Įkraunama...
Įkraunama...

Draugas/vyras iš interneto

Na, jei viskas gerai, galbūt šįvakar su dar vienu egzemplioriumi susitiksiu thumbup.gif Jaučiuosi kaip kokį eksperimentą darydama lotuliukas.gif Su juo malonu susirašinėti, tai matosi, kad atkalęs techniką, kaip su panom bendrauti thumbup.gif Toks saldžialiežuvis atrodo kartais. Šiaip man internetu nelabai patinka visi tie rašinėjimaisi, geriau pamatyti žmogų, realiai pabendrauji ir iš karto suvoki norisi tęsti bendravimą ar ne. Iš mašinų gerbėjo tai nelabai yra žinių, tos pačios vakarykštės kelios žinutės biggrin.gif O visos tos, kurios susiradote draugus ir vyrus, kiek jus maždaug laiko laukėt, kol va atsirado tas tinkamas? Su kiek jau buvot susitikusios?
Atsakyti
Saldžialiežuviai man tik įdomūs iš pradžių, o paskui jeigu jau pradeda ten ištisai seilėtis ir nieko kito tik kompolimentus žarstyti, simpatijos išgaruoja. Visur turi būti pusiausvyra. Buvau tikrai ne vienam pasimatyme, bet išrinktojo taip ir nesutikau.
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 03 20, 11:23)
Na, jei viskas gerai, galbūt šįvakar su dar vienu egzemplioriumi susitiksiu  thumbup.gif  Jaučiuosi kaip kokį eksperimentą darydama  lotuliukas.gif Su juo malonu susirašinėti, tai matosi, kad atkalęs techniką, kaip su panom bendrauti  thumbup.gif Toks saldžialiežuvis atrodo kartais. Šiaip man internetu nelabai patinka visi tie rašinėjimaisi, geriau pamatyti žmogų, realiai pabendrauji ir iš karto suvoki norisi tęsti bendravimą ar ne. Iš mašinų gerbėjo tai nelabai yra žinių, tos pačios vakarykštės kelios žinutės  biggrin.gif  O visos tos, kurios susiradote draugus ir vyrus, kiek jus maždaug laiko laukėt, kol va atsirado tas tinkamas? Su kiek jau buvot susitikusios?

Vien is bendravimo rastu nelabai ka gali spresti apie zmogu schmoll.gif Saviski sutikau po 4 pazinciu internete. Su bele kiekvienu i pasimatymus neidavau, nors norinciu buvo nemazai. Kazkaip keista, bet su saviskiu isbendravom netoli metu: internetu, paskui sms, paskui skambuciais ir tik po metu susitikom, keista buvo- viska apie vienas kita zinojom, tik matesi nebuvom biggrin.gif Ir tas susitikimas irgi keistas, zinai kad cia jis, bet kai matai atrodo kad visai kitas zmogus. Po pirmo pasimatymo, dar abu dvejojom ar reikia antra karta susitikti, nes abejojau ir as ir jis doh.gif Visgi ryzomes antram sisimatymui ir nuo tada mes kartu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditė @ 2010 03 20, 13:27)
Vien is bendravimo rastu nelabai ka gali spresti apie zmogu  schmoll.gif Saviski sutikau po 4 pazinciu internete. Su bele kiekvienu i  pasimatymus neidavau, nors norinciu buvo nemazai. Kazkaip keista, bet su saviskiu isbendravom netoli metu:  internetu, paskui sms, paskui skambuciais ir tik po metu susitikom, keista buvo- viska apie vienas kita zinojom, tik matesi nebuvom  biggrin.gif Ir tas susitikimas irgi keistas, zinai kad cia jis, bet kai matai atrodo kad visai kitas zmogus. Po pirmo pasimatymo, dar abu dvejojom ar reikia antra karta susitikti, nes abejojau ir as ir jis  doh.gif Visgi ryzomes antram sisimatymui ir nuo tada mes kartu  wub.gif

Man nepatinka apskritai internetu bendrauti, todėl aš geriau susitiksiu ir realiai pasižiūrėsiu ir pabendrausiu... čia visai ne mano būdas, bet kad tokia situacija tai pasižiūrėsiu kas iš to gausis
Atsakyti
Na va, objektas paskambino, susitarėm susitikti... jetus kaip būtų faina, kad mes patiktumėm vienas kitam, susižavėtumėm ir gyventumėm ilgai ir laimingai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes mane jau užkniso internetinės pažintys doh.gif O kaip bus realybėj tai nežinia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 03 20, 16:39)
Na va, objektas paskambino, susitarėm susitikti... jetus kaip būtų faina, kad mes patiktumėm vienas kitam, susižavėtumėm ir gyventumėm ilgai ir laimingai 

iki susidurimu su neatpazintu objektu liko 6 sekundes..5..4..3..2..1..2..3..4..5..
Atsakyti
Luella sėkmės, lauksim įspūdžių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 03 20, 20:06)

kad tik jai nepasisektu...kad tik jai nepasisektu...kad tik jai nepasisektu
Atsakyti
Tenkesas mire! Tegyvuoja pyratu vadas! lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 03 20, 10:55)
Saldžialiežuviai man tik įdomūs iš pradžių, o paskui jeigu jau pradeda ten ištisai seilėtis ir nieko kito tik kompolimentus žarstyti, simpatijos išgaruoja. Visur turi būti pusiausvyra. Buvau tikrai ne vienam pasimatyme, bet išrinktojo taip ir nesutikau.

Visi saldumai automatiskai pasibaigia po medaus menesio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 03 20, 21:06)

Na mielos moteros ant gero šįkart užtaikiau thumbup.gif normalus vyras, simpatiškas, protingas, išsilavinęs, turi gerą darbą, net mašina nebloga lotuliukas.gif smagu bendrauti, mandagus, matosi turi pomėgių... pasėdėjom kavinėje, smagiai pabendravom... tikiuosi dar kartą susitiksim, nes man tikrai patiko... velnias tikiuosi ir aš jam... Jei nieko neišeis tikrai nusivilsiu, nes nesimėto tokie. Vat su šituo tikrai norėtųsi pratęsti pažintį.
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 03 20, 23:12)
Na mielos moteros ant gero šįkart užtaikiau

kad tu kur pastiptum..
Atsakyti
QUOTE(pyratū vadas @ 2010 03 21, 00:15)
kad tu kur pastiptum..

lotuliukas.gif aš nusipelniau gero vyro, aš NUSIPELNIAU!!! Galėtų bent KARTĄ man pasisekti, betn KARTĄ
Atsakyti