Įkraunama...
Įkraunama...

Draugas/vyras iš interneto

QUOTE(MAUPA @ 2008 02 26, 22:45)
Sveikos,
norejau paklausti, o gal tiesiog pasidometi, ar tikite kazkokiais rimtais santykiais, kai susipazisti internetu? na atrodo bendrauji, skambiniesi, sms'ini, atrodo viskas super duper...bet va arteja ta susitikimo diena, ir apemusi baime, ar kai susitiksim viskas bus taip paciai ciki piki??? gal cia yra moteru/merginu kurios susirado internautinius vyrus???  bigsmile.gif

Papildyta:
netikėjau, bet pasirodo galima
Atsakyti
QUOTE(MAUPA @ 2008 02 26, 22:45)
Sveikos,
norejau paklausti, o gal tiesiog pasidometi, ar tikite kazkokiais rimtais santykiais, kai susipazisti internetu? na atrodo bendrauji, skambiniesi, sms'ini, atrodo viskas super duper...bet va arteja ta susitikimo diena, ir apemusi baime, ar kai susitiksim viskas bus taip paciai ciki piki??? gal cia yra moteru/merginu kurios susirado internautinius vyrus???  bigsmile.gif

O koks skirtumas kur susipažint. Anksčiau nebuvo tokio daikto kaip internetas, tai gal kažkam ir neįprasta. Mano vyras iš interneto smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ire @ 2008 06 04, 15:40)
Mergaitės, o kuriose svetainėse geriausiai ?

Oi, aš tai prieš tuos pažinčių portalus, nors pati galima sakyti beveik tokiam bendravau g.gif bent pavadinimas tinka, nes iš esmės ten jokių anketų, tik chatai vos ne biggrin.gif . Tieisog nuėjau į bangą.lt, dabar bitė plius, ir įlindau į pati pirmą klubą, ten daugiausiai narių ir žinučių buvo "noriu susipažinti". Prasidėjo meet'ai, draugai, susitikimai, bendri vakarėliai, šventės. O kai pažįstamų ratas didėja, tai ir žmogus tavo atsiranda. Tiek.
Atsakyti
Ir aš saviškį, jei taip galima sakyt radau, oi, atsiprašau, jis mane rado internete smile.gif
Įsidėjau draugės įkalbėta anketą, bebūnant šią vasarą Šventojoje gaunu sms'ą-kad nori susipažinti. Nežinojau, ką žmogui atsakyt, neskol poilsiavome neturejau interneto, tai buvo mandagus, paklause ar galim bendrauti sms, paskui paklause ar gali man paskambinti ir taip rasinejomes ir skambinomes berods penkias dieneles-issipasakojom per ta laika viska, kas buvo idomu. Keista, bet kai pirmasyk kalbejomes telefonu, tai truko ilgiau nei pusvalandi, bijojau, kad nebus ka kalbet su svetimu zmogumi, o kalbos liejosi kaip per sviesta, lyg pazinotume vienas kita jau ilgai ilgai. Susitikome po savaites realiai, kaip tik šią rugsėjo pirmąją-tokia sisimintina data gavosi. pries tai aisku apsikeiteme nuotraukomis el. pastu (nes jo anketa buvo be foto). Ir ka-pasimatymas buvo nuostabus, jis kaip ir pradzioje telefonu, taip ir naturoje pasirode labai galantiskas, mandagus, dzentelmenas( manau naturalu, kad gavau geliu, o kad pries sedant i automobili atidaro man duris, tai irgi maloniai nustebino), bet ne saldus, o man tai labai patiko. Juolab, kad as turiu dukteri ir poziuris i ja man taip pat labai patiko. is turi sunu,kuris gyvena su jo buvusia zmona ir mane suzavejo, kaip jis rupinasi savo vaiku. O labiausiai pakerejo jo paprastumas-zmogus ir nebiednas ir grazuolis mano akimis, o kuklus ir paprastas kaip reta siais laikais. Zodziu tikome vienas kitam, patikome, bendraujame, telefonu saskaitos abiems jau virsijo limitus, teko prasitest smile.gif Esu laiminga iki begalybes. Nors buvau pati didziausia skeptike tokio pobudzio pazintyse. Tikiuosi busime kartu amzinai smile.gif
Sekmes visoms ieskancioms savojo vyro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAUPA @ 2008 02 26, 23:45)
Sveikos,

Na galiu pasakyti kad nera internetas tokia bloga vieta susipazinti. Su savuuoju esu jau 4 metus. Bet, deja, jis kadangi gaudosi lb gerai tame IT, ttekdavo ji toliau gaudyti, nes ir toliau pazindinosisu mergom,pirmais metais.Na o dabar lyg ir viskas gerai,galtik daba suprantu,kad jis vis gi ne skirtas man unsure.gif
Atsakyti
Pazystu ne vieną porą, kuri taip susipažino thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena,

aš su MB taip pat susipažinau per internetą ir iki šiol esame kartu ir esu laiminga:)
Atsakyti
mes irgi internete, draugas.lt susipazinom pries beveik 3 metus. rezultatas liniuoteje matosi blush2.gif
Atsakyti
ash su savuoju susipazinau interneto pagalba ir po nemazai metu draugystes istekejau ax.gif
Atsakyti
Mes taip pat vienas kita suradome internetu. smile.gif Esam labai laimingi. Geras dalykas, tas internetas. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, aš su savuoju irgi susipažinau per draugas.lt.... nors prieš tai turėjau nemažai skaudžios patirties, bet JIS - nuostabi išimtis. po kelių pasimatymų supratau, kad myliu... apsigyvenom kartu... dabar mes - vyras ir žmona wub.gif du maži laimingi žmogučiai, neįsivaizduojantys savo gyvenimo vienas be kito... bigsmile.gif
taigi....
Atsakyti
As su savo vyru susipazinau per interneta hihihi.gif tik veliau issaiskinom kad mokomes toje pacioje mokykloje lotuliukas.gif
Atsakyti
As susipazinau su savo vyru internete ,jau bus metai kaip vede ax.gif
Atsakyti