Įkraunama...
Įkraunama...

Draugas/vyras iš interneto

QUOTE(DeepsorroW @ 2008 02 27, 18:55)
Ir seip manau, kad tai tik paugliams skirta, juk dirbantis ar besimokantis zmogus, daznai tokiem dalykams laiko nelabai turi  g.gif

o kur laiko ieskoti antros puses turi dirbantis zmogus? bigsmile.gif
Atsakyti
mes su MB susipazinom internetu mirksiukas.gif
kartu jau 5 metai, tuoj bus 3 metai kaip vede ir laukiames antro leliuko wub.gif
taip kad viskas imanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia gali pasiskaityti daugiau pasisakymų ax.gif Aš žinau daug internetinių meilių pasibaigusių vedybom, tai tampa gana įprasta smile.gif
Atsakyti
Aš su savo MB irgi susipažinau internetu. Ryt bus 4 metai, kai pirmą kartą susitikom wub.gif
Atsakyti
gal užvedus naują temą reiktų pasidomėt ar tokios nėra doh.gif
Atsakyti
Mano pusbrolis susipažino internetu su savo antrąją žmona..
laimingi jau 4 metai 4u.gif
O pati irgi buvau susipažinusi su Nelietuviu.. tai keletą kartų buvau pas jį nulėkus savaitei.. smile.gif
Buvo visai šaunu, bet aš nenorėjau mesti mokslų ir pas jį kraustytis, o meilė per atstumą tai ne man schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif As su saviskiu susipazinau internetu...Kartu jau esame beveik 3metai turime dukryte wub.gif Siais laikais viskas imanoma ir as niekada nesigailejau ir visai negeda sakyti,kad suspazinome internete mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MAUPA @ 2008 02 26, 22:45)
ar tikite kazkokiais rimtais santykiais, kai susipazisti internetu? na atrodo bendrauji, skambiniesi, sms'ini, atrodo viskas super duper...

Gali būti visaip, bet užsiciklinti ant minties, kad taip atsitiks būtent tau, vis dėlto net labai nepatartina.
Papildyta:
QUOTE(MAUPA @ 2008 02 26, 23:04)
siaip neramiausiai man del to, kad paskutinis su kuriuo susitariau, gyvena ne Lietuvoje, ir as vaziuosiu pas ji smile.gif kartu labai labai noriu, o kartu ir baime kazkodel ima  g.gif

Neramu tai ir nevažiuok. Apskritai bent aš tai laikyčiaus tokios taktikos - jei tiki, kad gali kas nors iš to išeiti, tai jau būk malonus, gerbiamasis, atvažiuok susitikti pats. Ir jokių pasiteisinimų čia būti negali - net jei tas svajonių princas gyvena šalyje, kur pieno upės plaukia, o čia tik vargana apniukusi Lietuvėlė. Dėl svarbaus žmogaus dar ne tiek "pasiaukoti" galima.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2008 02 27, 19:21)
Aš saviškį radau internete tongue.gif Vienam žinomam www tongue.gif Dabar laukiuosi vaikučio ir esame labai laimingi, tik, kad jis ne lietuvis tongue.gif

o kokios tautybės tavasis? bigsmile.gif
Atsakyti
o jus kaip bendraujate su tais ne lietuviais- laiskai laiskeliai ? kazkaip mintis ir lietuviskai kartais sunku sudelioti ir sunarplioti, o ka jau bekalbeti angliskai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAUPA: 29 vasario 2008 - 08:30
QUOTE(MAUPA @ 2008 02 29, 09:29)
o jus kaip bendraujate su tais ne lietuviais- laiskai laiskeliai ? kazkaip mintis ir lietuviskai kartais sunku sudelioti ir sunarplioti, o ka jau bekalbeti angliskai  g.gif

jo, sunkoka angliškai..
Bet mes dažniausiai rusiškai susirašinėdavom.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2008 02 27, 14:12)
turėjau kažkada.
bet kas užknisa interneto pažintyse, tai labai daug visokių ligonių

va butent cool.gif
su dabartiniu susipazinau internete - jo skelbimas buvo vienintelis rastingai parasytas, tai ir parasiau jam lotuliukas.gif nesusirasinejom - iskart ejom susitikt - juk maza kokiu veju gali prirasyt - o susitikus iskart aisku, ar eina bendraut ar ne cool.gif kol kas eina biggrin.gif
Atsakyti