Įkraunama...
Įkraunama...

Draugas/vyras iš interneto

QUOTE(Luella @ 2010 03 20, 18:39)
Na va, objektas paskambino, susitarėm susitikti... jetus kaip būtų faina, kad mes patiktumėm vienas kitam, susižavėtumėm ir gyventumėm ilgai ir laimingai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nes mane jau užkniso internetinės pažintys  doh.gif  O kaip bus realybėj tai nežinia  lotuliukas.gif

doh.gif doh.gif doh.gif ilgai ir laimingai doh.gif lotuliukas.gif
o tas geras, idomus, mielas ir malonus, issilavines ir net prie babkiu, kuriam labai norejai itikti... nu jo buna tokiu, bet laisvu nebuna. Arba su juo kazkas negerai, arba yra seima...
Atsakyti
QUOTE(voveriuxe @ 2010 03 21, 00:23)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  ilgai ir laimingai  doh.gif  lotuliukas.gif 
o tas geras, idomus, mielas ir malonus, issilavines ir net prie babkiu, kuriam labai norejai itikti... nu jo buna tokiu, bet laisvu nebuna. Arba su juo kazkas negerai, arba yra seima...

Dieve, nugi pajuokavau dėl to laimingai lotuliukas.gif ką žmonės juokų nesuprantat. Nepriimam visko rimtai ok? Ir aš visai nenorėjau jam įtikti, elgiausi savimi, jei patiksiu tai patiksiu, aš ne iš tų kurios vaidina. Nežinau, gal ir nebūna, gal jam kažkas blogai, gal yra šeima... po velnių, o gal man pasisekė pirmą kartą gyvenime ir sutikau tikrai šaunu vyrą biggrin.gif aš nežinau, bet mielai dar kartą susitikčiau ir pasiaiškinčiau, kas su juo blogai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 03 21, 00:36)
aš nežinau, bet mielai dar kartą susitikčiau ir pasiaiškinčiau, kas su juo blogai  lotuliukas.gif

Kai susitiksi, tai jau aiškinkis nuo dūšios, bo mes čia labai nekantraujam...
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 03 21, 00:39)
Kai susitiksi, tai jau aiškinkis nuo dūšios, bo mes čia labai nekantraujam...

Be be be, kokie čia visi be nuotaikos... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 03 20, 23:22)
lotuliukas.gif aš nusipelniau gero vyro, aš NUSIPELNIAU!!! Galėtų bent KARTĄ man pasisekti, betn KARTĄ

thumbup.gif liuks požiūris smile.gif
Atsakyti
Tai kaip ten baigesi tas pasimatymas??? ax.gif unsure.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Aghedo @ 2010 03 21, 01:55)
Tai kaip ten baigesi tas pasimatymas???  ax.gif  unsure.gif  cool.gif

Mano? Mano tai gerai baigėsi... visai nenusivyliau, sakau fainas vyras, smagu bendrauti... tikiuosi dar susitiksim. Vakare dar parašė, palinkėjo saldžių sapnų, tikiuosi dar susitiksim, nes norėčiau artimiau susipažinti.
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 03 21, 10:00)
Mano? Mano tai gerai baigėsi... visai nenusivyliau, sakau fainas vyras, smagu bendrauti... tikiuosi dar susitiksim. Vakare dar parašė, palinkėjo saldžių sapnų, tikiuosi dar susitiksim, nes norėčiau artimiau susipažinti.

Smagu girdeti smile.gif Linkiu kad taip ir butu drinks_cheers.gif
Atsakyti
O koks saitas , gal galit pasakyti ? Aš irgi norėčiau ten užsiregistruoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(teta33 @ 2010 03 21, 12:24)
O koks saitas , gal galit pasakyti ? Aš irgi norėčiau ten užsiregistruoti  blush2.gif

O kokio tau reikia, lietuviško ar internacionalinio? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aghedo @ 2010 03 21, 12:56)
Smagu girdeti  smile.gif  Linkiu kad taip ir butu  drinks_cheers.gif

Na žiūrėsim kaip čia bus... šį rytą man į tą anketą parašė, pasirašinėjom... bendraujasi tai lengvai. Na žiūrėsiu, ar pasikvies dar kur nors ar ne.
Atsakyti
biggrin.gif

http://www.youtube.c...layer_embedded#
Atsakyti