Įkraunama...
Įkraunama...

Draugas/vyras iš interneto

QUOTE(Luella @ 2010 03 19, 15:30)
bei juoktis iš jų nejuokingų pokštų, domėtis ten jų nesąmoningais pomėgiais ir t.t. ir pan.

thumbup.gif lotuliukas.gif
Kai susitiksi ta kuris bus labai labai wub.gif ...nekils tada minciu kuris turi stengtis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditė: 19 kovo 2010 - 15:51
QUOTE(Ditė @ 2010 03 19, 14:50)
thumbup.gif  lotuliukas.gif
Kai susitiksi ta  kuris bus labai labai  wub.gif ...nekils tada minciu kuris turi stengtis  bigsmile.gif

Skamba kaip pasaka... Gyvenimas - tai realybe su realiais zmonem unsure.gif
Mano patirtis rodo, kad ne visada sklandus pokalbis baigiasi sklandziais santykiais. Dazniau priesingai - kompleksuoti atrode vaikinukai, veliau pasirodo esa labai nuosirdus partneriai. Arba kai as pati telefonu ziobciojau kaip zuvis, o veliau viskas issirutuliojo netgi labai ojojoj mirksiukas.gif Bet cia gal tik man taip...
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 03 19, 15:30)
Ne ne ne... jei vyras norės jisai pats rodys iniciatyvą... aš galiu gražiai bendrauti, būti maloni, juokauti bei juoktis iš jų nejuokingų pokštų, domėtis ten jų nesąmoningais pomėgiais ir t.t. ir pan. Tai ką jau šiais laikais visai vyrams stengtis nebereikia? Aš po savo paskutinių santykių ir taip jaučiuosi visiškai buvusi neįvertinta, tai dabar man norisi vyro, kuris dėl manęs stengtųsi...

drinks_cheers.gif
Mergaitės nerodykit iniciatyvos. Kiek kartų aš rodžiau, likau nusvilus. Vyras turi užkariaut merginą. Nuo iniciatorių jie aptys bėga. Vos tik imu vaidint princesę, kažkodėl pasidarau bernam įdomi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Aghedo @ 2010 03 19, 16:06)
Arba kai as pati telefonu ziobciojau kaip zuvis, o veliau viskas issirutuliojo netgi labai ojojoj  mirksiukas.gif  Bet cia gal tik man taip...

Na jeigu žiopčiojai čia su tuo alžyriečiu ir dar anglų kalboj, tai nieko stebėtino biggrin.gif , betkuri žiopčiotų. Italiukas su kuriuo susirašinėju, sakė "kenčia", kad negali pasakyti visko ką nori. Žodžiu yra kalbos barjeras.

Mergaitės, kaip pas mus šiauliuos atšilo, berniukai visi gražūs atrodo išėjus į miestą doh.gif Stogą šiaušia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditė @ 2010 03 19, 16:50)
thumbup.gif  lotuliukas.gif
Kai susitiksi ta  kuris bus labai labai  wub.gif ...nekils tada minciu kuris turi stengtis  bigsmile.gif

Taip taip... kad aš stengčiausi dėl kažkokio tai vyro... nė gyvenime pati nelindau prie vyro ir nelįsiu, nenori nereikia. be to, dažniausiai kurios labai stengiasi pasidaro labai greitai neįdomios... Visada reikia galvoti apie save ir kaip tau pačiai bus geriau ir reikia stengtis dėl savęs, o ne dėl vyro. Paklausk, bet kurios protingos vyresnės moters, visos tą patvirtins...
Papildyta:
[quote=*Mirabella*,2010 03 19, 17:14]
drinks_cheers.gif
Mergaitės nerodykit iniciatyvos. Kiek kartų aš rodžiau, likau nusvilus. Vyras turi užkariaut merginą. Nuo iniciatorių jie aptys bėga. Vos tik imu vaidint princesę, kažkodėl pasidarau bernam įdomi doh.gif

Visiškai pritariu... aš niekada ir nerodžiau. Jei patiksi vyrui, jisai pats imsis iniciatyvos, be jokių abejonių. Vyras turi kovoti dėl moters, tada labiau ją vertina. O kai lengvai gauna, labai greitai ir atsibosta.
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 03 19, 17:14)
drinks_cheers.gif
Mergaitės nerodykit iniciatyvos. Kiek kartų aš rodžiau, likau nusvilus. Vyras turi užkariaut merginą. Nuo iniciatorių jie aptys bėga.

