Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gimdyti ketvirtą vaikelį?

tikriausiai negimdyčiau, bet tik kad neprisišnekėjus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2010 10 28, 09:42)
Na,tikrai keistas poziuris g.gif as turiu 4,visi jie pas mane viens uz kita mazesni tongue.gif na,tokia pabiruciu kruvele ir kai einu su jais pasivaiksciot,labai smagiai jauciuos,ne trupinelio liudesio schmoll.gif tik vis prajuokina vos ne kaskart kieno nors uzduodamas klausimas: ar cia visi jusu? lotuliukas.gif nu,ne sakau,va,eidama vis renku is kaimynu,kol iki namu prieisiu gal dar daugiau bus tongue.gif
Papildyta:

thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Tikra tiesa,net neturiu tokiu minciu,kad vaikai bus ramstis ar tures mane senatvej karsint... ne tokie dabar laikai,nors senoji karta vis dar isivaizduoja,kad vaikai turi savo senais tevais pasirupint...

Karsinti? Nieks ir nesako kad vaikai turi tevus karsinti ir senatvei jiems subines sluostiti schmoll.gif O antras dalykas vaikai turi jausti pagarba tevam ir dekinguma..Nori pasakyti savo tevam esat nedekingos uz tai kad uzaugino?? smile.gif Kekvienas turi savo nuomone o forumai ta vieta kur pareiksti ja galima ir nereik perfrazuoti nuomones ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo camelia1525: 28 spalio 2010 - 17:43
QUOTE(melitute @ 2010 09 11, 15:45)
Sveikos mamytės  4u.gif  Esu šiame forume naujokė. Skaitau šią temą  ir ašaros rieda, kokia pažystama situacija.
Laikau prie krūtinės priglaudusi savo ketvirtą stebuklėlį, savo mažą princesytę ir Dėkoju Dievuliui, kad ją turiu. Nors aplinkiniai apkalbėjo pačiais "nuosatabiausiais" žodžiais, nors nusisuko daug artimųjų ir draugų.
Bet aš esu LAIMINGA, kad turiu ją.
Kaip sužinojau, kad laukiuosi ( du mėnesius normaliai sirgau, tik buvo dideli pilvo skausmai) buvo Kūčių išvakarės, abu prie Kūčių stalo sėdėjom ir tylėjom, bet Kalėdų rytą tarėm, kad tai pati brangiausia kalėdinė dovana nuo Dievulio, o jos nepriimti negalim. Nėštumas buvo labai sunkus ir rizikingas. Bet viskas baigėsi laimingai.
O dabar visi džiaugemes kai susirenkame į šeimos būrį, į vaikiško juoko, jų pykščio ir norų sukūrį. Kaip smagu susėsti prie pietų stalo visiems.
O į aplinkinių kalbas nekreipiu dėmesio, glaudžiu savo stebuklėlį prie širdies ir jaučiu didelę palaimą.

Mamytės būkite laimingos su savo stebukliukais  4u.gif

wub.gif kaip miela, net susigraudinau verysad.gif ... mes ir taip norim ketvirto leliuko, bet tik jau apsidziaugiam ir... verysad.gif . pernai taip pat per kaledas suzinojom kad turesim wub.gif ...vadinom kaledu stebukleliu , ir nors kiti lojo liezuviais ne tas zodis, bet mum giliai giliai dzin buvo.... ir jau taip tikejomes, kad jei pries tai iskeliavo musu angeliukas tai sis tikrai liks...bet.... verysad.gif .taciau dar neprarandam ir mes vities, ir tas kas sako sunku augint, tai taip nelengva, pas mus praktiskai pametinukai vaikiukai, , nei mociuciu, nei draugu,kurie pagelbetu nei giminiu nera , bet nei karto neesu niekam padejavus , nes man vaikai gyvenimo dziaugsmas, pati netekau tevu kai buvau mazyte , neturiu nei vieno artimo zmogaus , todel man seima didele didele vertybe, net jei ant stalo ir menkesnis duonos kasnis, svarbu kaip mes sakom , kad tik butume sveiki ir vienas kita palaikytume.
Atsakyti
QUOTE(DiJuKe* @ 2010 10 25, 10:24)
As turiu 3 ir nejauciu jokios reakcijos, bet kai paziuriu i save is sono einancia su 3 vaikais, man pasidaro be galo liudna

