Įkraunama...
Įkraunama...

Draugas/vyras iš interneto

Uzsiregistravau poroje pazinciu svetainiu (drauge liepe doh.gif )
ziuriu skeptiskai, pasirasineju,bet be entuziazmo
Atsakyti
man asmeniskai nera nei poreikio nei noro. bet va zinau moteru, kurioms yra virs 40 ir kurios skyp'u naudojasi tam kad susirastu nauju draugu smile.gif ir kiek zinau neblogai sekasi. susipazista su ivairiausiais uzsenieciais, kurie pas jam po to atvaziuoja, o gal po kiek laiko ir jos pas juos nuvaziuos bigsmile.gif
Atsakyti
butent internetu susipazinom su vyru. Esu labai laiminga ir mylima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~Flamme~ @ 2008 05 16, 17:10)

Mano tokia pati situacija,kol kas nesiskundziu wub.gif
Atsakyti
Ir mes susipazinom per Draugas.lt.
Tfu tfu tfu, viskas kol kas thumbup.gif
Labai myliu savo vyra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydulis @ 2008 05 18, 19:37)
Mano tokia pati situacija,kol kas nesiskundziu wub.gif

ir mes susipazinom internete. nenuvyle, nei internetinis, nei realus pasimatymai...
Jau pirma diena supratom, kad norim buti kartu... Uz 4 men. musu vestuves blush2.gif

Ejau dar i 2 pasimatymus, nuomone nepasikeite... "ne mano".... ax.gif

O koks skirtumas, kur susipazysti klube, gatveje ar pas draugus? Santykiu sekmei, tai neturi jokio sirtumo!!! Abiems mums tai bus 2-oji santuoka. O ex'ai buvo is pazystamu rato... g.gif
Atsakyti
O man vis kliūna vyrukai, per pietų pertraukas ieškantys pasilinksminimo.Žinoma, vedę. Kartais kyla minčių, kad tik tokius ir pritraukiu. O kartais pagalvoju, kad visi vedę per pietus išdykauja...
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2008 02 28, 20:53)
Gali būti visaip, bet užsiciklinti ant minties, kad taip atsitiks būtent tau, vis dėlto net labai nepatartina.
Papildyta:

Neramu tai ir nevažiuok. Apskritai bent aš tai laikyčiaus tokios taktikos - jei tiki, kad gali kas nors iš to išeiti, tai jau būk malonus, gerbiamasis, atvažiuok susitikti pats. Ir jokių pasiteisinimų čia būti negali - net jei tas svajonių princas gyvena šalyje, kur pieno upės plaukia, o čia tik vargana apniukusi Lietuvėlė. Dėl svarbaus žmogaus dar ne tiek "pasiaukoti" galima.

sveikos!
as irgi susipazinau per interneta, visa tai ne Lietuvoj... irgi bijojau vaziuoti, bet mano noras ir jausmas tam zmogui buvo didesnis uz baime. ax.gif ir susitikom po 4 menesiu , nors buvau macius tik 2 nuotraukas ir net nekalbejus telefonu... man vidinis balsas sake, kad cia mano zmogus thumbup.gif
taigi taip susitikinedavom kokioj kitoj saly, arba keliaudavom kartu jau 3 metus, o 4-tus kartu gyvenam drinks_cheers.gif wub.gif
Ma tai pati nerealiausia ir graziausia gyvenimo istorija!
bet negali laukti is kito kad as - mergina, ir tegul svajoniu princas pats iesko, kaip atvaziuoti. O gal tas zmogus labai drovus, o gal yra kitu priezasciu? juk jei butu viskas taip paprasta, neieskotume per inerneta...
Atsakyti
Labuka, is savo patirties galiu pasakyti , kad internete yra visokiu zmoniu ir keistuoliu ir fainu. Is pradziu as buvau nusistacius pries visokias internetines pazintis, bet kaip sako nespjauk i vandeni biggrin.gif uz beveik dvieju menesiu mano vestuves , o busima vyra sutikau internete , taip kad ir internete galima sustikti savo zmogeliuka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhas @ 2008 05 06, 19:56)
As ir savo katina interneto platybese radau....
..."jam gerokai virs 30, turi du vaikus, mano ir marga istorija buvo.. "
... pasirodo siek tiek vyresnis(bet tikrai ne tiek, kiek sake), visai nieko  ax.gif o ir vaikuciu, pasirodo, neturi.. rolleyes.gif 

O kam jis melavo, kad turi du vaikus, po to jau neturi.. g.gif ir metus melavo...

QUOTE(na_palauk @ 2008 05 27, 11:33)
ir mes susipazinom internete. nenuvyle, nei internetinis, nei realus pasimatymai...
Jau pirma diena supratom, kad norim buti kartu... Uz 4 men. musu vestuves  blush2.gif

Ejau dar i 2 pasimatymus, nuomone nepasikeite... "ne mano".... ax.gif

Pirmą dieną, kai susirašėt ar kai susitikot? Ir po dviejų pasimatymų nutarėt tuoktis?

Aš čia klausinėju, nes domiuosi, pati dar nesu išbandžius internetinių pažinčių.
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2008 06 01, 23:52)
Pirmą dieną, kai susirašėt ar kai susitikot? Ir po dviejų pasimatymų nutarėt tuoktis?

Aš čia klausinėju, nes domiuosi, pati dar nesu išbandžius internetinių pažinčių.

Tie 2 pasimatymai po pora savaiciu truko... jau pamate vienas kita nuotraukose, kazkas kirbejo/// mano/// ... iki tol vyko pokalbiai skype su kamerom... nuotraukom ir t.t. ir baisiai pribrendo reikalas iki negalejimo, kad reikia gyvai susimatyti... ax.gif Tiesa, vaziavau as!!! ir sutinku, kad cia dvieju zmoniu susitarimas... o be to ir geriau pirmai apsiziureti, nei i savo namus isileisti....
nuo to laiko vien keliones, kruvos pinigu eina bilietams ir t.t. Norim buti kartu ir tuokiames wub.gif Susipazinom su vienas kito seimomis.
Mums jau nebe 18 metu, kad vaiksciotume uz rankuciu susikabine. be to- abu zinom ko norim i gyvenimo, ko ieskome kitame zmoguje...
O garantiju- niekas neduoda... tai priklauso tik nuo musu paciu blush2.gif Mums tai jau 2-oji santuoka bus!
GYvenimas loterija, koks skirtumas kur sutiksi zmogu... Vistiek bendraudamas issiaiskini visus tau rupimus dalykus...
As taip pat netikejau pazintim... ir nieko rimto neieskojau... vienas vedes buvo indusas is anglijos... bet anketoj rase, kad negyvena kartu... bizny latvijoj turi... iesko ilgalaikiu santykiu... tai man atrodo, kad ieskojo pastovios meiluzes... as visad klausiu tiesiai sviesiai ir ko tikisi is manes....
Tiesa, neilgai as ten buvau tose pazintyse.... dabar musu abieju ten nebera... biggrin.gif
Nu as kazkaip nesureiksminu susitikimu vietos- internete, gatvej ar klube...
Atsakyti
QUOTE(~Flamme~ @ 2008 05 16, 19:10)

As irgi su savo brangenybe susipazinau per interneta :)Bet nebuvo jokiu mirkimu chatuose ir pan. Apsikeitem numeriukais, susitikom ir wub.gif
Atsakyti