Įkraunama...
Įkraunama...

Draugas/vyras iš interneto

Su buvusiu vaikinu susipažinom internete. Pati ir susiradau,ir parašiau ir į pasimatymą pakiečiau. lotuliukas.gif Paprastai man patinka kai vaikinas mane 'užkariauja' bet va tą kart kažkas už pirštų tampė thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as su savo vyru irgi susipazinau internete. is pradziu bendravom kaip draugai, plepedavom visokias nesamones, apsnekedavom visus, nes as tada turejau kita kavalieriu lotuliukas.gif ir taip bendravom gal puse metu, kol viena vakara netycia susitikome kavineje, tada pirma kart gyvai vienas kita pamateme 4u.gif ir taip po truputi po truputi tapome pora, na zinoma iskart tada meciau as ta savo kavalieriu kai pamaciau savo branguj! blush2.gif ir iki siol esam laimingi kartu!
Atsakyti
As atsitiktinai pradejau susirasienti su mergina is rusijos platybiu. Bet nezinau ne labia kazkaip man. Nors ir nieko smagi, bet atstumas tai galingas, ir na, nei as labai pas ja, nei ji pas mane, tai truputi abejoju...
Atsakyti
Su saviškiu irgi susipažinau internetu. Aš net nebelabai įsivaizduoju, kad galima savo žmogų rasti kitur lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif As su savo vyru taip pat susipazinau per draugas.lt, ir nors niekada negalvojau kad ten gali buti kazkas rimto, uzkibau blush2.gif Mum abiem tai antra santuoka, mes net is to pacio miesto ir rajono Lietuvoj, o susipazinom Airijoje. Vat taip ir buna. thumbup.gif Esame labai laimingi ir laukiames dabar savo leliaus nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinastija @ 2010 02 17, 22:27)
Su saviškiu irgi susipažinau internetu. Aš net nebelabai įsivaizduoju, kad galima savo žmogų rasti kitur lotuliukas.gif

O man atvirksciai, as net neisivaizduoju, kaip galima rasti savo zmogu internete...
Atsakyti
aš irgi neįsivaizdavau...kol neieškodama radau blush2.gif viskas buvo lb gražu, bet neužtruko ilgiau nei 2 metus... nors buvo įveikta ir dešimtys tūsktančių km ir amžiaus skirtumas, bet po metų gyvenimo kartu viskas baigės. tiesiog internetu neįmanoma pažinti žmogaus tįaip kaip matydamas šalia savęs.....o santykių pradžia daug lemia ateity...
sėkmės kam pavyko sukurt "happy end'ą" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rusnele @ 2010 02 18, 18:14)
O man atvirksciai, as net  neisivaizduoju, kaip galima rasti savo zmogu internete...

ar savo zmogus ar ne savo - vien is internetinio bendravimo nesuprasi, taciau internetas yra labai geras budas uzsiemusiems zmonems "pagauti kontakta", o tolaiu jau bendraujama (jei bendraujama) realiai.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2010 02 18, 19:46)
ar savo zmogus ar ne savo - vien is internetinio bendravimo nesuprasi, taciau internetas yra labai geras budas uzsiemusiems zmonems "pagauti kontakta", o tolaiu jau bendraujama (jei bendraujama) realiai.

Tą ir turėjau omeny, kad šiais laikais dauguma pažinčių vyksta internetu mirksiukas.gif O ar norėsi bendrauti realiai, tai jau priklauso tik nuo tavęs 4u.gif
Atsakyti
labutis smile.gif
papildysiu ir as tu laiminguju bureli...esu istekejusi 4metai,esam labai laimingi,mylim vienas kita wub.gif
o susipazinom per draugas.lt as buvau po issiskyrimo,tai realiai nenorejau nieko naujo salia,tik bendravimo per atstuma...pati jam parasiau,ir bendravimas onlin truko 3men,tada jis grizo i LT(jis lietuvis tik gyvena UK) kartu praleidom dvi paras blush2.gif ir po menesio(reikejo baigti univera man) iskelevau pas ji smile.gif ir labai tikiuosi,kad dar ilgai ir laimingai gyvensim kartu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Antanas @ 2010 02 17, 00:52)
As atsitiktinai pradejau susirasienti su mergina is rusijos platybiu. Bet nezinau ne labia kazkaip man. Nors ir nieko smagi, bet atstumas tai galingas, ir na, nei as labai pas ja, nei ji pas mane, tai truputi abejoju...

Taigi zenytis nieks neliepia. O jei zenytis labai noresi, tai atstumas netrugdys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2010 02 18, 19:33)
aš irgi neįsivaizdavau...kol neieškodama radau blush2.gif viskas buvo lb gražu, bet neužtruko ilgiau nei 2 metus... nors buvo įveikta ir dešimtys tūsktančių km ir amžiaus skirtumas, bet po metų gyvenimo kartu viskas baigės. tiesiog internetu neįmanoma pažinti žmogaus tįaip kaip matydamas šalia savęs.....o santykių pradžia daug lemia ateity...sėkmės kam pavyko sukurt "happy end'ą" 4u.gif

Vat apie ta lemima-placiau,galima? Cia - ta prasme-"pamatei, nepatiko, viso gero"? Ir tarp "pamatei" ir "viso gero" jau santykiai? g.gif
Atsakyti