Įkraunama...
Įkraunama...

Draugas/vyras iš interneto

Turejau viena, su kuriuo susipazinau per interneta, daugauti ememe vos susitike, nes sirdys suvirpejo ir.... viskas pasibaige po nepilno menesio. Grazus buvo, iskalbingas, bet kazkoks net nezinau. Ikyrus iki negalejimo. kaip internele laiskais vare, taip ir gyvenime. Daede jis mane, privede iki liepto galo lotuliukas.gif Daugiau interneto pazinciu nebandziau, nors porai draugiu pasiseke ir rimtesnius surast. Tiesa, vienas draugelis tokias nenormalias panas ten suzvejodavo, kad noredavosi jas pamacius laukais begti. Bet velgi - galiausiai sutiko sau skirtaja.
Isvada - kur aktyviai ieskosi, ten ir rasi. Ar klube, ar internete, ar bibliotekoje:)
Atsakyti
QUOTE(pukebaisule @ 2008 03 27, 16:47)
Isvada - kur aktyviai ieskosi, ten ir rasi. Ar klube, ar internete, ar bibliotekoje:)

manau, kad jei aktyviai ieskosi, tai nieko ir nerasi biggrin.gif
Atsakyti
Šia tema turiu toooookį pavyzduką gerą :-)
Mano geriausia draugė - internetinių pažinčių, portalų, pokalbių etc. fanatikė.... Keistai man atrodo jos tokie pomėgiai, bet... kiekvienam juk savo, ar ne? Žodžiu, pliurpė pliurpė jin tenai ir susipliurpė su kažkokiu vaikinuku. Pusmetį gera papliurpė (ji sėdėjo namuose, gimtojoje Lietuvėlėje prilipusi prie kompiuterio monitoriaus, o jis, kaip dažnokai jau gaunasi šiais laikais - Anglijoje varvino akeles vakarais po darbo prie kompiuterio...) ir pasikviete jis ją į svečius... Kaip dabar pamenu tą savaitę prieš kelionę, su daugybe hamletiškų klausimų "Vykti ar nevykti - štai kur klausimas?!" ir pan... Žodžiu, šiaip taip mes ją išleidome... Oro uoste dar dalinau paskutinius nurodymus, kad laikytųsi pasą prie savęs, kad jei gink Dieve kas nutiktų, tegul meta visus tuos daiktus, nupirksim viską naują ir pan, ir lekia pas draugus, gimines ir artimuosius Anglijoje (kaip žinia, jų ten visi dabar turime...), o tada jau ją pargabensime bet kokia kainą į Lietuvėlę, tegul tik nieko nebijo ir jei ką, prašo pagalbos... Pamokslavau kaip kokia bobutė, nors ji už mane vyresnė, bet... ką padarysi, juk aš jaudinausi ir pergyvenau dėl jos! Na, bet viskas išėjo geriau negu gerai :-) Grįžo mergina po savaitėlės švytinti kaip braškė, sulaukė savo brangiausiojo vėliau sugrįžtančio atostogų į Lietuvą, vasarai apti nuvyko tenai padirbėti. Dabar jau abu Lietuvoje, abu dirba, abu gyvena ir ala myli vienas kitą, ala begalo laimingi (na, juk nėra namų be dūmų, būkime sąžiningos ;-) ) Ir taip jau jie kartu kokius... tris metelius! Jei ne daugiau, kažkaip pasimečiau čia tuose metuose, per greitai jie bėgti pradėjo, tai nesu visiškai tikra :-)

Na, ir po tokių istorijų netikėk tu, žmogau, internetine meile :-D Juk visko būna - aš savąją, tiksliau, jis mane senobišku, tiesioginės pažinties būdu surado, o vat draugė kitaip laimę pasigavo :-)
Atsakyti
Mano MB taip pat "surastas" interneto placiuosiuose vandenyse smile.gif bigsmile.gif Kai susipazinom, susirasinejom pora menesiu. Laiskai buvo vienas uz kita ilgesni rolleyes.gif Susitikom, ir daugiau nesiskyrem wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atgimusi: 18 balandžio 2008 - 19:38
Daug mano graugiu rado vyrus is interneto.
Joms beja visoms ne is pirmo karto pavyko mirksiukas.gif
Atsakyti
mudu su vyru irgi susipažinom interneto platybėse biggrin.gif
Atsakyti
Ugu. As ir savo katina interneto platybese radau. Susirasinejom per naktis smile.gif tiksliau, nuo velyvos nakties iki paryciu smile.gif nors tie pokalbiai buvo apie beleka ir praktiskai viskas buvo melas ax.gif "jam gerokai virs 30, turi du vaikus, mano ir marga istorija buvo.. 4u.gif " as kazkaip skeptiskai i tokius dalykus ziurejau. Pazinciu ir realiu per akis buvo..Bet va, vienasyk velai vakare paskambino, nusileisk sako,paplepesim. Aj, nu ir ka as prarasiu,pagalvojau..(kad vyresnis, tai ne pirmas ir ne paskutinis maniau, tik del vaiku kazkaip neramu buvo..) nusileidau, pasirodo siek tiek vyresnis(bet tikrai ne tiek, kiek sake), visai nieko ax.gif o ir vaikuciu, pasirodo, neturi.. rolleyes.gif tik kad tu kadru tada turejau, per daug nekreipiau demesio..smile.gif Kadangi buvo vasara, as nieko neveikiau, prasidejo visokios maudynes vakarais, iskylos.. Parveza mane namo, ir kiekviena karta uzeina i svecius..filmu paziuret..Ziuredavom iki 5 ryto..Bet tik draugiskai smile.gif Tas draugiskai tesesi, tesesi, tesesi, oj ilgai tesesi, bet viena syki jis liko nakvot, tai va, beveik jau du metai kaip dalinames viena lova wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazhas: 06 gegužės 2008 - 18:58
Mes irgi internete susipazinom ir esam laimingai vedę wub.gif
Atsakyti
kaip sakoma niekada nesakyk niekada, bet jau aš kai vis bandau susipažinti su kokiu interentiniu tai vis turiu į kokia negerą istoriją isivelti..man teko susipažinti su tokiais fruktais,kad sau pažadėjau daugiau jokių tokio tipo pažinčių..
na bet yra matyt ir normalių jei iš jų gimsta ir šeimos..
Atsakyti
Na man internetas, kaip susipazinimo priemone tai schmoll.gif kazkaip apsurdiskai atrodo, nejau nera kitu budu, kaip susirast savo antraja puse g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adnietė @ 2008 05 07, 20:49)
Na man internetas, kaip susipazinimo priemone tai schmoll.gif kazkaip apsurdiskai atrodo, nejau nera kitu budu, kaip susirast savo antraja puse g.gif

Kaip ir tu daug kas ironiskai ziuri i tokias pazintis, bet kita vertus , juk nezinai kur taves meile laukia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MAUPA @ 2008 02 26, 22:45)
Sveikos,
norejau paklausti, o gal tiesiog pasidometi, ar tikite kazkokiais rimtais santykiais, kai susipazisti internetu? na atrodo bendrauji, skambiniesi, sms'ini, atrodo viskas super duper...bet va arteja ta susitikimo diena, ir apemusi baime, ar kai susitiksim viskas bus taip paciai ciki piki??? gal cia yra moteru/merginu kurios susirado internautinius vyrus???  bigsmile.gif

As su savuoju susipazinau butent taip. Iskyrusi ieskojau paguodos ir supratimo ir po beveik 2 metu mes liepa tuoksimes 4u.gif
Atsakyti