QUOTE(Marzde @ 2008 06 01, 23:52)
Pirmą dieną, kai susirašėt ar kai susitikot? Ir po dviejų pasimatymų nutarėt tuoktis?
Aš čia klausinėju, nes domiuosi, pati dar nesu išbandžius internetinių pažinčių.
Tie 2 pasimatymai po pora savaiciu truko... jau pamate vienas kita nuotraukose, kazkas kirbejo/// mano/// ... iki tol vyko pokalbiai skype su kamerom... nuotraukom ir t.t. ir baisiai pribrendo reikalas iki negalejimo, kad reikia gyvai susimatyti...

Tiesa, vaziavau as!!! ir sutinku, kad cia dvieju zmoniu susitarimas... o be to ir geriau pirmai apsiziureti, nei i savo namus isileisti....
nuo to laiko vien keliones, kruvos pinigu eina bilietams ir t.t. Norim buti kartu ir tuokiames

Susipazinom su vienas kito seimomis.
Mums jau nebe 18 metu, kad vaiksciotume uz rankuciu susikabine. be to- abu zinom ko norim i gyvenimo, ko ieskome kitame zmoguje...
O garantiju- niekas neduoda... tai priklauso tik nuo musu paciu

Mums tai jau 2-oji santuoka bus!
GYvenimas loterija, koks skirtumas kur sutiksi zmogu... Vistiek bendraudamas issiaiskini visus tau rupimus dalykus...
As taip pat netikejau pazintim... ir nieko rimto neieskojau... vienas vedes buvo indusas is anglijos... bet anketoj rase, kad negyvena kartu... bizny latvijoj turi... iesko ilgalaikiu santykiu... tai man atrodo, kad ieskojo pastovios meiluzes... as visad klausiu tiesiai sviesiai ir ko tikisi is manes....
Tiesa, neilgai as ten buvau tose pazintyse.... dabar musu abieju ten nebera...
Nu as kazkaip nesureiksminu susitikimu vietos- internete, gatvej ar klube...