Įkraunama...
Įkraunama...

Draugas/vyras iš interneto

QUOTE(pyratū vadas @ 2010 03 24, 12:31)
ne.
Internetinese pazintyse tokiu tipu yra 10%.
Like 90%- durnes, kurios tiki, kad tarp tu 10% galima kazka atsirinkti.

Tu labai protingas, vaikstai po moteriskus pasiplepejimus ir nuolat komentuoji svetimas mintis. Tavo mentaliniai istekliai tiesiog liete liejasi. Tavo gyvenimas simtaprocentine proto ir sėkmės sinteze ania? Tu tas vienintelis kuris gali visoms patarineti ir duodi paaiskinima kiekvienam gyvenimo ivykiui ir reiskiniui. Nezinau gerbiams pirate, man regis tau reiketu pasiprasyti pas algimanta cekuoli kartu vesti popietes. Labai ten deretu tavo visazinio tonas, kritiskas blaivus poziuris, gyvenimiska patirtis, etc. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 24 kovo 2010 - 13:18
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 03 24, 13:16)
Tu labai protingas, vaikstai po moteriskus pasiplepejimus ir nuolat komentuoji svetimas mintis. Tavo mentaliniai istekliai tiesiog liete liejasi. Tavo gyvenimas simtaprocentine proto ir sėkmės sinteze ania? Tu tas vienintelis kuris gali visoms patarineti ir duodi paaiskinima kiekvienam gyvenimo ivykiui ir reiskiniui. Nezinau gerbiams pirate, man regis tau reiketu pasiprasyti pas algimanta cekuoli kartu vesti popietes. Labai ten deretu tavo visazinio tonas, kritiskas blaivus poziuris, gyvenimiska patirtis, etc. drinks_cheers.gif

daug raidziu paspaudinejai.
O mintis?
Ka nori man pasakyt ar paklaust?
Susitvarkyk su savo mintimis..sutrauk viska i viena sakini..tada rasyk.
Atsakyti
QUOTE(pyratū vadas @ 2010 03 24, 14:46)
daug raidziu paspaudinejai.
O mintis?
Ka nori man pasakyt ar paklaust?
Susitvarkyk su savo mintimis..sutrauk viska i viena sakini..tada rasyk.

Kiek susipažindavau internetu visi labai jau nenoriai sutikdavo susitikti kavinėse ar baruose , viešose vietose . Aišku yra azartas naują pažįstamą nusitempti į krūmus . Labai pigu ir praktiška , nei lito neišleidi .
Atsakyti
QUOTE(teta33 @ 2010 03 24, 16:11)
Kiek susipažindavau internetu visi labai jau nenoriai sutikdavo susitikti kavinėse ar baruose , viešose vietose . Aišku yra azartas naują pažįstamą nusitempti į krūmus .

Tai, sakai iškart į iškylą gamtoj?.. Nu bet jūs ir drąsi, teta. Aš tai bijočiau....
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 03 24, 16:30)
Tai, sakai iškart į iškylą gamtoj?.. Nu bet jūs ir drąsi, teta. Aš tai bijočiau....

Tai aš irgi nesutinku , bet tada prasideda verkšlenimai ," o ką mes tam bare veiksim ?" " man barai ir kavinės nepatinka ".
Atsakyti
QUOTE(teta33 @ 2010 03 24, 16:50)
Tai aš irgi nesutinku , bet tada prasideda verkšlenimai ," o ką mes tam bare veiksim ?" " man barai ir kavinės nepatinka ".

Na tai pasiūlyk į biblioteką nueit...
Teta, galvok kažką, taip ir liksi senmegrė jei nieko nedarysi...
Atsakyti
Galvoju , su biblioteka gera mintis , reikės pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(teta33 @ 2010 03 24, 17:24)
Galvoju , su biblioteka gera mintis , reikės pabandyti  smile.gif

O tu grazi?Liekna, stilinga?Nes kitu atveju nelabai kas gausis.
Atsakyti
QUOTE(Dumblas @ 2010 03 24, 17:26)
O tu grazi?Liekna, stilinga?Nes kitu atveju nelabai kas gausis.

Negraži , liekna , nestilinga . Kur norėtumėt su tokia moterimi nueiti ?
Atsakyti
QUOTE(teta33 @ 2010 03 24, 17:30)
Negraži , liekna , nestilinga . Kur norėtumėt su tokia moterimi nueiti ?

Na i viesuma tada nenoreciau, nebereikalo siulo i krumus...
Liekna yra gerai, o jeigu dar ir papukai grazus, putyte dailiai isprogusi, tai galima zvilgsni tenai nukreipt.Isvada butu tokia:Kuo greiciau i krumus, kuo skubiau nurengt nestilingus drabuzis, na ir atlikt ta ka sugebi.
Atsakyti
Savo išvaizda aš apibūdinau , dabar jūsų eilė , ar jūs toks gražus ir seksualus , kad visos negražios moterys pasirašo su jumis eiti į krūmus ?
Atsakyti
QUOTE(teta33 @ 2010 03 24, 17:42)
Savo išvaizda aš apibūdinau , dabar jūsų eilė , ar jūs toks  gražus ir seksualus , kad visos negražios moterys pasirašo su jumis eiti į krūmus ?

Ganetinai dailus, 183cm, nestoras,sumanus,nagingas,aistringas,stilingas,pakvaises,jaunas, moteru trokstamas, o as galintis.Knygu neskaitantis, kumsciais pamojuojantis.
Atsakyti