Oi zinokite man visai neliudna....Ir poziuris labai keiciasi su laiku aplinkiniu o ir pacios saves kinta poziuris i daugeli dalyku...Man paciai net smagu buna kai eidami zmones visada atsisuka ir nusisypso matydami mane einancia su vaikuciais tongue.gif (mintyse visada sakau va kokia as turtinga lotuliukas.gif ) Karta stebejau save ir is salies...atrodo tikrai keista bet tuo paciu sunku net paciai patiketi kad visi vaikuciai kurie salia manes yra mano wub.gif Bet tikrai del sprendimo auginti daugiau vaikuciu tikrai nesigailiu...Ir kas laukiasi manau tikrai yra begalo apdovanotos wub.gif ... nestumas tikrai yra dziaugsmas, todel kurios laukiasi turi iskelti aukstai galva ir didziuotis... bigsmile.gif Nes visos vertos medaliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(DiJuKe* @ 2010 10 26, 15:26)
Todel kad liuna ziureti i einancia moteri, apsikrovusia vaikais

Man visai atrodo net idomu ir miela...Begalo grazu paziureti i daugiavaike seima ypac kai vaikuciai nediduciai :)Visada vercia nusisypsoti smile.gif

QUOTE(Zaneta75 @ 2010 10 27, 22:37)
as taip pat triju dukru mama, ir kai einu su visom jom - nosi auksciau uzrieciu - lai mato visi kokia as turtinga smile.gif 

drinks_cheers.gif
Atsakyti
As turiu 3 ir nejauciu jokios reakcijos, bet kai paziuriu i save is sono einancia su 3 vaikais, man pasidaro be galo liudna

Čia labai jau lietuviškas požiūris - Ką kaimynai pasakys (pagalvos)... Svarbu, kaip pati į save žiūrit, į savo šeimą, negi jums dėl savo vaikučių gėda? Ar dėl susiformavusio visuomenės požiūrio, jei jau daugiau vaikų, tai tėvai tokie ir anokie... Aš pati tikrai trečio nenorėjau ir turėjo praeiti nemažai nėštumo laiko, kol susitaikiau su mintimi, jog bus dar vienas vaikelis, kol susitvarkiau su savimi, savo jausmais. O ką pasakys kiti, manęs nejaudino nei tada, nei dabar,kai visa plati šeimyna keliaujam gatvėmis. Tiesą sakant, mūsų mažylė į šeimą įnešė tai, kad gyvenam daug aktyviau, judriau, lakstau kaip kengūra su savo trimis vaikais (dvi jau nebe mažytės, bet dėl saugumo vis dar lydimos, jei reikia nuvykti kur toliau) ir tikrai ne gėda, jei kam atrodo,kad mūsų per daug, čia jau jų problema, ne mano biggrin.gif
Esu įsitikinus, kad savo požiūrį privalote keisti, nes jei mamai liūdna nuo savo šeimynos vaizdo, tai niekas kitas džiugesio į namus neatneš.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alkorista: 31 spalio 2010 - 23:11
Na va, kokia skirtinga mąstysena. Mano planas minimum 4 vaikai. smile.gif Jeigu tik yra sąlygos, tai kodėl ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(camelia1525 @ 2010 10 28, 17:42)
Kekvienas turi savo nuomone o forumai ta vieta kur pareiksti ja galima ir nereik perfrazuoti nuomones ax.gif

Kad niekas ir neperfrazuoja nuomones,tik visi komentuoja ta nuomone ir kiekvienas is "savo varpines" mirksiukas.gif

QUOTE(bbbituteee @ 2010 10 30, 01:27)
... , todel man seima didele didele vertybe, net jei ant stalo ir  menkesnis duonos kasnis, svarbu  kaip mes sakom  , kad tik butume sveiki ir vienas kita palaikytume.

