Įkraunama...
Įkraunama...

Draugas/vyras iš interneto

Jei internetas teikia tokią galimybę susipažinti, tai kodėl gi nepasnaudojus? rolleyes.gif Tik reikia turėti omeny, kad anapus ekrano gali slėptis ne žavus princas, o koks nors iškrypelis. blink.gif
Atsakyti
Mergaitės, o kuriose svetainėse geriausiai ?
Atsakyti
QUOTE(ire @ 2008 06 04, 15:40)
Mergaitės, o kuriose svetainėse geriausiai ?

www.pazintys.lt... www.uch.lt... i kokia benueisi, visur tas pats- matyt jos veikia sujungtos i viena tinkla... Sekmes 4u.gif
O del iskrypeliu- tai ir gatvej nezinai- uz kokoio malonaus veidelio tas iskrypelis slepiasi g.gif
Atsakyti
Turiu 2 patirtis sia tema smile.gif
su vienu susipazinom...padraugavom, atrode, kad skirti vienas kitam...susituokem, pagimdziau dukra, dabar skyriamias....sad.gif dabar galvoju-susizavejimas buvo ar kas...bet dziaugiuosi turinti dukrele
kita patirtis-taip pat susipazinom, susitikinejom, susirasinejom, bet gyventi negalejom kartu, nes labai jau toli gyvenom vienas nuo kito, bet kas kart apie ji pagalvojus suprantu, kad galetumem kartu buti, jisai pats taip sake, bet viens del kito neisdrysom palikti savo miestu...iki siol graziai bendraujam, nors praejo daug metu...

Abu buvo is kito miesto..........dabar negaliu pasakyti ar tai nesamone, ar verta, bet...nezinai ir gatvej sutikus zmogu ar galesi su juo bendrauti. Tiesiog internetu bendraujant mes galim daugiau pasakyti vienas kito nematant(drasos daugiau), bet taip pat mes galim drasiai meluoti, nes zinom, kad nemato taves ir nepatikrins...
kiekvienas atvejs kitox blush2.gif
Atsakyti
užsiregistravau vienoj svetainėj visai kitu tikslu, ne meilės ar nuotykių ieškodama. gavusi keletą pakvietimų bendrauti pamaniau įdomu, nieko neprarasiu. užsikabinau. ypač už vieno, kiek įžūloko bet labai romantiško vyruko. taip ir tęsiasi bendravimas mėnesių mėnesiais. tiesa, ne lietuvis. buvau ir aš pas jį, ir jis pas mane. ir noras didžiulis būti drauge. bet ..
ne viskas taip gyvenime būna paprasta. laikas parodys, kaip viskas išsispręs. tiesa sakant, prieš susitikdama buvau kiek prastesnės nuomonės, tiksliau tikėjausi jog galiu nusivilti ir rasti ne tokį ir idealų. deja deja, viskas buvo daug gražiau nei laiškuose. įklimpau, oi įklimpau... doh.gif
Atsakyti
As savo vyrą irgi sutikau internete, bet paaiškejo, kad esame ne tik iš to paties miesto, bet ir baigę tą pačią mokyklą.. Net ir metų skirtumas labai nedidelis - o vienas kito kažkodėl neatsimenam blush2.gif Smagu, kad nereikėjo baimintis pirmo susitikimo, nes tarsi su senu pažįstamu bendravau smile.gif
Atsakyti
Na saviski irgi internete radau biggrin.gif nuo pat pirmos pazinties dienos kazkokia trauka jam jutau, bendravom internetu ir telefonu gal menesi, susitikom ir nebeissiskyrem jau 4 metus esam kartuir turim dvi mergytes smile.gif nors mano visos pazintys buvo internetines bet kazkokie nenormalus vis papuldavo unsure.gif doh.gif lotuliukas.gif kol susipazinau su dabartiniu savo vaikuciu teciu wub.gif
Atsakyti
internetiniu pazinciu esu turejusi ne viena ir ne dvi...bet niekad neidavau i pasimatymus...visos jos baigdavosi tiesiog bendravimu...kol pirma kart sutikau nueit...pries beveik 3 metus...ir sutikau savo vyra... blush2.gif nuo pirmo pasimatymo prasidejo draugyste ir dbr jau daugiau nei menesis kaip esame vede... ax.gif nznau iki siol kodel pries tai nesutikdavau susitikt o su juo sutikau... blush2.gif
taip kad internetines pazintys gali virst i rimtas... mirksiukas.gif beje mano jau vyro draugas menesiu anksciau negu mes, susipazino su panele kuri veliau virto mano lb gera drauge...jie jau daugiau nei metai vede... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAUPA @ 2008 02 26, 22:45)
Sveikos,
norejau paklausti, o gal tiesiog pasidometi, ar tikite kazkokiais rimtais santykiais, kai susipazisti internetu? na atrodo bendrauji, skambiniesi, sms'ini, atrodo viskas super duper...bet va arteja ta susitikimo diena, ir apemusi baime, ar kai susitiksim viskas bus taip paciai ciki piki??? gal cia yra moteru/merginu kurios susirado internautinius vyrus???  bigsmile.gif

Daug laiko esu praleidus pažinčių portaluose smile.gif su MB, su kuriuo susipažinome ten pat, draugaujame jau metus beveik smile.gif
ką galėčiau pasakyti iš savo patyrimo, žmonės ten taip pat kaip ir visur - visokių pasitaiko bigsmile.gif svarbiausia - teisingai pasirinkti thumbup.gif
Atsakyti
aš buvau išsiskyrus su draugu po 10 metų bendravimo. širdies dėl to neskaudėjo, nes tai buvo mano iniciatyva, bet bendravimo tai norėjosi. Miestelis mano buvo nedidelis, na juk negyvensi tik darbas, namai, mama, katė... o ką daryt? gatvėj prie žmonių juk irgi nesikabinėsi, o ir šokiam amžius nebe tas. Vieną dieną ryžausi - užpildžiau anketą, įkėliau keletą nuotraukų. Patupėjau ten (pažintyse) gal kokį mėnesį, paskui su vienu ryžausi susitikt - pasirinkau savo teritoriją.. kad saugiau būtų ax.gif Jis buvo iš vilniaus - atsumas virš 100 km. - na nelabai ten ko ir tikėtis gali. Bet pasibuvom kartu, abiem intriga užsimezgė, vis daugiau pabendraut norėjosi, pradėjom savaitgalius kartu leist. po 3 mėn jis man persikelt į vilnių pasiūlė, aš ir darbą naują susiradau.. o po to pasijutau nestuke.gif. Jis man pasipiršo, bet kad aš iš reikalo tekėt nenorėjau ir per galvą vartytis, tai susituokėm prieš tris savaites.. o dukrytė per vestuves jau ir pati šoko tongue.gif
Atsakyti
musu irgi pati pradzia buvo internetine, kuri veliau perraugo i kai ka daugiau wub.gif
Atsakyti
As ir savo vyra "sutikau" internete,tiksliau mirc'e. Viskas labai greitai vystesi,dabar jau esam vede daugiau nei 2 metai ir turim mergyte. Namuose buna ir "dūmų", bet skirtis nesiruosiam ir neisivaizduojam savo gyvenimo vienas be kito. lotuliukas.gif tikiuosi,tai tęsis ir toliau... didis.gif
Atsakyti