenimą doh.gif
Kažkoks samyšis galvoje tuo klausimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(modestute11 @ 2012 11 21, 23:21)

Jauciu, kad gerai seksis, nes didieji Jusu jau oho ho kokie dideli biggrin.gif
mano tokie pat, beveik uzauginti, gali padeti mamai.
Papildyta:
QUOTE(Alekto @ 2012 12 19, 15:28)
Aš labai noriu ketvirto. Bet protas vis stabdo. Jei širdim vadovaučiaus,jau senai būčiau nestuke.gif Kažkaip vis atidėlioju,nes tai tas,tai anas. Plius ir maitinu dar labai daug mažiausią,tai irgi stabdo ax.gif
Bijau,kad ir nebepasiryšiu. Ir žinau,kad paskui gailėsiuos visą likusį gyvenimą doh.gif
Kažkoks samyšis galvoje tuo klausimu doh.gif

Ne sirdis cia kalba, manau, o hormonai siauteja po gimdymo. As ir panasiai svaigau, kai maziausias tokio pat amziaus buvo kaip Jusiske. Bet blaivus proto nugalejo biggrin.gif Paklausiau saves ar tikrai man pakanka laiko ir jegu visiems trims savo vaikams? Pasirodo, kad ne...Tai is kur dar atsirastu visko ketvirtam?
Atsakyti
Saunuoles,kurios ryztasi ir planuoja ketvirta vaikeli,o as jau nebenoreciau,nebent netyciukas biggrin.gif .
Atsakyti
4u.gif laba,
Dianabu, o kodėl nebenorėtum, nejaugi nepasvajoji pagarbinta tarp vyrų, apie mažą princesytę ?
Atsakyti

Žiūrau kad mūsų abiejų vaikai gerokai paauginti, nu mano šiek tiek vyresni, o dabar džiaugiamės mūsų mažiuku, laimingi neišpasakytai biggrin.gif
Atsakyti