Įkraunama...
Įkraunama...

Draugas/vyras iš interneto

QUOTE(Sangre_azul @ 2010 04 09, 23:42)
vienas klausia, ar sutiktum susitikti su neįgaliu žmogum

Būna pasitaiko..
Atsakyti
as su savo vyru irgi susipazinau interneto pagalba, senai senai smile.gif
Atsakyti
Interneto pagalba esu atradusi tikrai nuostabių Žmogučių, kuriems esu be galo dėkinga, kad jie atsirado mano Gyvenime. Deja, ne visus pavyko išsaugoti kaip savo Draugus, bet vis tiek džiaugiuosi, kad turėjau galimybę su jais susipažinti, pabendrauti drinks_cheers.gif Taip kad galiu drąsiai sakyti - internetu tikrai ĮMANOMA atrasti savo antrąją puselę, tik va kaip ją išsaugoti ir lengvai neprarasti - čia jau kitas klausimas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AistraGyventi: 18 spalio 2012 - 20:23
Mes su vyru susipazinome per draugas.lt pazinciu svetaine ir jau septinti metai eina,kaip kartu laimingai sukure seima smile.gif susitikome tik po 3men susirasinejimo sms zinutemis,bet paskui viskas vyko zaibisku greiciu,po menesio nuo pirmo susitikimo apsigyvenome kartu ir dar po 5men apsivedeme thumbup.gif beje buvome nebe jaunikliai,kad tampytume guma 28-31metu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 03 26, 08:28)
bleha bleha,o as dura atmetineju tuos norincius prisijungti  biggrin.gif

Ir aš atmetinėju... bet kad labai daug muslimų siūlosi smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
vyras vyrui nelygus. Visokių tų nuomonių galima išgirsti apie internetines pažintis, draugystes ir santuokas. Tuo labiau, apie tai, kokie vyrai gali būti kitoje monitoriaus pusėje.
Aš pati susipažinau su vyru internete, susituokėme iš vis labai greitai smile.gif net nežinau ar aš tokia drąsi buvau ar tokia pakvaišusi. Jis lygiai taip pat reaguoja, kai pakalbam smile.gif juk abiem tai buvo- skirtingos šalies žmogus, kita kultūra, įpročiai, kalba. Abiejų šeimos sureagavo- "o tai aplinkui nėra savų?"
bet dabar gyvenam smile.gif džiaugiamės viena skitu ir vaikiuko laukiam smile.gif ko daugiau norėt wink.gif
nei kalba maišo wink.gif nei kultūra, nei religija wink.gif

aplinkiniai irgi reagavo stipriai- lygiai taip pat, kaip čia jau rašyta- "labai daug muslimų siūlosi"
na ir kas, musulmonas. smile.gif))) man pirmiausia jis žmogus ir asmenybė. Jis man vyras. dzin religija. nes jis sveikas tikintis. ne fanatikas. ir ačiū dievui, kad tokių yra wink.gif ir jeigu tokių pažiūrų visi žmonės būtų- tada pasaulis žydėtų smile.gif

prieš santuoką labai svarsčiau, ar tikrai teisingai elgiuosi. Kaip gyvenimas klostysis. Žodžiu- visokių minčių buvo galva. Bet su juo jaučiausi taip, lyg bendraučiau su savos sielos žmogumi. Tad sprendimą abu priėmėme visai nesureikšmindami nei tai, kad susipažinom internetu, nei tai, kad esame iš skirtingų pasaulių.... Dabar vienintelis reikšmingas dalykas yra- kad tai ką turime- išlaikytumėm ir mokėtumėm džiaugtis gyvenimu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsikele @ 2012 10 26, 12:21)
vyras vyrui nelygus. Visokių tų nuomonių galima išgirsti apie internetines pažintis, draugystes ir santuokas. Tuo labiau, apie tai, kokie vyrai gali būti kitoje monitoriaus pusėje.
Aš pati susipažinau su vyru internete, susituokėme iš vis labai greitai smile.gif net nežinau ar aš tokia drąsi buvau ar tokia pakvaišusi. Jis lygiai taip pat reaguoja, kai pakalbam smile.gif juk abiem tai buvo- skirtingos šalies žmogus, kita kultūra, įpročiai, kalba. Abiejų šeimos sureagavo- "o tai aplinkui nėra savų?"
bet dabar gyvenam smile.gif džiaugiamės viena skitu ir vaikiuko laukiam smile.gif ko daugiau norėt wink.gif
nei kalba maišo wink.gif nei kultūra, nei religija wink.gif

