Įkraunama...
Įkraunama...

Draugas/vyras iš interneto

QUOTE(Luella @ 2010 03 17, 17:40)
Čia aš ne pati gražiausia mergina?
Papildyta:

Ne tu, o mano draugė, kuri savo bendravimu pavergia vaikinus, o ne isvaizda mirksiukas.gif Be to dar kartelį akcentuosiu- grožis skonio reikalas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 17, 17:33)
sunis reikia vedziot ne po balkona, o isvest i lauka...
Minimum 2 val per diena.

Sutinku drinks_cheers.gif tik ne per pūgą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 17, 17:43)
visas sio forumo kolektyvas tau sako dideli aciu.

Kodėl VISAS kolektyvas a? Jei nepastebėjai buvo vartojama vyriška gimine "liurbiais" Apie moteris neužsiminta. Čia tik tarpkitko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 03 17, 13:46)
Pons gaidy ar skaitei kadanors Bokačio Dekamerona? Aišku, kad ne. Jei būtum skaitęs, tai suprastum, kad net vienuolės trokšta meilės, ką jau kalbėt apie "normalias". Ką čia dar išgalvosi?

Impotentas, gyvenimo nuskriaustas nevykelis, gaila man jo..Bet neverta net diskutuoti apie tai, per daug demesio tokiam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Melanija @ 2010 03 17, 19:02)
Impotentas, gyvenimo nuskriaustas nevykelis, gaila man jo..Bet neverta net diskutuoti apie tai, per daug demesio tokiam  doh.gif

kaip tai impotentas...
Juk rasai, kad turi dukryte.
Atsakyti
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 17, 20:05)
kaip tai impotentas...
Juk rasai, kad turi dukryte.

doh.gif apie tave cia
Atsakyti
QUOTE(Melanija @ 2010 03 17, 19:16)
doh.gif apie tave cia

tai prie ko cia tada tavo dukryte?
Atsakyti
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 17, 15:19)
tu rimtai lauke sedi...
Nebuk durna.. susalsi.
Uzeik i vidu.

...nu bet tu rimtai moteris... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 17, 15:41)
nu jo.
Gausiu patarimu.
Cia forume gal kokie penki stabilios psichikos, o du tukstanciai isejo po pietu po ligonines kiema pasivaiksciot.
O tu - gal gausi patarima...

Akivaizdu, kad tamstele i penketuka nepapuole lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip sau norit, knisantis reikalas tos internetinės pažintys... arba kažkokie lopai, nemokantys bendrauti ir nenuostabu, kad neturintys panų... arba šiaip visokie, kurie tiesiog neturi ką veikti ir per pietų pertrauką darbe realizuoja save kabindami mergas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 03 18, 16:46)
Kaip sau norit, knisantis reikalas tos internetinės pažintys... arba kažkokie lopai, nemokantys bendrauti ir nenuostabu, kad neturintys panų... arba šiaip visokie, kurie tiesiog neturi ką veikti ir per pietų pertrauką darbe realizuoja save kabindami mergas  doh.gif

Kiekvienam savo, tokios pažintys tikrai nėra prievartos reikalas. Tačiau ir gyvenime nuo lopų apsisaugot neįmanoma. Kartą važiuojant autobusu už nugaros atsisėdę bernai (ne pirmos jaunystės) ėmė plaukus raustyt . (vis timpt timpt) Kai aprėkiau, pareiškė, kad kibina doh.gif blink.gif Na žodžiu tokie niekad neišaugs iš darželinukų amžiaus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 03 18, 16:53)
Kartą važiuojant autobusu už nugaros atsisėdę bernai (ne pirmos jaunystės) ėmė plaukus raustyt .

pas mane nugara irgi plaukuota darosi.
Bet, kad pro drabuzius islystu...Nu cia tai jau per ziauriai biski.
Atsakyti
O mano istorija tokia. Buvau ištekėjus, auginau vaikutį. Kadangi nelabai kur išeidavau, vyras pastoviai dirbdavo ir šiaip konfliktavom, pradėjau rašinėt visokiuose forumuose. Anksčiau buvo tokia bite.lt.. gal ir dabar yra. Ten ne pažinčių puslapis, daugiau forumai ir pasikandžiojimai, simpatijos, antipatijos ir t.t. Būdavo ir meetai. Ir vienas toks vaikinas, labai jau kandus buvo.. prie visų kabinėdavosi, lygiai taip pat kaip jūsiškis Tenkišas biggrin.gif , o aš nenusileisdavau.. bet jis meetuose nedalyvaudavo. Labai jau knietėjo pamatyt-kad už tų naglų pasisakymų pasislėpęs.. vienu pretekstu, kad tipo gali man vaikui multikų atsiųst, susitikom.. ir atėjo toks berniukas.. toks visiškai "bezabydnas", mandagutis, švelnutis, gerutis biggrin.gif .. pradėjom bendraut, užvirė nerealus romanas.. beja, aš 6 metais vyresnė biggrin.gif .. romanas nesibaigia iki šiol..pasikandžiojimai taip pat, skirtumas tik tas, kad dabar aš jo žmona biggrin.gif Myliu lietuvius wub.gif o ypač žemaičius tongue.gif
Atsakyti
Individualistė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Individualistė @ 2010 03 18, 19:28)
O mano istorija tokia. Buvau ištekėjus, auginau vaikutį. Kadangi nelabai kur išeidavau, vyras pastoviai dirbdavo ir šiaip konfliktavom, pradėjau rašinėt visokiuose forumuose. Anksčiau buvo tokia bite.lt.. gal ir dabar yra. Ten ne pažinčių puslapis, daugiau forumai ir pasikandžiojimai, simpatijos, antipatijos ir t.t. Būdavo ir meetai. Ir vienas toks vaikinas, labai jau kandus buvo.. prie visų kabinėdavosi, lygiai taip pat kaip jūsiškis Tenkišas biggrin.gif , o aš nenusileisdavau.. bet jis meetuose nedalyvaudavo. Labai jau knietėjo pamatyt-kad už tų naglų pasisakymų pasislėpęs.. vienu pretekstu, kad tipo gali man vaikui multikų atsiųst, susitikom.. ir atėjo toks berniukas.. toks visiškai "bezabydnas", mandagutis, švelnutis, gerutis  biggrin.gif .. pradėjom bendraut, užvirė nerealus romanas.. beja, aš 6 metais vyresnė  biggrin.gif .. romanas nesibaigia iki šiol..pasikandžiojimai taip pat, skirtumas tik tas, kad dabar aš jo žmona  biggrin.gif  Myliu lietuvius wub.gif  o ypač žemaičius  tongue.gif

Nu tai gal ten ir buvo "musiskis" Tenkisas ... biggrin.gif Man kazkaip irgi atrodo, kad Tenkisas gyvenime yra svelnutis, mandagutis ir gerutis...o ne toks "netasytas stuobrys" kaip cia forume.. biggrin.gif
Atsakyti