Niekad nepamastet,kad bega nuo tu,katros ne savo dydzio kaliosus avi?
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 03 19, 21:30)
Niekad nepamastet,kad bega nuo tu,katros ne savo dydzio kaliosus avi?

Deja pamąsčiau ir praktiškai įsitikinau. Žinoma viskam yra ribos, negali vien tik nosim dangų rėžti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 03 19, 22:33)
Deja pamąsčiau ir praktiškai įsitikinau. Žinoma viskam yra ribos, negali vien tik nosim dangų rėžti  lotuliukas.gif

Del tu kaliosu-as apie tai,kad esi-kokia esi..Vienos esam iniciatyvesnes-is saves,kitos-labiau laukiancios tos iniciatyvos.. Bet tas nereiskia, kad kazkurios domina,kazkurios-nebe, ir kad kazkurios geresnes,o kazkurios-blogesnes.. Ta iniciatyva-cia gi temperamento isdava labiau, ir jei dirbtinai koreguosi save-gero nebus..
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 03 19, 15:14)
Na jeigu žiopčiojai čia su tuo alžyriečiu ir dar anglų kalboj, tai nieko stebėtino  biggrin.gif , betkuri žiopčiotų. Italiukas su kuriuo susirašinėju, sakė "kenčia", kad negali pasakyti visko ką nori. Žodžiu yra kalbos barjeras.

Mergaitės, kaip pas mus šiauliuos atšilo, berniukai visi gražūs atrodo išėjus į miestą  doh.gif  Stogą šiaušia  lotuliukas.gif

As nelabai 'telefonine' - man reikia matyti akis, kad zinociau ka sakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 03 19, 21:44)
Ta iniciatyva-cia gi temperamento isdava labiau, ir jei dirbtinai koreguosi save-gero nebus..

Tikra tiesa drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Aghedo @ 2010 03 19, 21:46)
As nelabai 'telefonine' - man reikia matyti akis, kad zinociau ka sakyti  mirksiukas.gif

Na man viskas nuo žmogaus priklauso. Jeigu realybėj beprotiškai patinka, tai tik kojos ima drebėt širdis daužosi lotuliukas.gif , o telefonu galiu būt tikra čiauškutė. O jeigu nėra kažkokios ypatingos simpatijos tai visada randu ka pasakyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 03 19, 21:23)
. Jei patiksi vyrui, jisai pats imsis iniciatyvos, be jokių abejonių. Vyras turi kovoti dėl moters, tada labiau ją vertina. O kai lengvai gauna, labai greitai ir atsibosta.

O is kur tam vyrui zonoti ar jis turi kokiu vilciu arne? mirksiukas.gif biggrin.gif
Sutinku su Vilnera drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditė: 20 kovo 2010 - 09:57
QUOTE(Ditė @ 2010 03 20, 10:50)
O is kur tam vyrui zonoti ar jis turi kokiu vilciu arne?  mirksiukas.gif  biggrin.gif
Sutinku su Vilnera  drinks_cheers.gif

Tai parodęs iniciatyvą ir sužinos turi ar neturi... tame yra ir visas smagumas, čia tik moterys per daug kapsto. Kažkodėl dar nemačiau tokio atveju, kad vyras atsisakytu jam tikrai labai patinkančios merginos tik dėl to, jog jis nežino turi vilčių ar ne lotuliukas.gif Na bet yra toks moterų tipas, kuriom patinka pačiom lįsti į akis, bet aš visiškai netokia...
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 03 20, 10:39)
Tai parodęs iniciatyvą ir sužinos turi ar neturi... tame yra ir visas smagumas, čia tik moterys per daug kapsto. Kažkodėl dar nemačiau tokio atveju, kad vyras atsisakytu jam tikrai labai patinkančios merginos tik dėl to, jog jis nežino turi vilčių ar ne  lotuliukas.gif  Na bet yra toks moterų tipas, kuriom patinka pačiom lįsti į akis, bet aš visiškai netokia...

Niekada nesu sukurusi kazkokiu strateginio plano, pvz. nors tas vaikinas man ir patinka, bet kuo ilgiau neissiduoti, kad taip yra, tegul stengiasi. Juo lab iskart nusistayti , kad taip bus ir ne kitaip. Vat gal 3 vyrams ir nerodysiu jokios iniciatyvos,o tam 4 parodysiu biggrin.gif Viskas kazkaip savaime gaunasi bent man bigsmile.gif
Atsakyti