QUOTE(Robert @ as,2012 11 07, 19:59)
Sveiki, aš tiesą sakant nusivyliau internetine pažintimi "Dr......", nes visų pirma vyrai susiduria rimta problema:
1. merginoms sudėtinga atskirti normalu vaikiną tarp gausybės laiškų, kuriais užverčiamos merginos-moterys.(nebent atkreipi įdomiu laiško turiniu)
2. iš merginu gavau tik keleta laiškų, kurios buvo tikrai "baisios", atsiprašau bet visom prasmėm...
3. jus norite ilgo susirašinėjimo, galbūt taip suprasti ar tai normalus vaikinas, bet man daug mieliau pamatyti gyvai ir pajausti, pamatyti ir išgirsti kaip mąsto žmogus, bet tokiu buvo labai mažai. O aš neturiu kantrybės blevyzgoms.
4. pastebejau, kad dauguma ragauja du viename, ateina į pasimatyma ne tik susipažinti, bet ir pavalgyti..., 1 iš 10 pasisiulė susimokėti...na, taip buvo malonių akimirkų, kai maloniai pavaišindavau ir gaudavau gerų emocijų pabendraves, patikdavo...o kitą dieną dingavo iš akiračio ir nepaaiškindavo kodėl, arba pasiparašydavo papusryčiauti ir veliau dar pavakarieniauti....mes ką-bankomatai?
Tad nusprendžiau dingti iš pažinčių portalo ir gyvas bendravimas man labiau patinka, man nesudetinga užkalbinti gatveje patikusi žmoų, tik bėda tą, kad nevisada randu tokį žmogų su kuriuo abiems skiltų kibirkštėlė...

Tad mielai paskaitysiu Jūsų merginos patarimų, kaip sako: nuginkluoti ir laimėti galima tik pažinus priešą...Jūs moterys ir mes vyrai iš skirtingu pasaulių, tad noriu pažinti moteris ne kaip priešus, bet kaip žmogu su kuriuo galėčiau kalbėtis viena kalba...
Tai mano pirmas pasisakymas šiame portale, nepykite, jei kam nepatiks...nors tai jūsų bus problema
Laba

! Pritariu pacio issakytai nuomonei, kad laikas, praleistas "Draugas.lt" yra dazniausiai veltui sugaistas...Taip, publika ten ivairi, yra ivairiu, idomiu zmoguciu, bet dauguma ten esanciu, na atsiprasau, gal man cia teko tokia "Laime" tokius pazinti, yra perdetai geros nuomones apie save, arba pasikele, arba patys nezinantys ko nori ir besiblaskantys! Kol susirasineji, bendrauji, atrodo viskas eina lig is pypkes, bet susitikus realiai gan daznai pamatydavau visai kitoki zmogu nei jis save pristatydavo per virtualu bendravima...taip,gal esu prie isrankesniu, bet juk nejau atsisakyt galimybes rinktis, jei tokia yra

? Na norisi tu kibirksteliu akytese, nors tu ka

...
Virtuali pazintis niekada neatstos Realios...Niekada

!...na nebent kazkam tai yra darbas, klientu paieska ir visai nera skirtumo su kuo, kada ir kaip...O man svarbi akiu kalba, balsas, gestai, kalbejimo maniera ir t.t.
O kas del virtualaus bendravimo tai jis imanomas tik su idomiu, panasiu paziuru bendraminciu...Ir be jokios abejones su zmoguciu, su kuriuo jau draugauji! Juk taip malonu, isijungus kompa anksti ryte, surasti pasilabinima, vel isijausti i smagu pasisnekuciavima ir t.t.