aplinkiniai irgi reagavo stipriai- lygiai taip pat, kaip čia jau rašyta- "labai daug muslimų siūlosi"
na ir kas, musulmonas. smile.gif))) man pirmiausia jis žmogus ir asmenybė. Jis man vyras. dzin religija. nes jis sveikas tikintis. ne fanatikas. ir ačiū dievui, kad tokių yra wink.gif ir jeigu tokių pažiūrų visi žmonės būtų- tada pasaulis žydėtų smile.gif

prieš santuoką labai svarsčiau, ar tikrai teisingai elgiuosi. Kaip gyvenimas klostysis. Žodžiu- visokių minčių buvo galva. Bet su juo jaučiausi taip, lyg bendraučiau su savos sielos žmogumi. Tad sprendimą abu priėmėme visai nesureikšmindami nei tai, kad susipažinom internetu, nei tai, kad esame iš skirtingų pasaulių.... Dabar vienintelis reikšmingas dalykas yra- kad tai ką turime- išlaikytumėm ir mokėtumėm džiaugtis gyvenimu wink.gif

nuosirdziai linkiu, kad po dar 20 metu jus kalbetumet ta pati apie savo pasirinkima mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
aš su savo mb susipažinau per internetinius chetus kuriuose dalyvaudavom su kamerom pasijungę ir t.t... esam pažystami gal 2 metai gyvenam kartu greit bus metai ir laukiam stebuklėlio ateinančio į mūsų gyvenimus nestuke.gif labai mylim viens kitą ir tikiuosi ta meilė truks dar ne vienerius metus... Aišku nebūna namų be dūmų, bet visada randam išeiti 4u.gif
Atsakyti
Na ir as saviski internete radau rolleyes.gif turim suneli ir vasara planuojam vestuves...keista tik dar zmonems sakyti, kur susipazinom wink.gif bet tai regis taip seniai buvo! ax.gif
Atsakyti
Sveiki, aš tiesą sakant nusivyliau internetine pažintimi "Dr......", nes visų pirma vyrai susiduria rimta problema:
1. merginoms sudėtinga atskirti normalu vaikiną tarp gausybės laiškų, kuriais užverčiamos merginos-moterys.(nebent atkreipi įdomiu laiško turiniu)
2. iš merginu gavau tik keleta laiškų, kurios buvo tikrai "baisios", atsiprašau bet visom prasmėm...
3. jus norite ilgo susirašinėjimo, galbūt taip suprasti ar tai normalus vaikinas, bet man daug mieliau pamatyti gyvai ir pajausti, pamatyti ir išgirsti kaip mąsto žmogus, bet tokiu buvo labai mažai. O aš neturiu kantrybės blevyzgoms.
4. pastebejau, kad dauguma ragauja du viename, ateina į pasimatyma ne tik susipažinti, bet ir pavalgyti..., 1 iš 10 pasisiulė susimokėti...na, taip buvo malonių akimirkų, kai maloniai pavaišindavau ir gaudavau gerų emocijų pabendraves, patikdavo...o kitą dieną dingavo iš akiračio ir nepaaiškindavo kodėl, arba pasiparašydavo papusryčiauti ir veliau dar pavakarieniauti....mes ką-bankomatai?
Tad nusprendžiau dingti iš pažinčių portalo ir gyvas bendravimas man labiau patinka, man nesudetinga užkalbinti gatveje patikusi žmoų, tik bėda tą, kad nevisada randu tokį žmogų su kuriuo abiems skiltų kibirkštėlė... smile.gif
Tad mielai paskaitysiu Jūsų merginos patarimų, kaip sako: nuginkluoti ir laimėti galima tik pažinus priešą...Jūs moterys ir mes vyrai iš skirtingu pasaulių, tad noriu pažinti moteris ne kaip priešus, bet kaip žmogu su kuriuo galėčiau kalbėtis viena kalba...
Tai mano pirmas pasisakymas šiame portale, nepykite, jei kam nepatiks...nors tai jūsų bus problema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Robert @ as,2012 11 07, 19:59)
Sveiki, aš tiesą sakant nusivyliau internetine pažintimi "Dr......", nes visų pirma vyrai susiduria rimta problema:
1. merginoms sudėtinga atskirti normalu vaikiną tarp gausybės laiškų, kuriais užverčiamos merginos-moterys.(nebent atkreipi įdomiu laiško turiniu)
2. iš merginu gavau tik keleta laiškų, kurios buvo tikrai "baisios", atsiprašau bet visom prasmėm...
3. jus norite ilgo susirašinėjimo, galbūt taip suprasti ar tai normalus vaikinas, bet man daug mieliau pamatyti gyvai ir pajausti, pamatyti ir išgirsti kaip mąsto žmogus, bet tokiu buvo labai mažai. O aš neturiu kantrybės blevyzgoms.
4. pastebejau, kad dauguma ragauja du viename, ateina į pasimatyma ne tik susipažinti, bet ir pavalgyti..., 1 iš 10 pasisiulė susimokėti...na, taip buvo malonių akimirkų, kai maloniai pavaišindavau ir gaudavau gerų emocijų pabendraves, patikdavo...o kitą dieną dingavo iš akiračio ir nepaaiškindavo kodėl, arba pasiparašydavo papusryčiauti ir veliau dar pavakarieniauti....mes ką-bankomatai?
Tad nusprendžiau dingti iš pažinčių portalo ir gyvas bendravimas man labiau patinka, man nesudetinga užkalbinti gatveje patikusi žmoų, tik bėda tą, kad nevisada randu tokį žmogų su kuriuo abiems skiltų kibirkštėlė... smile.gif
Tad mielai paskaitysiu Jūsų merginos patarimų, kaip sako: nuginkluoti ir laimėti galima tik pažinus priešą...Jūs moterys ir mes vyrai iš skirtingu pasaulių, tad noriu pažinti moteris ne kaip priešus, bet kaip žmogu su kuriuo galėčiau kalbėtis viena kalba...
Tai mano pirmas pasisakymas šiame portale, nepykite, jei kam nepatiks...nors tai jūsų bus problema smile.gif

