Su dabartiniu vyru susipažinau per internetą

as su savo brangiausiuoju susipazinau irgi per interneta. pradzioje susirasynejom, po savaites susitikom, o po menesio jis man pasipirso
tai buvo kaledinis stbuklas mums abiems, kad taip netiketai ir greit ikritome vienas kitam i sirdele

as su savo vyru susipazinau per interneta.bijojau eiti i pirma pasimatyma,bet nenusivyliau.is pradziu susitikdavome tik savaitgaliais,nrs esam is skirtingu miestu,bet greit pajutome,kad norime buti visa laika kartu.ir stai dabar jau 4 metai laimingai gyvename
as taip pat su saviskiu susipazinau internete.Anksciau nekaip ziurejau i tokias pazintis, bet viskas ivyko atvirsciai. kaip sakant, niekada nesakyk niekada
džiaugiuos užvisas, suradusias savo antrąsias puses virtualioje erdvėje
na man taip nepasisekė.kiek teko pabendrauti su žmonėmis iš interneto susidariau įspūdį, jog daugelis jų kompleksuoti , sunkiai bendraujantys žmonės, todėl manau ,kad gerai prekei reklamos nereikia ( žinoma čia tik mano asmeninės patirties išvados
...visada yra išimčių iš taisyklių )

na mano busimas vyras irgi "is interneto"
netiketai uzklabino per ICQ pries beveik 3 metus, o jau tuoj vestuves
aisku, aplinkiniams keista, kai tavo busimas vyras "is interneto" ir dar uzsienietis, bet taip jau buna...
as tiesa pasakius, netikiu tik tais atvejais, kai internetas naudojamas tuo aisku tikslu - susirasti antraja puse, o siaip tai... va mes pradejom kalbetis, beveik metus TIK kalbejomes apie si bei ta, jis dar mane del mano nesekmingu meiliu guode, o paskui viskas gavosi taip kaip gavosi

as tiesa pasakius, netikiu tik tais atvejais, kai internetas naudojamas tuo aisku tikslu - susirasti antraja puse, o siaip tai... va mes pradejom kalbetis, beveik metus TIK kalbejomes apie si bei ta, jis dar mane del mano nesekmingu meiliu guode, o paskui viskas gavosi taip kaip gavosi

As irgi ne isimtis, susipazinom per interneta, tiesa internetu beveik nebendravom, greit perejom i gyvus santykius
Esam kartu metus

Mano vyras taip pat is interneto, pradraugavom 4 metus ir jau daugiau kaip pora menesiu sumaine aukso ziedus

sveikos ir mano vyras is interneto iki susitikimo bendravom daugiau negu pusmeti nes as buvau uzsieni, o jis lietuvoje, kai as gryzau daugiau niekur nebevaziavau, viskas vyko zaibiskai, greit bus 2 metai kai vede 3 kai kartu, ir jau turim stebukleli...siaip pazystu nemazai poru kurie yra susipazine internetu , sekmingai bendrauja kai kurie vede

Netyčia užmačiau jo nuotraukas internete ir pasakiau, kad šitas tai tikrai bus mano
o dabar sukūrėm šeimą ier turim lelių