wub.gif man seima taip pat labai didele vertybe,nors is artimu zmoniu ne palaikymo,o tik komentaru,kritikos,nuostabos tesulaukeme,spjoveme i visus,ir dareme taip,kaip geriausia musu seimai smile.gif aisku ir materialine puse yra labai svarbu,juk ir valgyt ir apsirengt,ir tvarkingos buities,ir pramogu ir visko ko reikia,bet protingai paskirsciaus pajamas,uztenka viskam,kazkam daugiau,kazkam maziau,gal kazko atsisakom kito vardan,bet esam laimingi budami kartu wub.gif

QUOTE(miauksyte @ 2010 11 01, 12:52)
Na va, kokia skirtinga mąstysena. Mano planas minimum 4 vaikai. smile.gif Jeigu tik yra sąlygos, tai kodėl ne? 4u.gif

drinks_cheers.gif ex,butu salygos,gal dar viena,bet deja,LT nera lengva vaikus augint,kol pas mus tokia politika,kad pats pasigimdei,pats ir islaikyk ir augink... na,neliudna mum ir taip thumbup.gif iskaitant suni ir sinsila,musu ir taip nemazai tongue.gif
Atsakyti
O man grazu mazos seimos, nors pati turiu didele. Na jei pinigu daug, tai gal ir nieko, bet kai mama pavargus, tie vaikai lipa ant galvos,kas cia gali buti grazaus.
Man beje visada siauba kele daug vaiku ir dar pametiniu, o va kaip gavosi
Atsakyti

Kiek paskaitau jusu pasisakymu visose temose apie vaikucius ,nu niekaip as nesuprantu kam jums reikejo vaiku,toks jausmas kad jus tokia nelaiminga su savo vaikais ...nebent jums liepe ar priverte jus gimdyti g.gif
Visi jusu pasisakymai tokie jau pesimistiski kad baisu verysad.gif
As irgi auginu tris vaikus,bet tikrai tuo labai dziaugiuosi ir didziuojuosi...zinoma sunku buna,auginu be aukliu ir seneliu pagalbos,bet puikiai susitvarkau,nesakau kad visada lengva,bet esu optimiste,suvaldau savo emocijas kai reikia ir toliau dziaugiuosi gyvenimu thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(mante25 @ 2008 02 27, 11:42)
aciu tada tikrai gimdysiu,,,,,,,,bet matot pasm mane jau 2 vyras,,manau tam reiksmes neturi,,,,

kai matai seima:) tai pirmo vyro nesimato tongue.gif bukit laimingi laukdami pagranduko biggrin.gif
Atsakyti

Esu įsitikinus, kad savo požiūrį privalote keisti, nes jei mamai liūdna nuo savo šeimynos vaizdo, tai niekas kitas džiugesio į namus neatneš.
[/quote]
Kazkada vaziuodama pro Silute pamaciau moteri einancia su kokiais 4-5 vos ne pametinukais vaikiukais, man taip grazu buvo, bet neslepsiu, pagalvojau : g.gif Nejaugi jie visi jos...
As su savo trimis damomis vos speju (vezioju i mokykla , pramoginius sokius, burelius), o cia tokia kruvele. Noreciau turet kokia pagalbininke namuose, kad bent grindis pravalytu, o tai kasdien pati einu, einu, galo nera... Pavydziu, nes pati svajojau 5 turet, bet manau ne triusiai esam, noriu pagalvot, kaip vaiklus i mokslus isleis, kad netektu jiems gatviu valyt. Va, kai ja sumastysiu kur ka investuot, kad geri procentai augtu, ir buciau tikra del vaiku ateities, dar, tikriausia bandysiu berniuka gimdyt (nors patyriau 3 Cezarius, ir nelabai gydytojai leidzia pagalvot apie dar viena), o gal gatava pasiimt katik gimusi...
Atsakyti
sveikos

man taip pat kaip viena mamytė sake, labai grazu ziureti i didele seima. visada nuziuriu ir nusisypsau - man toks vaizdas lb grazus. smile.gif
patys praejus siek tiek laiko tikrai organizuosimes trecia leliuka. biggrin.gif jei bus ir vel berniukas, tai reikes ir 4 karta bandyt. tongue.gif jei mergaite - tai vis tiek tikriausiai reikes ir jai drauges-sesutes pametinukes. ax.gif
Atsakyti