Laba 4u.gif ! Pritariu pacio issakytai nuomonei, kad laikas, praleistas "Draugas.lt" yra dazniausiai veltui sugaistas...Taip, publika ten ivairi, yra ivairiu, idomiu zmoguciu, bet dauguma ten esanciu, na atsiprasau, gal man cia teko tokia "Laime" tokius pazinti, yra perdetai geros nuomones apie save, arba pasikele, arba patys nezinantys ko nori ir besiblaskantys! Kol susirasineji, bendrauji, atrodo viskas eina lig is pypkes, bet susitikus realiai gan daznai pamatydavau visai kitoki zmogu nei jis save pristatydavo per virtualu bendravima...taip,gal esu prie isrankesniu, bet juk nejau atsisakyt galimybes rinktis, jei tokia yra blush2.gif ? Na norisi tu kibirksteliu akytese, nors tu ka wub.gif ...
Virtuali pazintis niekada neatstos Realios...Niekada schmoll.gif !...na nebent kazkam tai yra darbas, klientu paieska ir visai nera skirtumo su kuo, kada ir kaip...O man svarbi akiu kalba, balsas, gestai, kalbejimo maniera ir t.t. bigsmile.gif
O kas del virtualaus bendravimo tai jis imanomas tik su idomiu, panasiu paziuru bendraminciu...Ir be jokios abejones su zmoguciu, su kuriuo jau draugauji! Juk taip malonu, isijungus kompa anksti ryte, surasti pasilabinima, vel isijausti i smagu pasisnekuciavima ir t.t. thumbup.gif
Atsakyti
As taip pat susiradau drauga per draugas.lt susirasinejome kelias dieneles ir nutareme nebegaisti laiko,susitikti rolleyes.gif na ir 3men kaip esame kartu 4u.gif
Atsakyti